Beste EuroJackpot Loterij in 2022

Hedendaagse loterijspelers hebben tal van opties waarmee ze veel kunnen winnen. Vooral de Eurojackpot heeft de afgelopen jaren om de juiste redenen de aandacht getrokken. Het is niet verwonderlijk dat spelers nu de kans grijpen om Eurojackpot inline te proberen. Eurojackpot is misschien wel een van de jongste loterijen ter wereld. Naast zijn minder dan tien jaar aanwezigheid in de online loterijwereld, onderscheidt Eurojackpot zich door het toekennen van enkele van de grootste loterijen in Europa. Naast de geweldige loterij jackpot, zijn de gunstige kansen ongetwijfeld een opvallende attractie.

Beste EuroJackpot Loterij in 2022
Waar tickets voor Eurojackpot kopen?
Waar tickets voor Eurojackpot kopen?

Waar tickets voor Eurojackpot kopen?

Iedereen van 18 jaar of ouder komt in aanmerking om zijn geluk te beproeven bij de Eurojackpot-jackpot. De grootste zorg van spelers is meestal hoe ze online een lot kunnen kopen en waar ze ze kunnen kopen. Eurojackpot-loten kunnen bij sommige online kaartverkopers worden gekocht. Ze moeten echter voorzichtig zijn bij het kopen online loten van particuliere ontwikkelaars.

Sommige spelers hebben er geen zin in om tickets van derden te kopen. Spelers kunnen ook Eurojackpot-tickets kopen op de officiële website van de loterij. Kopen op de Eurojackpot-websites is eenvoudig, zoals uw keuze maken en het ticket betalen.

Waar tickets voor Eurojackpot kopen?
Geschiedenis van Eurojackopt

Geschiedenis van Eurojackopt

De Eurojackpot-loterij werd voor het eerst voorgesteld in 2006, na de aanzienlijke jackpotaanbiedingen in die tijd, met name van Euromillions-loterij. In 2011 werd in Helsinki een overeenkomst bereikt om deze multinationale loterij te lanceren.

Na de overeenkomst namen zeven landen, Denemarken, Finland, Duitsland, Slovenië, Italië en Nederland deel aan de eerste Eurojackpot-trekking op 23 maart 2012. Kort daarna won een speler uit Duitsland € 19,5 miljoen, wat de interesse in de loterij buiten de deelnemende landen.

Andere landen waren er snel bij, waaronder Spanje, Noorwegen, Zweden, Kroatië, Litouwen, Letland, IJsland, Tsjechië en Hongarije. Door de acceptatie van Eurojackpot in de meeste Europese landen kreeg het een breed publiek.

Op 3 mei 2013 won een Noorse speler, Yngvar Borgerson, de jackpot. Dit was de eerste van een aantal historische overwinningen verspreid over een paar maanden. Het bracht ook nieuwe ontwikkelingen met zich mee die het formaat op 10 oktober 2014 zagen veranderen.

Dit nieuwe format weerhield spelers er echter niet van om voor de grote overwinning te gaan. Jackpot-loterijen van € 31,5, € 84,8, € 90 en € 90 miljoen werden opgetekend in oktober 2015, juli 2016, oktober 2016 en januari 2017. Het bedrag van € 90 miljoen werd gewonnen door vijf verschillende spelers uit Duitsland (3 spelers) , Denemarken en Nederland.

In de loop der jaren kwamen er andere Europese landen bij, en vanaf december 2020 staat het aantal landen op 18.

Geschiedenis van Eurojackopt
Is Eurojackopt legaal?

Is Eurojackopt legaal?

Er zijn tegenwoordig honderden loterijen, alleen zijn sommige nogal beperkend. Daarom komt de vraag naar de legaliteit van een jackpot vaak naar voren wanneer Eurojackpot wordt genoemd. Hoewel de Eurojackot officieel beschikbaar is voor spelers uit de 18 deelnemende landen, is het spel ook beschikbaar op loterijwebsites. Idealiter kopen deze sites tickets voor spelers in een bepaald deelnemend land en dienen ze uw belangen.

Daarom worden spelers uit landen die niet in de lijst staan aangemoedigd om ervoor te zorgen dat ze dit spel van gelicentieerde en gereguleerde sites spelen onder een gerenommeerd rechtsgebied. Nu de territoriale beperkingen goed worden opgevangen door online sites op voorwaarde dat een speler 18+ jaar oud is, kunnen ze deelnemen aan deze loterij.

Is Eurojackopt legaal?
Hoe speel je Eurojackpot online

Hoe speel je Eurojackpot online

Eurojackpot, zoals de meeste online loterijen, is gemakkelijk en leuk om te spelen. Het mooie van dit spel is dat het geen ingewikkelde spelregels en onnodige combinaties heeft. Een speler moet vijf nummers kiezen uit 50 en een extra twee uit een zwembad. U kunt er ook voor kiezen om de Dubbele jackpot functie waarmee u uw jackpot kunt verdubbelen.

Er zijn verschillende manieren om een lot te vullen. Spelers kunnen hun geluksnummers handmatig kiezen of de Quickpick-optie gebruiken die door de loterij wordt aangeboden. De laatste stap is om op de . te klikken verzendknop en plaats de weddenschap.

