Beste EuroMillones Loterij in 2023

EuroMillions bestaat al een tijdje in de online gokwereld. Deze lotto onderscheidt zich als een van de beste online loterijen ter wereld wat betreft de aangeboden jackpotbedragen en het aantal actieve spelers. Spanje is een van de landen waar deze transnationale loterij populair is.

Lokaal heet deze lotto EuroMillones. De loterij loopt al meer dan anderhalve decennia en heeft daardoor een ongeëvenaarde geloofwaardigheid ontwikkeld.

Beste EuroMillones Loterij in 2023
Waar kaartjes kopen voor de EuroMillones-loterij?

Waar kaartjes kopen voor de EuroMillones-loterij?

EuroMillones Loterij Website

Met EuroMillones kunnen gokkers online tickets kopen rechtstreeks vanaf de officiële loterijwebsite. EuroMillions was een van de eerste loterijen die loten online aanbood zonder tussenkomst van loterijagenten. De tickets zijn beschikbaar voor alle gokkers in Spanje, ongeacht hun nationaliteit.

Echter, de gokkers online loten kopen moet fysiek aanwezig zijn in het land bij het doen van een aankoop. Dat betekent dat zelfs toeristen die Spanje bezoeken in aanmerking komen om te spelen. Ze moeten ook fysiek aanwezig zijn in het land om hun winsten van meer dan € 500 te verzilveren.

Een van de belangrijkste voordelen van het online kopen van EuroMillones-loten is dat gokkers zich geen zorgen hoeven te maken over het volgen van trekkingen om te controleren of ze hebben gewonnen. In plaats daarvan worden al hun nummers automatisch gecontroleerd en worden alle winnaars op de hoogte gebracht van hun overwinningen.

Bovendien hoeven gokkers niet in de rij te staan om kaartjes te bemachtigen bij de lokale verkopers. Ze ontvangen hun winsten tot € 500 ook rechtstreeks op hun rekeningen, zodat ze niet hoeven te worden ingewisseld.

Lokale verkopers

Lokale retailers bieden een andere optie om te overwegen bij het verkennen van het kopen van tickets voor EuroMillones. De winkels zijn gunstig gelegen in heel Spanje en alle andere in aanmerking komende landen. Gokkers die tickets kopen bij lokale ticketverkopers, moeten naar specifieke EuroMillones-loterijkantoren gaan om hun prijzen in te wisselen als ze winnen, ongeacht het winnende bedrag.

Loterij Ticket Agenten

Individuen die niet in Spanje of andere in aanmerking komende landen zijn, kunnen ondanks de beperkingen nog steeds deelnemen aan de EuroMillones-loterij. Dat kan via externe agenten. Dergelijke agenten bevinden zich meestal in in aanmerking komende landen. Zij kopen tickets namens hun klanten en selecteren de door hen opgegeven nummers.

De agenten verzilveren ook prijzen namens hun klanten en sturen het geld rechtstreeks naar hen. Ze brengen echter een vergoeding in rekening voor hun diensten, die vaak een percentage van de winst voor elk winnend ticket omvat.

Waar kaartjes kopen voor de EuroMillones-loterij?
Geschiedenis van de EuroMillones-loterij

Geschiedenis van de EuroMillones-loterij

EuroMillones-loterij werd in februari 2004 gelanceerd door Loterias del Estado van Spanje, Française des Jeux van Frankrijk, en Camelot van het Verenigd Koninkrijk. Spanje, Frankrijk en het VK waren de enigen die op dat moment mochten deelnemen. Toch kwamen later dat jaar verschillende andere landen in aanmerking. De eerste trekking vond plaats op 13 februari 2004 in Parijs. Sindsdien vinden er wekelijks trekkingen plaats.

Tegenwoordig vinden ze twee keer per week plaats, op dinsdag en vrijdag. Alle winnaars van de EuroMillones-loterij hebben forfaitaire bedragen ontvangen, in tegenstelling tot het geval voor vele andere concurrerende loterijen.

Is EuroMillones Loterij legaal?

De EuroMillones-loterij wordt legaal beheerd in Spanje. De aanbieder heeft een geldige licentie en voldoet aan alle wettelijke vereisten om loterijdiensten in het land te verlenen. Het spel is echter beperkt tot gokkers van 18 jaar of ouder.

Geschiedenis van de EuroMillones-loterij
Hoe EuroMillones Loterij te spelen

Hoe EuroMillones Loterij te spelen

Het spelen van deze loterij is relatief eenvoudig. Gokkers moeten beginnen met te begrijpen hoe ze een EuroMillones-lotje online kunnen kopen en hun geluksnummers moeten selecteren om kans te maken om te winnen. Het totaal aantal willekeurige getallen vereist per ticket is zeven. Vijf nummers worden gekozen uit een pool van 50 en de overige twee worden gekozen uit een andere verzameling van 12, ook wel sternummers genoemd.

Vervolgens worden er trekkingen gehouden om de winnende nummers te bepalen. Gokkers moeten alle zeven nummers matchen om de jackpot te winnen. EuroMillones heeft echter verschillende andere prijsniveaus waarmee gokkers kunnen winnen met minder correct voorspelde nummers.

