Beste New York Lotto Loterij in 2023

De New York Lotto online is een in de VS gevestigde loterij die werd opgericht in 1967. Het was een derde soort loterij in het land na New Hampshire en Puerto Rico. De loterij is een door de staat gerunde onderneming, specifiek door de New York State Gaming Commission. De opbrengst van deze loterij gaat naar het openbaar onderwijs. De staatsloterij heeft haar hoofdkantoor in Schenectady en is strikt beperkt tot spelers van minimaal 18 jaar.

Voor de Quick Draw-variant, een vorm van keno, is de minimumleeftijd 21 jaar. De winsten van deze loterij zijn onderworpen aan staats- en federale belastingen

Beste New York Lotto Loterij in 2023
Waar tickets te kopen voor New York Lotto (6-ball, 7-ball)

Waar tickets te kopen voor New York Lotto (6-ball, 7-ball)

Om in aanmerking te komen voor online kans op de New York Lotto-tickets, moet men een lot bemachtigen waarmee ze automatisch in de trekking worden geplaatst. `Op voorwaarde dat een speler de vereiste leeftijd heeft, komt hij in aanmerking voor een lottoticket. Loten worden meestal online verkregen via daarvoor bestemde mobiele applicaties. Als alternatief kan men een loterijticket kopen bij aanbevolen retailers. Sommige retailers zijn gevestigd in alcoholverkopende joints. Op dergelijke plaatsen moeten kaartkopers ten minste 21 jaar oud zijn.

Het is noodzakelijk om kaartjes te kopen bij aanbevolen verkooppunten om vervalsingen te voorkomen. Enkele van de meest gezochte New York Lotto-tickets online retailers zijn Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli en Market INC, en de gelukkige Lotto Gourmet Deli&Groc, allemaal gevestigd in Brooklyn.

Gokkers in New York worden geconfronteerd met de uitdaging dat ze geen online tickets kunnen kopen. Voor wisselende spellen zijn er op bepaalde dagen tickets verkrijgbaar. De Powerball-tickets zijn bijvoorbeeld toegankelijk op maandag, woensdag en zaterdag, terwijl MegaMillions-tickets alleen op dinsdag en vrijdag worden verkocht.

Waar tickets te kopen voor New York Lotto (6-ball, 7-ball)
Geschiedenis van de New York Lotto

Geschiedenis van de New York Lotto

De eerste opvallende ontwikkeling in de loterijsector in de VS was in 1966 toen de inwoners van New York stemden voor een grondwetswijziging die een door de overheid beheerde lotto mogelijk maakte. Met 60% van de stemmers voor, werd binnen het Departement Belastingen en Financiën een loterijcommissie in het leven geroepen. Volgens de wet was de opbrengst van de loterij bedoeld om het onderwijs te ondersteunen.

De eerste slogan bij dit lot online was "Your Chance of a Lifetime to Help Education". Tot op heden heeft de loterij haar doel bereikt omdat ze erin is geslaagd meer dan $ 34 miljard op te halen, die allemaal zijn gebruikt om onderwijs te financieren.

De reis van de loterij is niet helemaal soepel verlopen. Op een bepaald moment in 1976 werd de kaartverkoop voor ongeveer negen maanden gestaakt na een schandalige gebeurtenis. Onverkochte tickets werden geselecteerd als de winnaars. Een andere keer waren overheidsmedewerkers betrokken bij het beïnvloeden van de inleverbonnen in een postkamer.

Onlangs in 2013 fuseerde New York Lotto haar activiteiten met die van de New York State Racing and Wagering Board en vormde de New York State Gaming Commission.

Geschiedenis van de New York Lotto
Wettigheid van de New York Lotto

Wettigheid van de New York Lotto

Omdat New York Lotto een staatsbedrijf is, spreekt het voor zich dat de onderneming legaal is. Mits de deelnemers de wettelijke leeftijd hebben, zijn ze vrij om deel te nemen. Staatswetten worden gebruikt om de lotto te reguleren, wat helpt bij het verhogen van de inkomsten. Activiteiten die als illegaal en strafbaar worden beschouwd, omvatten het verkopen van kaartjes aan minderjarigen.

Wettigheid van de New York Lotto
Hoe New York Lotto te spelen

Hoe New York Lotto te spelen

Hoe New York Lotto online te spelen is een vrij gemakkelijke taak voor gokkers en de rest wordt overgelaten aan de loterij om de trekking uit te voeren. De speler moet zijn favoriete geluksnummers kiezen. Winnende nummers worden automatisch geselecteerd met behulp van een mechanische bal. Terwijl de trekkingen plaatsvinden, houden onafhankelijke juryleden graag toezicht op het proces.

