Beste online loterijen die RuPay 2023/2024 accepteren

RuPay is de eerste wereldwijde op kaarten gebaseerde betaalmethode in zijn soort in India. Zoals de naam al doet vermoeden, is het afgeleid van twee woorden: roepie en betaling. Het werd in 2012 gelanceerd door de National Payments Corporation of India om de missie van de Reserve Bank of India/RBI te vervullen om een open en multilateraal transactiesysteem te creëren dat minder contant geld aanmoedigt.

Het zorgde er trouwens voor dat veel Indiase banken technisch onderlegd werden omdat ze elektronische betalingen moesten faciliteren. Het wordt niet alleen geaccepteerd op verkooppunten en geldautomaten, maar ook op veel e-commercewebsites. Meer dan 100 openbare en particuliere financiële instellingen zijn geautoriseerd om RuPay-kaarten te verstrekken. Interessant is dat RuPay-kaarten populairder zijn in India dan Visa. Dit verklaart waarom veel online loterijspelers voor deze methode kiezen om hun geld te storten en op te nemen.

Hoe een storting te doen met RuPay
Hoe een storting te doen met RuPay

Hoe een storting te doen met RuPay

Verschillende loterijsites hebben RuPay opgenomen in hun bankopties om het voor lottofans gemakkelijker te maken om aan hun avonturen te beginnen. Het wordt geleverd als een creditcard/betaalkaart, waarmee gebruikers contant geld kunnen herladen voor eenvoudige transacties op een online loterijsite. Als alternatief kunnen RuPay-betalingen worden gedaan via een mobiele of smartwatch-app. Indiase gokkers zou niet in het ongewisse moeten voelen als het gaat om het gebruik van RuPay, en Indiase RuPay-loterijsites hebben het opmerkelijk eenvoudig gemaakt om de service te gebruiken.

Voordat een speler een RuPay-storting kan doen, moet hij een Rupay-account hebben. De gemakkelijkste manier is om de officiële RuPay-site te bezoeken en een kaart aan te vragen. De andere manier is om contact op te nemen met een RuPay-uitgevende bank en de instructies te volgen. RuPay-betaalkaarten zijn verkrijgbaar bij de meeste Indiase banken, waaronder Bank of Baroda, Punjab National Bank en State Bank of India. Een RuPay-betaalpas maakt rechtstreeks verbinding met een bankrekening, waardoor naadloze online overboekingen mogelijk zijn.

Spelen op een online loterijsite die RuPay accepteert, is eenvoudig. Nieuwe spelers moeten beginnen met een van de aanbevolen sites op deze webpagina. De eerste stap om van RuPay te genieten, is het online openen van een account bij een loterijsite met een e-mail, gebruikersnaam en wachtwoord. Na verificatie van het account kan de gebruiker doorgaan naar zijn favoriete lottospel en maak een weddenschap met echt geld. Zoals de meeste mobiele stortingsmethoden, stuurt RuPay een OPT-code voor veiligheidsdoeleinden.

RuPay gebruiken voor loterijstortingen

De eenvoudigste manier om een RuPay-storting te doen is als volgt:

 • Op de online loterijsite, de speler, is er een knop 'Nu spelen' die naar de kassierpagina leidt
 • Op de kassierpagina moet de speler op de stortingslink klikken en RuPay kiezen uit de beschikbare betalingsmethoden. Vervolgens vullen ze het bedrag in dat ze van hun RuPay-account naar de loterijsite moeten overmaken
 • Bij gebruik van een RuPay-kaart vraagt de betalingsverwerker om een 16-cijferig nummer, CVV-code en vervaldatum
 • De speler ontvangt een eenmalig wachtwoord – OPT- via sms om de betaling te bevestigen

RuPay-stortingen zijn gratis en direct. Ze zijn veilig zolang de gokker een gelicentieerde en gerenommeerde online loterijsite kiest. Om te weten of de transactie is gelukt, ontvangt de speler een sms op het mobiele nummer dat aan zijn RuPay-account is gekoppeld. Hoewel de stortingslimiet wordt bepaald door de lotto-site, hangt deze grotendeels af van de uitgevende bank. Over het algemeen accepteren veel loterijsites alles vanaf $ 10.

Hoe een storting te doen met RuPay
Hoe een opname te doen met RuPay

Hoe een opname te doen met RuPay

De meeste sites met RuPay verwerken loterij-uitbetalingen binnen 24 tot 72 uur. Afhankelijk van de uitgevende bank kan het geld op de rekening van de speler staan op dezelfde dag dat de loterijaanbieder het vrijgeeft. Kleine vertragingen komen vaak voor bij lottospelers die voor het eerst spelen. Volgens de spelregels moeten alle loterijsites de persoonlijke documenten van hun klanten verifiëren in een proces dat bekend staat als Know Your Customer of KYC. Dit is nodig om online fraude en kansspelen door minderjarigen tegen te gaan. Het zou dus geen verrassing moeten zijn wanneer de site een nationaal identiteitsbewijs, rijbewijs of een soortgelijk document aanvraagt. Daaropvolgende opnames zullen sneller verlopen omdat de KYC-procedure niet opnieuw zal worden uitgevoerd.

