Nieuws

Vragen over TheLotter beantwoord
2022-09-27

Vragen over TheLotter beantwoord

TheLotter, ook bekend als GoLotter in het Verenigd Koninkrijk, bestaat al bijna twee decennia (vanaf 2022). Met meer dan 40 spellen met hoge jackpots om te spelen, is deze loterijservice ongetwijfeld een van de meest populaire loterijen ter wereld. Dit bericht probeert enkele fundamentele vragen over deze loterijdienstverlener te beantwoorden.

Distributie van loterijen over de hele wereld
2022-09-20

Distributie van loterijen over de hele wereld

De eerste records van loterijen met prijzen om echt geld dateren uit de 15e eeuw. In die tijd werden de meeste loterijen op maat gemaakt voor goede doelen, meestal door de autoriteiten. De populariteit van loterijen werd verder vergroot naarmate het concept zich wereldwijd verspreidde.

Loterijen met de beste winkansen
2022-09-13

Loterijen met de beste winkansen

Loterijspelers hebben uitgebreide opties bij het kiezen van welke loterij ze willen spelen. Dankzij intermediaire ticketverkopers en loterijsyndicaten hebben ze toegang tot vrijwel elke loterij wereldwijd. Het selecteren van de beste loterij vereist verschillende overwegingen, waaronder het bedrag van de jackpotprijs en de kosten van loten. 

Grootste Loterij Jackpots in 2022
2022-09-06

Grootste Loterij Jackpots in 2022

De meeste loterijspelers hebben hun zinnen gezet op het behalen van een grote jackpotwinst. Hoewel er altijd een kans is om van de ene op de andere dag miljonair te worden, zolang je het blijft proberen, manifesteert deze droom zich alleen onder de gelukkigen.

De hits en missers van het spelen van loterijen
2022-08-30

De hits en missers van het spelen van loterijen

De populariteit van loterijen is in de loop der jaren toegenomen. Sommige bieden recordbedragen aan jackpots, wat een van de belangrijkste factoren is die bijdraagt aan de prevalentie van online loterijspellen. Bovendien hebben effectieve marketingstrategieën die door loterijaanbieders worden gebruikt, ook een onschatbare rol gespeeld bij het populair maken van loterijen tegenwoordig.

Loterijwinnaar worstelt om $ 270K prijs te claimen
2022-08-23

Loterijwinnaar worstelt om $ 270K prijs te claimen

Een Algerijnse man is een mengeling van geluk en pijn overkomen na het winnen van $ 270.000 loterij meevaller in België. De niet-geïdentificeerde 28-jarige man won de enorme prijs van een kraskaart ter waarde van slechts $ 5. Hij heeft echter moeite om zijn prijs op te eisen omdat hij een niet-geregistreerde persoon is in België.

Nationale Loterij onthult de meest populaire nummers
2022-08-16

Nationale Loterij onthult de meest populaire nummers

In 2004 bracht een populair tv-programma een reeks cijfers uit en beweerde dat ze de meeste kans hadden om te winnen in een loterij. Dankzij die show gebruiken honderden mensen tot nu toe nog steeds een combinatie van de cijfers. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in aangezien de Nationale Loterij de populairste lotnummers heeft vrijgegeven, volgens statistieken die ze al enkele jaren verzamelen.

Loterijen in verschillende landen
2022-08-09

Loterijen in verschillende landen

Loterijspelen is in veel landen al meer dan een eeuw aanwezig. Overheden gebruikten ze om inkomsten te genereren voor verschillende projecten en ook om hun mensen te entertainen. Op de meeste plaatsen werd de loterij niet afgekeurd zoals andere vormen van gokken. Tot op heden zijn loterijen nog steeds erg populair over de hele wereld. Het internet heeft ze nog handiger gemaakt nu spelers zelfs buiten hun land toegang hebben tot loterijen. Hier zijn enkele van de grootste loterijen over de hele wereld per land.

