Spellen

Spellen
Loterij

Een loterij is een vorm van gokken die sterk beïnvloed wordt door het toeval. Dit spel is zeer bekend over de hele wereld, aangezien loterijspelers de kans hebben om een enorm geldbedrag te winnen. De kans om de loterij te winnen is echter extreem laag, men kan alleen maar hopen.

Toon meer
Scratchcards

Een kraskaart is hoe het klinkt - een stuk kaart, meestal met een aantrekkelijke opdruk die de beloning beschrijft, waarop een deel van het oppervlak kan worden weggekrast om te onthullen wat eronder zit. Als we vragen hoe we online loterij kunnen spelen, moeten we nadenken over krasloten - ze zijn erg populair. Bij de overstap van offline naar online gebeurt het 'scratchen' via het toetsenbord van je laptop, tablet of smartphone. De prijs kan variëren van een klein bedrag of zelfs gewoon het recht om opnieuw te spelen, gratis, tot miljoenen dollars. Prijzen kunnen ook vakanties, auto's, huishoudelijke apparaten en soortgelijke beloningen omvatten.

Toon meer
Keno

Keno is een van de oudste spellen in moderne casino's. Het is een loterijvorm van gokken die in veel delen van de wereld populair is. Hoewel het niet tot de best betalende loterijen behoort, houdt het spel zich nog steeds staande tegen mensen als MegaMillions en Powerball. Het spel bestaat al bijna 2000 jaar en verandert vaak van naam en vorm. In het spel zijn er meestal nummers 1-80. Spelers die Keno-tickets kopen, omcirkelen de nummers die ze verwachten te verschijnen in de trekking.

Toon meer