Beste New York Lotto Loterij in 2024

De New York Lotto is een online, in de VS gevestigde loterij die in 1967 werd opgericht. Het was de derde in zijn soort in het land, na New Hampshire en Puerto Rico. De New York State Gaming Commission beheert de loterij en alle gelden daarvan gaan naar openbaar onderwijs. Het hoofdkantoor van de staatsloterij bevindt zich in Schenectady en is alleen toegankelijk voor spelers die minimaal 18 jaar oud zijn. Voor de Quick Draw-variant, een soort keno, is de minimumleeftijd vastgesteld op 21 jaar. Eventuele winsten uit deze loterij zijn onderworpen aan staats- en federale belastingen.

Beste New York Lotto Loterij in 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Wat is de New York Lotto?

De New York Lotto is een bekend loterijspel dat de New York State Gaming Commission aanbiedt. Het is een van de vele spellen die beschikbaar zijn in de New York Lottery. Het staat bekend om zijn grote jackpots en de verschillende prijzen die spelers kunnen winnen.

Om New York Lotto te spelen, moeten spelers zes nummers selecteren uit een bereik van 1 tot 59. Er wordt ook een bonusnummer getrokken, dat de winst van de speler in bepaalde prijsniveaus kan beïnvloeden. De trekkingen voor de New York Lotto vinden twee keer per week plaats.

Om de jackpot te winnen, moeten spelers alle zes getrokken getallen matchen. Prijzen op een lager niveau zijn ook beschikbaar voor het matchen van minder nummers, waarbij het aantal overeenkomende nummers de prijsgrootte bepaalt. De opname van een bonusnummer creëert extra manieren waarop spelers kunnen winnen.

Wat de New York Lotto onderscheidt van andere loterijen is dat deze bijdraagt ​​aan de onderwijssector in de staat New York. Een aanzienlijk deel van de inkomsten uit de kaartverkoop gaat naar educatieve initiatieven. Door mee te doen aan de New York Lotto krijgen spelers dus niet alleen de kans om veel te winnen, maar voelen ze zich ook goed in de wetenschap dat ze bijdragen aan een goed doel.

Legaliteit van de New Yorkse Lotto

De New York Lotto is een door de staat gerunde loterij die legaal is in New York en wordt beheerd door de New York State Gaming Commission. Deze commissie garandeert dat de loterij eerlijk verloopt en aan alle regels voldoet. Om mee te doen aan de loterij moeten spelers minimaal 18 jaar oud zijn, wat een belangrijke leeftijdsgrens is voor verantwoord spelen. Het geld dat wordt gegenereerd uit de verkoop van loten is voor meer dan alleen prijzen. Toch gaat een aanzienlijk deel naar de ondersteuning van openbare scholen in New York. Dit betekent dat wanneer mensen aan de loterij meedoen, ze ook bijdragen aan het onderwijs. De loterij is ontworpen om transparant te zijn, wat betekent dat alles open en eerlijk verloopt, zodat spelers het spel kunnen vertrouwen. Er worden regelmatig controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de loterij correct functioneert en dat iedereen eerlijk wordt behandeld.

Geschiedenis van de New York Lotto

De loterijsector in de VS begon aan populariteit te winnen in 1966 toen inwoners van New York stemden voor een grondwetswijziging die de regering toestond een lotto te exploiteren. Het amendement werd aangenomen met 60% van de kiezers vóór, wat leidde tot de oprichting van een loterijcommissie binnen het ministerie van Belastingen en Financiën. De opbrengst van de loterij was bedoeld om onderwijs te ondersteunen, en de slogan van de eerste loterij was "Uw kans van uw leven om onderwijs te helpen". De loterij heeft sinds haar oprichting ruim 34 miljard dollar opgehaald, wat allemaal is gebruikt om onderwijs te financieren.

Het traject van de loterij is echter niet zonder uitdagingen verlopen. In 1976 werd de kaartverkoop bijvoorbeeld ongeveer negen maanden opgeschort na een schandaal waarbij onverkochte kaartjes als winnaars werden geselecteerd. Bij een ander incident waren enkele overheidsmedewerkers betrokken bij het manipuleren van post-in-tickets in een postkamer.

In 2013 fuseerde de New York Lotto met de New York State Racing and Wagering Board om de New York State Gaming Commission te vormen, die nu toezicht houdt op alle spelactiviteiten in de staat.

Waar kunt u kaartjes kopen voor de New York Lotto (6-ball, 7-ball)

Om online kans te maken op de New York Lotto-tickets, moet je een lot aanschaffen waarmee je automatisch meedoet aan de trekking. `Op voorwaarde dat een speler de vereiste leeftijd heeft, komt hij in aanmerking voor een lottoticket. Loten worden meestal online verkregen via speciale mobiele applicaties. Als alternatief kunt u een loterijticket kopen bij aanbevolen detailhandelaren. Sommige detailhandelaren zijn gevestigd in alcoholverkooppunten. Op dergelijke plaatsen moeten kaartkopers minimaal 21 jaar oud zijn.