De meest prestigieuze Europese loterijen
2022-08-02

De meest prestigieuze Europese loterijen

In Europa zijn er verschillende spannende loterijtrekkingen. Iedereen kan deelnemen aan deze Europese jackpots, die beschikken over enkele van 's werelds grootste en meest spectaculaire trekkingen.

Azië's grootste loterijen om vandaag te spelen
2022-07-26

Azië's grootste loterijen om vandaag te spelen

Loterijen behoren tot de meest wijdverbreide spellen om over de hele wereld te spelen. Azië is wereldwijd beroemd vanwege loterijspellen en heeft enkele van 's werelds meest exotische gokresorts. Spelers kunnen deelnemen aan enkele van Azië's meest populaire loterijen, zowel offline als online.

Gids voor gokkers over loterijen en gokken
2022-07-19

Gids voor gokkers over loterijen en gokken

Er is een heel klein verschil tussen gokken en loterij, wat de meeste moderne gokkers niet lijken te begrijpen. Dat leidt vaak tot verhitte discussies tussen gokkers die proberen onderscheid te maken tussen de twee. Volgens de wettelijke definities is een loterij een spel met relevante vastgestelde regels waarbij spelers loten kopen waarmee ze geldprijzen of een andere vooraf vastgestelde prijs kunnen winnen. 

Meningen van experts over bingo versus loterijen
2022-07-12

Meningen van experts over bingo versus loterijen

De laatste tijd is er veel gepraat onder gokkers over bingo en loterijen. Het geroezemoes wordt voornamelijk veroorzaakt door de behoefte van gokkers om de meest geschikte optie te vinden, rekening houdend met de winstkansen, het winnende bedrag, de beschikbaarheid van games en verschillende andere factoren. Verschillende experts hebben over het onderwerp uitgezonden en dit artikel bevat enkele van hun 'meningen' over het onderwerp. Maar eerst is een voorproefje van de twee games geweldig om te beginnen.

Dingen om te vermijden na het winnen van de loterij
2022-07-05

Dingen om te vermijden na het winnen van de loterij

Iedereen droomt ervan een jackpot van miljoenen dollars te winnen. Van individuen die de lotto winnen, wordt hun leven voor altijd omgedraaid. Winnaars worden plotseling zeer rijk. Als men echter niet oplet, kunnen ze in korte tijd hun geluksslag verliezen. Daarom moet elke winnaar van een loterij een paar basisblunders vermijden.

AusLotto: de interessante loterijgeschiedenis
2022-06-28

AusLotto: de interessante loterijgeschiedenis

Het loterijverhaal heeft een lang en gevierd verhaal in Australië. Desondanks is het 12-jarige AusLottoGroup-tijdperk pas onlangs begonnen. Het ontwerp van het ALGMO Administratieve Systeem is slim met Lotto-spelers in het achterhoofd. AusLottoGroup-lidmaatschap biedt unieke rapportage, een persoonlijke helpdesk en aanbevelingen. Het lidmaatschap garandeert ook winsten en betalingen, naast andere voordelen voor loterijspelers over de hele wereld.

Hoe internet loterijen verandert
2022-06-21

Hoe internet loterijen verandert

De wereld neemt afstand van fysieke gamelocaties en brengt de actie naar het internet. De trend geldt zelfs voor loterijen. Veel loterijen sluiten of registreren veel kleinere wachtrijen bij hun fysieke verkooppunten omdat mensen online tickets kopen.

6 eenvoudige manieren om lotnummers te kiezen
2022-06-14

6 eenvoudige manieren om lotnummers te kiezen

Loterijen zijn tegenwoordig populair geworden. Dit komt omdat spelers een kans hebben om 's nachts miljonair te worden met slechts een enkel ticket. Maar het winnen van de grote jackpot is niet eenvoudig, aangezien spelers alle nummers moeten matchen. Dus de olifant in de kamer is, hoe kiezen spelers lotnummers? Welnu, er zijn verschillende manieren, zoals hieronder wordt besproken.

Prev1 / 3Next