Eurojackpot-regels

De regels van Eurojackpot zouden voor de meeste spelers duidelijk moeten zijn, zelfs voor een beginner. Ten eerste moet een speler online gametickets kopen voordat de trekking plaatsvindt. Deelnemende spelers moeten ouder zijn dan de wettelijke leeftijd, 18 jaar of ouder. Estlandse spelers van 16 jaar of ouder mogen echter wel meedoen.

Spelers die online deelnemen aan Eurojackpot moeten de algemene voorwaarden van de verkoper accepteren om in aanmerking te komen om te winnen. Het belangrijkste is dat alleen de enige eigenaar van het winnende ticket of account de jackpotprijs mag claimen.

Eurojackpot-spellen vereisen ook dat alle loterijwinsten worden geclaimd in het land waar het lot is gekocht. Daarom moeten spelers rekening houden met deze vereiste bij het kiezen van loterijexploitanten. Houd er ook rekening mee dat jackpotwinnaars altijd goed zijn om een plan voor te bereiden waar ze hun winst aan uitgeven.

Hoe speel je Eurojackpot online
Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen?

Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen?

De kans om een loterij jackpot te winnen is altijd klein, en Eurojackpot is geen uitzondering. De kans om de jackpot te winnen is bijvoorbeeld 1:95,344,20. Wat Eurojackpot zo bijzonder maakt, is dat deze jackpot is ontworpen om vaker te worden uitbetaald dan de meeste jackpots die er zijn. De algemene winkansen bij Eurojackopt staan echter op 1:35. Dit betekent dat elke speler een kans van 35 op 1 heeft om een prijs te winnen tijdens het spelen van deze loterij.

Lijst met kansen aangeboden door Eurojackpot:

 • 5 nummers + 2 euronummers (Jackpot - 1 op 95.344.200
 • 5 Nummers + 1 Euronummers- 1 op 5.959.013
 • 5 nummers -1 in 3.405.150
 • 4 Cijfers + Euronummers - 1 op 423.752
 • 4 Nummers + 1 Euronummer - 1 op 26.485
 • 3 Cijfers + 2 Euronummers - 1 op 9.631
 • 4 cijfers - 1 op 15.134
 • 2 Nummers + 2 Euronummers - 1 op 672
 • 3 bollen + 1 Euronummer - 1 op 602
 • 3 nummers - 1 op 344
 • 1 Nummer +2 Euronummers - 1 op 128
 • 2 nummers + 1 euronummers - 1 op 42
Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen?
Uitbetalingsopties als een speler het spel wint

Uitbetalingsopties als een speler het spel wint

Het spelen van een Eurojackpot kost ongeveer € 2 per lijn. Spelers die het geluk hebben de jackpotprijs te winnen, hebben twee opties: lotto jackpot en lijfrente. echter, de uitbetalingsoptie aangeboden aan een speler kan variëren afhankelijk van het land van waaruit ze spelen. Online spelers hebben echter alleen de lumpsum-optie. De jackpot begint bij € 10.000.000 en kan oplopen tot € 90.000.

Eurojackpot biedt gedetailleerde betalingsinformatie over deelnemende landen. Sommige landen onderwerpen jackpotwinsten aan belasting, terwijl andere niet worden belast. De annuïteitenbetalingsoptie is vooral aantrekkelijk voor spelers uit landen die loterijwinsten belasten. In de meeste gevallen hebben spelers uit landen die loterijwinsten niet belasten er geen problemen mee om het volledige bedrag te nemen.

Met name zullen online spelers het volledige bedrag naar hun rekeningen laten overmaken zonder aftrek van belasting.

Uitbetalingsopties als een speler het spel wint
Tips en trucs om EuroJackpot te spelen

Tips en trucs om EuroJackpot te spelen

De Eurojackopt kan behoorlijk verwarrend zijn voor beginnende spelers. Ook al heeft deze jackpotloterij hoge kansen en spelers hebben weinig kansen, er is veel dat een speler kan doen om zijn winkansen te vergroten. Hier zijn enkele tips om Eurojackpot-spelers te helpen slimmer te spelen:

 • Zorg voor een mix van oneven en even getallen. Dit blijkt uit eerdere waarnemingen dat ongeveer 70% van de Eurojackpot-winsten een combinatie van oneven en even getallen heeft.
 • Vermijd opeenvolgende nummers. Meestal zijn winnende nummers niet opeenvolgend, maar zijn ze meestal verspreid over het hele spectrum. Spelers moeten dus een mix van hoge (26-50) en lage (1-25) nummers kiezen.
 • Let op de laatste trekking. Winnende nummers hebben vaak ten minste één herhalingsnummer van de laatste trekking. Deze nummers kunnen herhaaldelijk verschijnen, hot-nummers, en zullen een speler waarschijnlijk helpen winnen.
 • Vermijd patronen. Spelers moeten voorkomen dat ze patronen maken. Dit geldt voor even of oneven getallen of getallen die eindigen op een bepaald cijfer. Nummersets of patronen winnen zelden.
 • Koop meerdere tickets. Hoe belangrijk verantwoord spelen ook is, spelers worden geadviseerd om meerdere speltickets online te kopen om hun kansen op het winnen van de jackpot te vergroten. In plaats van uw maandbudget aan meerdere trekkingen te besteden, vergroot het kopen van meerdere loten voor één trekking de kans om te winnen.
Tips en trucs om EuroJackpot te spelen