Geautomatiseerde selectie

Een gokker die online een lot koopt, kan kiezen voor automatische nummerselectie en hoeft niet veel te leren over het online spelen van EuroMillones. Deze automatiseringsfunctie maakt gebruik van een willekeurige nummergenerator om de nummers automatisch te selecteren. Deze optie is handig voor gokkers die veel kopen loten voor een gelijkspel of degenen die op het laatste moment tickets kopen.

Toekomstig spelen

Er is ook een optie om vooraf te spelen voor maximaal acht trekkingen. Met andere woorden, hetzelfde lot kan worden gebruikt voor maximaal acht trekkingen voor spelers die online EuroMillones spelen, met dezelfde geluksgetallen. Als het lot wint vóór de laatste in aanmerking komende trekking, wordt een omruilbiljet aangeboden ter dekking van de trekkingen die in het voorspel nog over zijn.

Hoe EuroMillones Loterij te spelen
Wat zijn de kansen om de EuroMillones-loterij te winnen?

Wat zijn de kansen om de EuroMillones-loterij te winnen?

De kans om een prijs te winnen in de EuroMillones-loterij is redelijk hoog, namelijk 1 op 13. De gunstige kansen ervan dragen in grote mate bij aan het versterken van de positie van de lotto bij de beste online loterijen van vandaag. De specifieke kansen voor het winnen van speciale prijzen zijn echter lager en verslechteren naarmate de prijsniveaus toenemen.

Specifieke Tierkansen

De laagste prijsklasse vereist een selectie van slechts twee juiste nummers uit de pool van 50, die een kans van 1 op 22 heeft. De 12e klasse vereist twee nummers en één ster, wat een kans van 1 op 49 oplevert. Het voorspellen van één nummer en twee sterren wint de 11e prijs, met een kans van 1 op 188. Als u drie getallen en drie getallen plus één ster correct voorspelt, wint u de tiende en 9e prijsklasse met een kans van respectievelijk 1 op 314 en 1 op 706.

De juiste voorspelling van twee getallen en twee sterren wint de 8e prijs en heeft een kans van 1 op 985. De 7e prijs wordt gewonnen door een nauwkeurige voorspelling van vier cijfers, met een kans van 1 op 13811. De 6e tot 2e prijs worden toegekend aan gokkers die respectievelijk drie cijfers plus twee sterren, vier cijfers plus één ster, vier cijfers plus twee sterren en vijf cijfers plus één ster voorspellen.

De kansen zijn respectievelijk 1 op 14.125, 1 op 31.075, 1 op 621.503, 1 op 3.107.515 en 1 op 6.991.908. Het winnen van de jackpot, waarbij alle zeven getallen correct moeten worden voorspeld, heeft de laagste kans van 1 op 19.838.160.

Wat zijn de kansen om de EuroMillones-loterij te winnen?
Uitbetalingsopties als u de EuroMillones-loterij wint

Uitbetalingsopties als u de EuroMillones-loterij wint

De uitbetalingsmogelijkheden zijn afhankelijk van het gewonnen bedrag. Alle winsten van € 500 of minder worden rechtstreeks naar de rekening gestuurd die is gebruikt om het winnende ticket te kopen als het online is gekocht. Voor tickets die zijn gekocht bij lokale verkopers, moeten gokkers terugkeren naar de winkels waar ze hun winnende tickets hebben gekocht om prijzen te claimen.

Winsten van meer dan € 500 kunnen alleen worden uitbetaald door de loterijkantoren van EuroMillones, waarbij de winnaars deze persoonlijk moeten claimen.

Uitbetalingsopties als u de EuroMillones-loterij wint
Tips en trucs om EuroMillones Lottery te spelen

Tips en trucs om EuroMillones Lottery te spelen

Gokkers kunnen verschillende tips en trucs gebruiken om hun winstkansen te vergroten bij het spelen van de EuroMillones-loterij. Het is echter essentieel op te merken dat geen enkel advies of schema een winstgevende overwinning kan garanderen. Gokkers moeten dus verantwoord spelen ondanks de verbeterde winstkansen.

Meer tickets kopen

Een van de beste tips is dat gokkers veel EuroMillones-tickets per trekking moeten kopen, binnen het budget, en ervoor zorgen dat de geselecteerde geluksgetallen op elk ticket verschillen van de rest. Als u meer EuroMillones-tickets online koopt, verbetert u de wiskundige winstkansen, waardoor de algehele winstkansen voor elk prijsniveau toenemen.

Een oplossing hiervoor is: lid worden van een loterijsyndicaat. Dat komt echter met het voorbehoud van het delen van winsten onder de syndicaatleden.

De jackpot timen

Een andere tip is om meer te spelen als de jackpot is opgestapeld tot een hoger bedrag. Als u dit doet, verhoogt u de risico-tot-winstverhouding zonder enige verandering in de winstkansen. Met andere woorden, spelen wanneer de jackpot op zijn hoogtepunt is, betekent een hogere mogelijke winst voor hetzelfde risico, aangezien de ticketprijzen hetzelfde blijven.

Loterijtrekkingen volgen

Gokkers die kaartjes kopen bij lokale verkopers, moeten ze altijd veilig bewaren en de trekkingsnummers dubbel controleren. Er zijn talloze niet-opgeëiste overwinningen omdat gokkers hun tickets zijn kwijtgeraakt of niet weten dat ze hebben gewonnen.

Tips en trucs om EuroMillones Lottery te spelen