De laatste Loterij Resultaten in 2023

Lotto-resultaten maken deel uit van de reis van het spelen van de loterij. Ook al is het niet het einde van de weg, het is zeker het meest opwindende deel van het proces. Lotto-resultaten tonen de laatste nummers die zijn getrokken voor een specifieke lotto. Als je de lotto hebt gespeeld en de getrokken nummers overeenkomen met je gekozen nummers, win je! Dat is de reden waarom het van cruciaal belang is om nieuwe lottoresultaten te kennen als het gaat om loterijspellen. Hier bieden we u de meest recente gegevens over de nieuwste tekeningen.

Bekijk alle resultaten van online loterijen zoals: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Veel succes en hopelijk is het je geluksdag!

De Mega Millions Loterij is de populairste loterij ter wereld. Het wordt aangeboden in 45 Amerikaanse staten en wordt beheerd door een consortium van 12 verschillende loterijen. Er wordt geadverteerd met een minimale jackpot van maar liefst $40 miljoen, die ineens kan worden uitbetaald of in jaarlijkse overboekingen.

Toon meer

Dit is een van Amerika's meest geliefde loterijen, beschikbaar in 45 staten. Het wordt ook gespeeld in het District of Columbia, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Puerto Rico. Het wordt beheerd door de non-profitorganisatie Multi-State Lottery Association. De loterij begon in 1992. Destijds vonden er twee keer per week trekkingen plaats.

Toon meer

Dit is misschien niet de eerste naam die iemand noemt wanneer hem wordt gevraagd naar grote loterijen, maar het zal de eerste zijn waar iemand in Spanje aan denkt. Dit is 's werelds grootste loterij in termen van het totale uitbetaalde prijzengeld. El Gordo betekent 'de dikke'. Dit begon als een bijnaam voor de eerste (grootste) prijs, maar werd later een referentie voor de hele loterij.

Toon meer

EuroMillions is een transnationale loterij die spelers uit tien Europese landen samenbrengt. Het werd gelanceerd op 7 februari 2004. Zes dagen later namen Frankrijk, Spanje en het VK deel aan de eerste trekking. De rest van de leden deden mee aan de trekking die in oktober van hetzelfde jaar plaatsvond.

Toon meer

Dit is een jackpot van een groep van 18 landen die over de grenzen van al deze landen wordt gespeeld. Het werd geïntroduceerd in 2012 en blijft belangstelling trekken van steeds meer landen in Europa. Om deze loterij te winnen, moeten spelers vijf juiste keuzes kiezen uit een pot van 50 en twee aanvullende nummers uit een andere pot.

Toon meer

De SuperEnaLotto, algemeen bekend als de Italiaanse Lotto, is een van de grootste loterijen ter wereld. Het heeft enorme jackpots en behoort tot de loterijen met de laagste kansen. Het wordt sinds december 1997 elke dinsdag, donderdag en zaterdag om 20.00 uur in Italië getrokken.

Toon meer

Megasena is een Braziliaanse lotto die spelers de keuze biedt uit 60 nummers. Winnaars met alle zes nummers krijgen de jackpot. Bovendien wordt een overwinning met vijf cijfers de 'Quina' genoemd en een overwinning met vier cijfers de 'Quadra'. Megasena wordt twee keer per week op woensdag en zaterdag getrokken. Het is een populaire lotto die bekend staat om zijn hogere kansen en goedkope tickets.

Toon meer

Lotto 6/49 is de belangrijkste moderne loterij van Canada. Het werd in 1982 geïntroduceerd door de Interprovincial Lottery Corporation, de instantie die het tot op heden beheert. Het was de eerste Canadese loterij waarbij gelukzoekers zelf nummers konden kiezen. Het model werd later overgenomen door alle andere nationale loterijen.

Toon meer

10e Lotto Results