Resultaten

Lotto-resultaten maken deel uit van de reis van het spelen van de loterij. Ook al is het niet het einde van de weg, het is zeker het meest opwindende deel van het proces. Lotto-resultaten tonen de laatste nummers die zijn getrokken voor een specifieke lotto. Als je de lotto hebt gespeeld en de getrokken nummers overeenkomen met je gekozen nummers, win je! Dat is de reden waarom het van cruciaal belang is om nieuwe lottoresultaten te kennen als het gaat om loterijspellen. Hier bieden we u de meest recente gegevens over de nieuwste tekeningen.

Bekijk alle resultaten van online loterijen zoals: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Veel succes en hopelijk is het je geluksdag!

 El Gordo Resultaat

Dit is misschien niet de eerste naam die iemand noemt wanneer hem wordt gevraagd naar grote loterijen, maar het zal de eerste zijn waar iemand in Spanje aan denkt. Dit is 's werelds grootste loterij in termen van het totale uitbetaalde prijzengeld. El Gordo betekent 'de dikke'. Dit begon als een bijnaam voor de eerste (grootste) prijs, maar werd later een referentie voor de hele loterij.

Toon meer...
 EuroJackpot Resultaat

Dit is een jackpot van een groep van 18 landen die over de grenzen van al deze landen wordt gespeeld. Het werd geïntroduceerd in 2012 en blijft belangstelling trekken van steeds meer landen in Europa. Om deze loterij te winnen, moeten spelers vijf juiste keuzes kiezen uit een pot van 50 en twee aanvullende nummers uit een andere pot.

Toon meer...
 EuroMillions Resultaat

EuroMillions is een transnationale loterij die spelers uit tien Europese landen samenbrengt. Het werd gelanceerd op 7 februari 2004. Zes dagen later namen Frankrijk, Spanje en het VK deel aan de eerste trekking. De rest van de leden deden mee aan de trekking die in oktober van hetzelfde jaar plaatsvond.

Toon meer...
Lotto 6/49 Resultaat

Lotto 6/49 is de belangrijkste moderne loterij van Canada. Het werd in 1982 geïntroduceerd door de Interprovincial Lottery Corporation, de instantie die het tot op heden beheert. Het was de eerste Canadese loterij waarbij gelukzoekers zelf nummers konden kiezen. Het model werd later overgenomen door alle andere nationale loterijen.

Toon meer...
Mega Millions Resultaten

Mega Millions is een van Amerika's grootste en populairste loterijen. Het wordt aangeboden in 45 Amerikaanse staten en ook op de Amerikaanse Maagdeneilanden en District of Columbia. De loterij, beheerd door een consortium van 12 loterijen, adverteert met een minimale jackpot van $ 40 miljoen, die wordt uitbetaald in 30 jaarlijkse instrumenten die elk jaar met 5% groeien. Dit geldt niet als de contante optie is gekozen door de winnaar.

Toon meer...
Mega Sena Resultaat

Megasena is een Braziliaanse lotto die spelers de keuze biedt uit 60 nummers. Winnaars met alle zes nummers krijgen de jackpot. Bovendien wordt een overwinning met vijf cijfers de 'Quina' genoemd en een overwinning met vier cijfers de 'Quadra'. Megasena wordt twee keer per week op woensdag en zaterdag getrokken. Het is een populaire lotto die bekend staat om zijn hogere kansen en goedkope tickets.

Toon meer...
OZ Lotto Resultaat

Oz Lotto is een grote nationale loterij in Australië. Het wordt beheerd door Lotterywest in West-Australië en de Tatts Group in de rest van het land. Deze populaire loterij bestaat al sinds 1994. De loterij is in de loop van de tijd zowel in het aantal spelers als in de grootte van de jackpots gegroeid. Tickets worden verkocht voor een vriendelijke $ 1,10 plus de commissie van de agent.

Toon meer...
Powerball Resultaat

Dit is een van Amerika's meest geliefde loterijen, beschikbaar in 45 staten. Het wordt ook gespeeld in het District of Columbia, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Puerto Rico. Het wordt beheerd door de non-profitorganisatie Multi-State Lottery Association. De loterij begon in 1992. Destijds vonden er twee keer per week trekkingen plaats.

Toon meer...

SuperEnalotto Resultaat