Het opnameproces

Het is belangrijk op te merken dat RuPay-sites opnames verwerken met behulp van de betaalmethode van het storten van geld. Als zodanig zullen ze de details onthouden wanneer het tijd is voor de winnaar om uit te betalen. Loterij-uitbetalingen waarbij RuPay betrokken is, hebben geen OTP nodig, maar kunnen op mobiele telefoons worden verwerkt. Alvorens een betaling aan te vragen, moet de speler ervoor zorgen dat zijn loterijaccount het minimale opneembare saldo heeft bereikt en dat hij aan alle inzetvoorwaarden heeft voldaan. Om uit te betalen met RuPay, moeten spelers:

 • Log in op hun online loterij-account
 • Ga naar het kassiergedeelte om op de knop "Get Paid" of Uitbetaling te klikken
 • Zoek naar het RuPay-logo op het scherm
 • Geef de nodige financiële informatie zoals telefoonnummer en adres
 • Bekijk de details voordat u op 'Verzenden' klikt
 • Wacht op het geld op hun RuPay-kaart

Een succesvolle opname moet reflecteren op de transactiegeschiedenis van de klant. De belangrijkste valuta van RuPay-opnames is roepies. Er zijn geen opnamekosten aan verbonden.

Hoe een opname te doen met RuPay
Veiligheid en beveiliging bij RuPay

Veiligheid en beveiliging bij RuPay

Met online fraude die complexe schema's bedenken om online gokkers aan te vallen, zijn krachtige beveiligingsmaatregelen van cruciaal belang voor het beschermen van hun informatie. Gelukkig zou dit geen probleem moeten zijn met het RuPay-netwerk. Hier is waarom.

Het RuPay-systeem is ongelooflijk veilig. Het maakt gebruik van 256-bit SSL-codering en is geautoriseerd via een tweefactorauthenticatieproces. De eerste verdedigingslinie tegen online fraude bij het storten met RuPay is een OTP. De unieke code wordt naar een geregistreerd mobiel nummer gestuurd. Zonder een OTP kan de klant zijn transactie niet voltooien op een online loterijsite.

RuPay houdt zich aan strikte privacynormen die zijn opgesteld door de National Payments Corporation of India. Dit zou gokkers gemoedsrust moeten geven omdat hun vertrouwelijke gegevens zijn gereserveerd op beveiligde servers. Voor maximale serverbescherming maken RuPay-websites gebruik van security hardening, dwz een combinatie van geavanceerde veiligheidshacks om kwetsbaarheden in besturingssystemen en serversoftware te bestrijden. Veelgebruikte methoden voor serververharding zijn onder meer gegevensversleuteling, het installeren van antivirusprogramma's en firewalls, het regelmatig bijwerken van de besturingssystemen en het verwijderen van ongewenste apps van derden.

Evenzo zijn RuPay-loterijsites veilig omdat ze gebruikmaken van bijna dezelfde beveiligingsprotocollen. Bovendien worden ze regelmatig getest op veiligheid. Kenmerken van zeer veilige lotto-websites zijn onder meer certificeringen, spellicenties en sterke beveiligingslagen zoals SSL.

Veiligheid en beveiliging bij RuPay
Opties voor RuPay-klantenondersteuning

Opties voor RuPay-klantenondersteuning

Vaak kunnen RuPay-klanten niet storten wanneer dat nodig is speel de online loterij. Sommigen hebben geweigerde transacties en betalingsfouten gemeld bij het gebruik van hun RuPay-kaart. Er is geen reden tot paniek wanneer dergelijke problemen zich voordoen, want de klantenondersteuning bij RuPay staat klaar met oplossingen. Je moet weten waar je contact met ze kunt opnemen. Dit zijn de gemakkelijkste manieren om in contact te komen met de klantenvertegenwoordigers van RuPay:

 • Personal Digital Assistant: Dit is een online chatbox in de rechterbenedenhoek van de contactpagina van RuPay. De geautomatiseerde functie beantwoordt de meest gestelde vragen, zoals een internetbot. Er is ruimte om een specifieke zoekopdracht in te voeren. Men kan kiezen voor Engels of Hindi bij het gebruik van de virtuele assistent.
 • Telefoon: Aan de achterkant van RuPay-kaarten bevinden zich verschillende gratis hulplijnen. Deze zijn meer geschikt voor hulpdiensten zoals kaartdiefstal of verlies
 • Bezoek aan bankfiliaal: Als klanten de vertegenwoordigers van RuPay-klanten niet kunnen bereiken, kunnen ze het beste naar het filiaal van de uitgevende bank gaan voor verdere hulp.
Opties voor RuPay-klantenondersteuning