Algemeen beleid

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterSofie De SmetWriter

Privacybeleid

Bij LottoRanker weten we dat de persoonlijke informatie van onze gebruikers belangrijk kan zijn om te verzamelen, maar het is net zo belangrijk om de informatie van onze gebruikers te beschermen en ervoor te zorgen dat hun persoonlijke informatie veilig is. We gebruiken informatie alleen voor verplichte doeleinden.

Iedereen die de website van LottoRanker bezoekt, gaat akkoord met onze algemene voorwaarden, het privacy- en cookiebeleid. Hierin kunt u vinden om welke redenen wij de informatie van onze bezoekers gebruiken.

Een gebruiker heeft het recht om te stoppen met het gebruik van deze website wanneer de gebruiker het niet eens is met ons beleid dat wordt vermeld in ons privacybeleid. We behouden ons het recht voor om ons beleid indien nodig te wijzigen. We zijn niet verplicht om de bezoekers van onze website te informeren over onze beleidswijzigingen, maar zij accepteren de wijzigingen automatisch door onze website te gebruiken.

Ander beleid

Denk er altijd aan persoonlijke informatie op deze of andere websites te delen. Alle soorten gegevens die door gebruikers in het online tijdperk worden verstrekt, worden openbare informatie. Zorg ervoor dat u alleen persoonlijke informatie verstrekt op vertrouwde websites en aan mensen die u kent.

Uw accountgegevens moeten altijd veilig zijn - uw e-mailadres, wachtwoord en andere inloggegevens. Geef uw inloggegevens nooit aan iemand die u niet kent of vertrouwt.

LottoRanker kan u van tijd tot tijd informatie of meldingen sturen die onze gebruikers kunnen uitschakelen. We sturen alleen meldingen om onze bezoekers te informeren over nieuws, nieuwe bonussen, nieuwe loterijaanbieders, wijzigingen op onze website of ons privacybeleid.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly, afkomstig uit de zonovergoten kusten van Australië, is het brein achter LottoRank. Met een analytische geest en een gokkershart heeft hij de manier veranderd waarop loterijliefhebbers hun passie benaderen, door als geen ander inzichten en strategieën aan te bieden.

Send email
More posts by David O'Reilly