Beste Super Lotto Loterij in 2023

Terwijl de Russische militaire campagnes Oekraïne nu misschien bijten (vanaf 2022), is de liefde van het land voor online loterijen niet afgenomen. Daarom gaat Super Lotto, een van de populairste loterijspellen van het land, nog steeds goed. Met trekkingen die twee keer per week op zaterdag en woensdag worden gehouden, is het duidelijk dat deze wedstrijd miljoenen Oekraïners en andere staatsburgers trekt. Super Lotto wordt georganiseerd door de Oekraïense Nationale Loterij (UNL), een van de enige twee door de staat gerunde exploitanten in het land.

Dit bericht staat boordevol sappige details over dit spel, waaronder de geschiedenis, waar je tickets kunt kopen, hoe je het kunt spelen, de kans om te winnen en de wettelijke status in het land. Er zijn ook tips en trucs om spelers in dit spel te helpen.

Beste Super Lotto Loterij in 2023
Waar kaartjes kopen voor Super Lotto (Oekraïne)

Waar kaartjes kopen voor Super Lotto (Oekraïne)

Het is vermeldenswaard dat Oekraïne iedereen de kans geeft om te spelen, ongeacht de nationaliteit. Het maakt niet uit waar je speelt; de game biedt verschillende gemakkelijke en handige manieren om tickets te kopen. Spelers, vooral uit andere landen, kunnen online tickets kopen via op internet gebaseerde lotto-agenten.

Spelers hoeven alleen maar hun nummers te kiezen en de betaling te voltooien. De site doet de rest. Voor de bewoners zijn er maar liefst 5.200 kaartverkopers verspreid overal in Oekraïne. Een van hen binnenlopen en een kaartje kopen, zou supereenvoudig moeten zijn.

Waar kaartjes kopen voor Super Lotto (Oekraïne)
Geschiedenis van de Oekraïense Super Lotto

Geschiedenis van de Oekraïense Super Lotto

De begindagen van Super Lotto zijn terug te voeren tot 2001, toen het spel voor het eerst werd geïntroduceerd bij lotto-enthousiastelingen in Oekraïne door de UNL, een staatsloterij-exploitant die in 1997 werd opgericht. De exploitant zou later de matrix van het spel (6/39) veranderen in de huidige (6/52) in 2008.

In lekentaal betekent dit dat jackpotjagers nu zes getallen moeten kiezen uit een reeks van één tot 52. De jackpot begint bij 3.000.000 UAH en groeit totdat de jackpot is gewonnen.

De grootste Super Lotto-jackpot viel in 2007 en was 15,2 miljoen UAH (0,57 miljoen USD) waard. Dit wordt gevolgd door 14.128 UAH gewonnen in 2012.

Geschiedenis van de Oekraïense Super Lotto
Is Super Lotto (Oekraïne) legaal?

Is Super Lotto (Oekraïne) legaal?

Voor twijfelaars, Super Lotto is legaal in Oekraïne en wordt erkend door de staat. Ten eerste wordt het spel georganiseerd en beheerd door de UNL, een entiteit van de staat. De entiteit is opzettelijk opgericht door de regering van Oekraïne om namens de staat verschillende spellen te exploiteren.

De staat reguleert de UNL volledig en als zodanig zijn al haar spellen legitiem. Naast Super Lotto organiseerde de exploitant een reeks andere spellen, waaronder Lotto Maxima, Keno, Second Luck en Lotto Triyka. Al deze producten worden in Oekraïne als legaal erkend.

Trouwens, de UNL is een van de Wereld Loterij Vereniging's (WLA) leden. De vereniging is een wereldwijde autoriteit die ervoor zorgt dat alle aangesloten exploitanten zich houden aan haar strikte regels en ethische principes. Dit betekent dat alle UNL-spellen, inclusief Super Lotto, gegarandeerd gratis en eerlijk zijn.

Is Super Lotto (Oekraïne) legaal?
Hoe Oekraïense Super Lotto te spelen

Hoe Oekraïense Super Lotto te spelen

De Oekraïne Super Lotto heeft een 6/52 enkele matrix. Dat betekent dat bij elke trekking zes winnende nummers uit een reeks van 1 tot 52 zijn betrokken. Het eerste wat spelers moeten doen tijdens het spelen van het spel, is dus zes nummers uit de reeks selecteren. Er zijn twee manieren om de nummers te selecteren.

Spelers kunnen de Quick Pick-functie gebruiken waarin ze het systeem willekeurig de nummers namens hen laten kiezen. Een andere is om zelf geluksgetallen te kiezen. Aangezien de uitkomst van elke trekking willekeurig is, bepaalt de manier waarop de nummers worden geselecteerd op geen enkele manier de uitkomst.

Super Lotto biedt zes prijsniveaus. Dit betekent dat spelers niet alle zes de winnende nummers hoeven te matchen om een prijs te winnen. Hoe groter de reeks getallen die een speler matcht voor een bepaalde trekking, hoe groter de prijs. Om de laagste prijs te winnen, moeten spelers minstens twee nummers van de getrokken zes matchen.

