Beste EuroJackpot Loterij in 2023

Hedendaagse loterijspelers hebben tal van opties waarmee ze veel kunnen winnen. Vooral de Eurojackpot heeft de afgelopen jaren om de juiste redenen de aandacht getrokken. Het is niet verwonderlijk dat spelers nu de kans grijpen om Eurojackpot inline te proberen. Eurojackpot is misschien wel een van de jongste loterijen ter wereld. Naast zijn minder dan tien jaar aanwezigheid in de online loterijwereld, onderscheidt Eurojackpot zich door het toekennen van enkele van de grootste loterijen in Europa. Naast de geweldige loterij jackpot, zijn de gunstige kansen ongetwijfeld een opvallende attractie.

Beste EuroJackpot Loterij in 2023
Waar kan ik loten kopen voor Eurojackpot?
Waar kan ik loten kopen voor Eurojackpot?

Waar kan ik loten kopen voor Eurojackpot?

Iedereen van 18 jaar of ouder komt in aanmerking om zijn geluk te beproeven bij de Eurojackpot-jackpot. De grootste zorg onder spelers is meestal hoe ze online een lot kunnen kopen en waar ze te koop zijn. Eurojackpot-loten kunnen bij sommige online ticketverkopers worden gekocht. Ze moeten echter voorzichtig zijn bij de aankoop online loten van particuliere ontwikkelaars.

Sommige spelers hebben er geen zin in om kaartjes van derden te kopen. Spelers kunnen ook Eurojackpot-loten kopen op de officiële website van de loterij. Kopen op de Eurojackpot-websites is zo eenvoudig als kiezen en betalen voor het lot.

Waar kan ik loten kopen voor Eurojackpot?
Geschiedenis van Eurojackpot

Geschiedenis van Eurojackpot

De Eurojackpot-loterij werd voor het eerst voorgesteld in 2006, na de aanzienlijke jackpotaanbiedingen in die tijd, met name van Euromillions loterij. In 2011 werd in Helsinki een overeenkomst bereikt om deze multinationale loterij te lanceren.

Na de overeenkomst namen zeven landen, Denemarken, Finland, Duitsland, Slovenië, Italië en Nederland, deel aan de eerste Eurojackpot-trekking op 23 maart 2012. Kort daarna won een speler uit Duitsland € 19,5 miljoen, wat de interesse in de loterij buiten de deelnemende landen.

Andere landen sloten zich snel aan, waaronder Spanje, Noorwegen, Zweden, Kroatië, Litouwen, Letland, IJsland, Tsjechië en Hongarije. De acceptatie van Eurojackpot in de meeste Europese landen zorgde voor een breed publiek.

Op 3 mei 2013 won een Noorse speler, Yngvar Borgerson, de jackpot. Dit was de eerste van verschillende historische overwinningen verspreid over een paar maanden. Het bracht ook nieuwe ontwikkelingen met zich mee waardoor het formaat op 10 oktober 2014 veranderde.

Dit nieuwe formaat weerhield spelers er echter niet van om de grote overwinning te behalen. Jackpotloterijen van € 31,5, € 84,8, € 90 en € 90 miljoen werden geregistreerd in oktober 2015, juli 2016, oktober 2016 en januari 2017. Het bedrag van € 90 miljoen werd gewonnen door vijf verschillende spelers uit Duitsland (3 spelers) , Denemarken en Nederland.

In de loop der jaren zijn andere Europese landen toegetreden, en vanaf december 2020 staat het aantal landen op 18.

Geschiedenis van Eurojackpot
Is Eurojackpot legaal?

Is Eurojackpot legaal?

Er zijn tegenwoordig honderden loterijen, alleen zijn sommige nogal restrictief. Daarom duikt de vraag of een jackpot legaal is vaak op als er over Eurojackpot wordt gesproken. Hoewel Eurojackot officieel beschikbaar is voor spelers uit de 18 deelnemende landen, is het spel ook beschikbaar op loterijwebsites. Idealiter kopen deze sites tickets voor spelers in een bepaald deelnemend land en dienen ze uw belangen.

Daarom worden spelers uit landen die niet op de lijst staan aangemoedigd om ervoor te zorgen dat ze dit spel spelen op gelicentieerde en gereguleerde sites onder een gerenommeerde jurisdictie. Nu territoriale beperkingen goed worden opgevangen door online sites, kan een speler van 18+ jaar deelnemen aan deze loterij.

Is Eurojackpot legaal?
Hoe Eurojackpot online te spelen

Hoe Eurojackpot online te spelen

Eurojackpot, zoiets de meeste online loterijen, is gemakkelijk en leuk om te spelen. Het fijne aan dit spel is dat het geen ingewikkelde spelregels en onnodige combinaties kent. Een speler moet vijf nummers kiezen uit 50 en een extra twee uit een zwembad. U kunt er ook voor kiezen om de Dubbele jackpot functie waarmee u uw jackpotwinst kunt verdubbelen.

Er zijn verschillende manieren om een loterijticket te vullen. Spelers kunnen hun geluksgetallen handmatig kiezen of de Quickpick-optie gebruiken die door de loterij wordt aangeboden. De laatste stap is om op te klikken verzendknop en plaats de weddenschap.