Het is noodzakelijk om kaartjes te kopen bij aanbevolen verkooppunten om vervalsingen te voorkomen. Enkele van de meest gewilde online retailers van New York Lotto-tickets zijn Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli en Market INC, en Lucky Lotto Gourmet Deli&Groc, allemaal gevestigd in Brooklyn.

Gokkers in New York worden geconfronteerd met de uitdaging dat ze geen online kaartjes kunnen kopen. Voor verschillende spellen zijn er op bepaalde dagen kaartjes verkrijgbaar. De Powerball-tickets zijn bijvoorbeeld toegankelijk op maandag, woensdag en zaterdag, terwijl MegaMillions-tickets alleen op dinsdag en vrijdag worden verkocht.

Hoe New York Lotto te spelen

Bij het spelen van de New York Lotto moeten spelers zes getallen selecteren uit een bereik van 1 tot 59. De getallen kunnen handmatig worden gekozen of via de Quick Pick-optie die willekeurige getallen genereert. De loterijtrekkingen vinden tweemaal per week plaats. Tijdens elke trekking worden zes hoofdnummers getrokken en wordt er een extra bonusnummer gekozen uit de resterende nummers in de pool.

Om de jackpot te winnen, moet een speler alle zes de getrokken hoofdgetallen correct matchen. Het bonusnummer kan spelers die minder dan zes hoofdgetallen matchen echter helpen hun winst te vergroten. Er zijn meerdere prijsniveaus in de New York Lotto, en spelers kunnen prijzen winnen als ze slechts drie getallen matchen.

Als er meerdere jackpotwinnaars zijn, wordt het prijzengeld gelijkelijk verdeeld over alle winnende loten. Het is belangrijk op te merken dat alle winsten onderworpen zijn aan zowel staats- als federale belastingen. Bovendien moeten spelers hun winst claimen binnen een bepaalde periode vanaf de datum van de trekking. Het tijdsbestek voor het claimen van prijzen varieert afhankelijk van het bedrag van de prijs.

Kansen om de New York Lotto te winnen (6-ball, 7-ball)

Bij de New York Lotto selecteert u zes getallen uit een bereik van 1 tot en met 59. De kansen om te winnen bij deze loterij variëren afhankelijk van of u kijkt naar de standaard 6-ball-trekking of naar de impact van de 7e getrokken bonusbal.

Kans om te winnen in de 6-ball New York Lotto:

  • Om de jackpot te winnen bij de 6-ball-trekking, moet je alle zes de getallen goed hebben. De kans dat dit gebeurt is 1 op 45.057.474.
  • Er zijn ook lagere prijzen voor het matchen van minder getallen. Naarmate het aantal overeenkomende getallen afneemt, neemt de kans om te winnen toe, maar neemt het prijsbedrag af.

Kansen met de 7-ball Draw:

  • De 7e bal in de New York Lotto is een bonusbal, die alleen invloed heeft op bepaalde prijsniveaus. De bonusbal wordt getrokken uit de resterende 53 nummers nadat de eerste zes nummers zijn getrokken.
  • De opname van de bonusbal zorgt voor extra prijsniveaus. Het matchen van 5 reguliere nummers plus de bonusbal heeft bijvoorbeeld andere kansen en levert doorgaans een hogere prijs op dan alleen het matchen van 5 reguliere nummers.

De kansen voor elk prijsniveau variëren, waarbij hogere prijzen een grotere uitdaging zijn om te winnen. Het bestaan ​​van de bonusbal vergroot de algehele kans op het winnen van een prijs, omdat het meer combinaties biedt waarmee spelers kunnen winnen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de loterij een kansspel is, en deze kansen vertegenwoordigen de statistische kans om te winnen, die vrij klein kan zijn, vooral voor de hoofdprijzen.

Uitbetalingsopties bij het winnen van de New York Lotto

New York Lotto is een andere vorm van een trekking waaraan men kan deelnemen. De trekking krijgt minimale aandacht vanwege de slechte uitbetalingen. Hier moeten spelers zes nummers selecteren uit een verzameling van 59 nummers. De minimale jackpot in deze trekking begint bij $ 2 miljoen. Dit cijfer kan in de loop van de tijd stijgen als gevolg van rollovers. Een rollover betekent scenario's waarin trekkingen worden uitgevoerd en geen enkele speler de jackpot heeft gewonnen.