Degenen die alle zes geselecteerde nummers in een trekking matchen, lopen naar huis met de Super Lotto-jackpot, de hoogste prijsklasse. Een opwindend aspect van het spel is dat de jackpot niet is afgetopt, wat betekent dat er geen maximale limiet is voor hoeveel je kunt winnen. De jackpot blijft groeien na elke trekking totdat een speler wint.

Hoe Oekraïense Super Lotto te spelen
Wat zijn de kansen om Super Lotto Oekraïne te winnen?

Wat zijn de kansen om Super Lotto Oekraïne te winnen?

Super Lotto Oekraïne biedt vijf verschillende niveaus voor spelers om elke woensdag- en zaterdagavond te winnen. Het is bekend dat het spel enkele van de meest aantrekkelijke kansen in de lotto-industrie biedt, waarbij elk niveau verschillende kansen biedt.

De kans op het winnen van de jackpot (de hoogste prijs), waarvoor spelers alle zes getrokken nummers moeten matchen, is één op 20.358.520. De kansen op de tweede prijs zijn één op 73.763. Dit niveau vereist dat spelers vijf van de zes nummers correct matchen.

Voor prijsjagers uit de derde divisie is de kans één op 1.311 voor het matchen van vier van de zes getrokken nummers. Voor het vierde niveau is de winkans van de speler één op 67. Hier moeten spelers veel 3 van de winnende nummers hebben. Op niveau vijf winnen spelers als ze slechts twee van de zes overeenkomen. Dit niveau wordt geleverd met een kans van één op acht.

Uit de bovenstaande kansen kan men concluderen dat het winnen van de Super Lotto-jackpot het moeilijkste is. Net als bij elk ander spel, hoe groter de prijs, hoe kleiner de kans om te winnen. Dus verstandige spelers willen misschien twee keer nadenken voordat ze proberen de hoogste prijs te winnen. Maar dat wil niet zeggen dat een grote overwinning onmogelijk is. Een punt dat de moeite waard is om te benadrukken, is dat de resultaten van Super Lotto willekeurig zijn, en dat geldt ook voor de resultaten van elk online loterijspel.

Algemene kansen

Als u de kansen op elk niveau kent, is het belangrijk om de algemene kansen op het winnen van een Super Lotto Oekraïne-prijs te kennen. Het spel biedt 1 op 7 algemene kansen. Hoewel dit misschien niet de beste kansen zijn in de online loterijwereld, zijn ze geweldig voor een nationale loterij.

Wat zijn de kansen om Super Lotto Oekraïne te winnen?
Uitbetalingsopties voor de winnaars van het spel

Uitbetalingsopties voor de winnaars van het spel

De Super Lotto van Oekraïne biedt een forfaitaire betaling als de enige beschikbare optie. Elke prijs van 500 UAH en lager kan worden geclaimd bij een van de 5.200 gelicentieerde retailers in de provincie. Prijzen tussen 500 en 25.000 UAH kunnen hun geld ophalen bij een van de regionale kantoren van de UNL, waaronder kantoren in Simferopol, Kharkiv, Lviv, Donetsk, Dnepropetrovsk en Odessa.

Spelers die een prijs van meer dan 25.000 UAH winnen, moeten het hoofdkantoor van de UNL bezoeken om hun geld te ontvangen. Voor internationale spelers moeten ze een bezoek plannen aan Oekraïne om hun geld op te halen als ze een jackpot of een aanzienlijk bedrag winnen.

Uitbetalingsopties voor de winnaars van het spel
Tips en trucs om Super Lotto te spelen

Tips en trucs om Super Lotto te spelen

Loterijspellen zijn kansspelen, en de Super Lotto van Oekraïne is geen uitzondering. De beste online loterijspelers kopen echter niet alleen loten en laten alles aan Lady Luck over. Ja, er is geen truc of tip om een overwinning te garanderen, maar er zijn manieren waarop spelers de ervaring kunnen maximaliseren en zelfs verliezen kunnen minimaliseren. Hier zijn enkele van deze tips en trucs.

  • Meer tickets kopen: Om de winkansen te vergroten, is het raadzaam voor spelers om meer dan één online loterijticket te kopen, hoewel dit gepaard gaat met meer uitgaven. Als men minder loten koopt, neemt hun winkans af.
  • Online loten kopen bij geautoriseerde loterijverkopers: Met veel loterijzwendel online, kunnen spelers er gemakkelijk voor vallen. Om dit te voorkomen, mogen Super Lotto-spelers alleen tickets kopen bij geautoriseerde verkopers.
  • Houd het leuk: Super Lotto is een kansspel, wat betekent dat winnen niet gegarandeerd is. Er zijn dus maar een paar gelukkige spelers die winnen. Om teleurstelling te voorkomen, moeten spelers worden gemotiveerd door het leuke karakter van het spel in plaats van geldprijzen.
  • Streven naar lagere prijzen: Net zo uitgelegd in deze gids, zijn grotere prijzen moeilijker te winnen dan kleinere. Aangezien de kans om de jackpot te winnen één op 20.358.520 is, is het verstandiger om op lagere prijzen te jagen.
Tips en trucs om Super Lotto te spelen