Eurojackpot-regels

De regels van Eurojackpot zouden voor de meeste spelers duidelijk moeten zijn, zelfs voor een beginner. Eerst moet een speler online speltickets kopen voordat de trekking plaatsvindt. Deelnemende spelers moeten ouder zijn dan de wettelijke leeftijd, 18 jaar of ouder. Estse spelers van 16 jaar of ouder mogen echter wel deelnemen.

Spelers die online deelnemen aan de Eurojackpot moeten de algemene voorwaarden van de verkoper accepteren om in aanmerking te komen om te winnen. Het belangrijkste is dat alleen de enige eigenaar van het winnende ticket of account de jackpotprijs mag claimen.

Eurojackpot-spellen vereisen ook dat alle loterijwinsten worden opgeëist in het land waar het lot is gekocht. Daarom moeten spelers rekening houden met deze vereiste bij het kiezen van loterij-exploitanten. Houd er ook rekening mee dat jackpotwinnaars altijd goed zijn om een plan voor te bereiden waar ze hun winst aan willen uitgeven.

Hoe Eurojackpot online te spelen
Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen

Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen

De kans om een loterijjackpot te winnen is altijd klein, en Eurojackpot is daarop geen uitzondering. De kans om de jackpot te winnen is bijvoorbeeld 1:95.344.20. Wat Eurojackpot zo bijzonder maakt, is dat deze jackpot is ontworpen om vaker uitbetaald te worden dan de meeste jackpots die er zijn. De totale kans om te winnen bij Eurojackopt staat echter op 1:35. Dit betekent dat elke speler een kans van 35 tegen 1 heeft om een prijs te winnen tijdens het spelen van deze loterij.

Lijst met kansen aangeboden door Eurojackpot:

 • 5 Cijfers + 2 Euronummers (Jackpot - 1 op 95.344.200
 • 5 Cijfers + 1 Euronummers - 1 op 5.959.013
 • 5 nummers -1 op 3.405.150
 • 4 Cijfers + Euronummers - 1 op 423.752
 • 4 Cijfers + 1 Euronummer - 1 op 26.485
 • 3 Cijfers + 2 Euronummers - 1 op 9.631
 • 4 nummers - 1 op 15.134
 • 2 Cijfers + 2 Euronummers - 1 op 672
 • 3 bollen + 1 Euronummer - 1 op 602
 • 3 cijfers - 1 op 344
 • 1 Getal +2 Euronummers - 1 op 128
 • 2 Cijfers + 1 Euronummers - 1 op 42
Wat zijn de kansen om EuroJackpot te winnen
Uitbetalingsopties als een speler het spel wint

Uitbetalingsopties als een speler het spel wint

Het spelen van een Eurojackpot kost ongeveer € 2 per lijn. Spelers die het geluk hebben de jackpotprijs te winnen, hebben twee opties: lotto jackpot en lijfrente. echter, de uitbetaling optie aangeboden aan een speler kan variëren afhankelijk van het land van waaruit ze spelen. Online spelers hebben echter alleen de lumpsum-optie. De jackpot begint bij € 10.000.000 en kan oplopen tot € 90.000.

Eurojackpot biedt gedetailleerde betalingsinformatie over deelnemende landen. Sommige landen onderwerpen jackpotwinsten aan belasting, terwijl andere niet worden belast. De annuïteitenbetalingsoptie is vooral aantrekkelijk voor spelers uit landen die loterijwinsten belasten. In de meeste gevallen hebben spelers uit landen die geen belasting heffen op loterijwinsten geen problemen om het volledige bedrag te incasseren.

Met name zullen online spelers het volledige bedrag naar hun rekeningen laten overschrijven zonder belasting af te trekken.

Uitbetalingsopties als een speler het spel wint
Tips en trucs om EuroJackpot te spelen

Tips en trucs om EuroJackpot te spelen

De Eurojackopt kan behoorlijk verwarrend zijn voor nieuwe spelers. Ook al heeft deze jackpotloterij hoge kansen en hebben spelers kleine kansen, er is veel dat een speler kan doen om zijn winkansen te vergroten. Hier zijn enkele tips om Eurojackpot-spelers te helpen slimmer te spelen:

 • Zorg voor een mix van oneven en even getallen. Dit blijkt uit eerdere observaties dat ongeveer 70% van de Eurojackpot-winsten een combinatie van oneven en even getallen heeft.
 • Vermijd opeenvolgende nummers. Meestal zijn winnende nummers niet opeenvolgend, maar zijn ze meestal verspreid over het hele spectrum. Spelers moeten dus een mix kiezen van hoge (26-50) en lage (1-25) nummers.
 • Let op de laatste trekking. Winnende nummers hebben vaak ten minste één herhalingsnummer van de laatste trekking. Deze nummers kunnen herhaaldelijk verschijnen, populaire nummers, en zullen een speler waarschijnlijk helpen om te winnen.
 • Vermijd patronen. Spelers moeten voorkomen dat ze patronen maken. Dit geldt voor oneven of even nummers of nummers die eindigen op een bepaald cijfer. Getallensets of patronen winnen zelden.
 • Koop meerdere tickets. Hoewel verantwoord gamen van cruciaal belang is, wordt spelers geadviseerd om online meerdere speltickets te kopen om hun kansen op het winnen van de jackpot te vergroten. In plaats van uw maandbudget uit te geven aan meerdere trekkingen, vergroot het kopen van meerdere loten voor één trekking de kans om te winnen.
Tips en trucs om EuroJackpot te spelen