Bij elke winloze trekking stijgt het bedrag met $300.000. Dit online loterijticket kent geen grenzen. Het betekent dat de winst kan oplopen tot een oneindig bedrag, op voorwaarde dat geen enkele speler de zes cijfers heeft gematcht. Drie overeenkomende getallen worden beloond met $ 1, wat het minimum is dat je kunt krijgen.

De trekkingen vinden elke woensdag en zaterdag om 20:15 uur Eastern Time plaats. Geldprijzen tot een bedrag van $600 kunnen worden geclaimd en geïnd bij elke loterijwinkel, op voorwaarde dat iemand hen hiervan vooraf op de hoogte heeft gesteld. Elk cijfer daarboven moet worden verzameld bij een New York Lotto-claimcentrum.

Tips en trucs om New York Lotto te spelen

Gamers spelen New York Lotto Online met een winnaarsmentaliteit. Winsten zijn nooit verzekerd bij de New York Lotto online. Online loterij is een geluksspel, maar toch kun je een aantal strategieën toepassen bij het kiezen van de cijfers. Men kan gebruik maken van wetenschappelijk gecombineerde getallen die door loterijsystemen worden geproduceerd. Andere trucs die een speler kan toepassen om ervoor te zorgen dat hij het meeste uit de New York Lotto haalt (6-ball, 7-ball) zijn:

De cijfers door elkaar halen

Bij het kiezen van getallen is het raadzaam dat spelers geen groepen van één getal kiezen, zoals alleen 20-tallen, of zelfs getallen van één cijfer, zoals 1 en 5. Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat men een evenwichtig spel speelt en zo de winstkansen van een speler vergroot. De getallenmix moet gelijkmatig hoge en lage getallen bevatten over het gegeven getallenveld.

Meng zowel de even als de oneven getallen

Als je een combinatie van zes getallen kiest, is het een goede truc om zowel de oneven als de even getallen uniform te kiezen, bijvoorbeeld drie oneven getallen en drie even getallen. Met een dergelijke spreiding van getallen heeft een speler een betere kans tijdens de trekking.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, of 'Lucky Evie', zoals ze bekend staat bij LottoRanker, combineert haar Britse analytische mentaliteit met een passie voor cijfers om lezers de beste loterijstrategieën te bieden. Vanuit de charmante straten van Londen doorzoekt ze loterijgegevens, zodat spelers alles hebben wat ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

FAQ

Alles wat je moet weten over casino's

Wat is de New York Lotto?

New York Lotto is een loterijspel waarbij spelers zes getallen van 1 tot en met 59 kiezen. Het staat bekend om de grote jackpots en verschillende prijzen. Er vinden twee keer per week trekkingen plaats, en er is ook een bonusnummer dat de winst voor bepaalde prijsniveaus kan verhogen.

Hoe speel je New York Lotto?

Om te spelen kies je zes getallen tussen 1 en 59 of gebruik je de Quick Pick-optie voor willekeurige getallen. Als al uw getallen overeenkomen met de getrokken getallen, wint u de jackpot. Er zijn ook prijzen voor het matchen van minder getallen.

Kun je New York Lotto online spelen?

Ja, je kunt New York Lotto online spelen als je in New York bent. Je kunt kaartjes kopen via speciale mobiele apps of bij geautoriseerde winkellocaties.

Wat gebeurt er als er meerdere jackpotwinnaars zijn?

Als er meerdere winnaars zijn, wordt de New York Lotto-jackpot gelijkelijk verdeeld over alle winnende loten.

Worden winsten uit de New York Lotto belast?

Ja, op alle winsten van de New York Lotto zijn staats- en federale belastingen van toepassing.

Hoe werkt het bonusnummer in New York Lotto?

Het bonusnummer wordt getrokken na de eerste zes nummers. Het matchen ervan met enkele van de hoofdgetallen kan leiden tot hogere winsten in bepaalde prijsniveaus.

Wat zijn de kansen om de New York Lotto-jackpot te winnen?

De kans om de jackpot te winnen door alle zes de getallen in de New York Lotto te matchen is 1 op 45.057.474.

Waar gaat het geld van de New York Lotto-kaartverkoop naartoe?

Een aanzienlijk deel van de inkomsten uit de kaartverkoop wordt gebruikt ter ondersteuning van het openbaar onderwijs in de staat New York.

Hoe worden prijzen geclaimd in de New York Lotto?

Prijzen tot $ 600 kunt u bij elke loterijwinkel claimen. Grotere bedragen moeten worden geclaimd bij een New York Lotto-claimcentrum.

Wat zijn enkele strategieën om New York Lotto te spelen?

Een goede strategie omvat het mixen van hoge en lage getallen en het combineren van even en oneven getallen in uw selectie. Vermijd het kiezen van getallen in een enkele groep, zoals alle jaren '20 of enkele cijfers, om uw spel in evenwicht te brengen.