Bij elke trekking worden zes nummers gekozen uit de grote pool en wordt een bonusbal geselecteerd. De hoofdpot met getallen ligt tussen 1 en 59. Als iemand wil deelnemen aan een trekking, moet hij ervoor zorgen dat hij 15 minuten voor de trekking tickets koopt om de deadline te halen. Om een deelname aan een trekking te krijgen, gaat men uit elkaar met ongeveer $ 1 dollar. De $ 1 dollar geeft de speler twee verschillende rijen getallen.

Hoe New York Lotto te spelen
Wat zijn de kansen om New York Lotto te winnen (6-ball, 7-ball)?

Wat zijn de kansen om New York Lotto te winnen (6-ball, 7-ball)?

Deze loterij biedt een aantal trekkingen die spelers kunnen winnen. Powerball en Megamillions behoren tot de beschikbare trekkingen. Er zijn ook spellen zoals Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 en Quick Draw die toegankelijk zijn in deze loterij. Spellen en trekkingen trekken verschillende kansen en uitbetalingen aan. Een speler heeft een kans van 1 op 46,02 om één van de vijf prijzen te winnen die in deze loterij worden aangeboden.

Voor de jackpot zijn de winkansen lager en staan ze op 1 op 45.057.474. De kansen voor een tweede positie die overeenkomt met 5 nummers en a bonus staan op 1 op 7.509.579. De derde positie met vijf overeenkomende nummers heeft een quotering van 1 op 144.415. Het matchen van vier nummers heeft ook een prijs en de kansen van een speler met deze optie zijn 1 op 2180. Om hier kans te maken op een prijs, moet een speler drie nummers matchen en de kansen zijn 1 op 96.

Wat zijn de kansen om New York Lotto te winnen (6-ball, 7-ball)?
Uitbetalingsopties bij het winnen van de New York Lotto

Uitbetalingsopties bij het winnen van de New York Lotto

New York Lotto is een andere vorm van trekking waaraan men kan deelnemen. De trekking heeft weinig aandacht gekregen vanwege slechte uitbetalingen. Hier moeten spelers zes nummers selecteren uit een pool van 59 nummers. De minimale Jackpot in deze trekking begint bij $2 miljoen. Het cijfer kan met de tijd stijgen vanwege rollovers. Een rollover betekent scenario's waarin trekkingen worden uitgevoerd en geen enkele speler de jackpot heeft gewonnen.

Met elke winless trekking stijgt het cijfer met $ 300.000. Deze online loterijticket kent geen grenzen. Het betekent dat de winst naar een oneindig aantal kan gaan, op voorwaarde dat geen enkele speler de zes nummers heeft geëvenaard. Drie overeenkomende nummers worden beloond met $ 1 wat het minimum is dat je kunt krijgen.

De trekkingen vinden elke woensdag en zaterdag om 20:15 uur Eastern Time plaats. Geldprijzen tot $600 kunnen worden opgeëist en verzameld bij elke loterijverkoper, op voorwaarde dat men ze van tevoren op de hoogte heeft gesteld. Elk cijfer daarboven moet worden verzameld bij een claimcentrum van de New York Lotto.

Uitbetalingsopties bij het winnen van de New York Lotto
Tips en trucs om New York Lotto te spelen

Tips en trucs om New York Lotto te spelen

Gamers spelen New York Lotto Online met een winnaarsmentaliteit. Winsten zijn nooit gegarandeerd bij de New York Lotto online. Online loterij is een geluksspel, maar toch kan men enkele strategieën toepassen bij het kiezen van de nummers. Men kan gebruik maken van wetenschappelijk gecombineerde getallen die worden geproduceerd door loterijsystemen. Andere trucs die een speler kan toepassen om ervoor te zorgen dat hij het meeste uit de New York Lotto (6-ball, 7-ball) haalt, zijn onder meer:

Cijfers door elkaar halen

Bij het kiezen van nummers is het raadzaam dat spelers geen groepen met één cijfer kiezen, zoals het kiezen van alleen 20's of zelfs nummers van één cijfer zoals 1 en 5. Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat men een evenwichtig spel speelt en zo de winstkansen van een speler vergroot. De nummermix moet gelijkmatig hoge en lage nummers bevatten over het gegeven nummerveld.

Meng zowel even als oneven getallen

Bij het kiezen van een combinatie van zes getallen is het een goede truc om zowel oneven als even getallen uniform te kiezen, zeg drie oneven getallen en drie even getallen. Met zo'n spreiding van getallen heeft een speler meer kans tijdens de trekking.

Tips en trucs om New York Lotto te spelen