Nationale Loterij onthult de meest populaire nummers

Nieuws

2022-08-16

In 2004 bracht een populair tv-programma een reeks cijfers uit en beweerde dat ze de meeste kans hadden om te winnen in een loterij. Dankzij die show gebruiken honderden mensen tot nu toe nog steeds een combinatie van de cijfers. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in aangezien de Nationale Loterij de populairste lotnummers heeft vrijgegeven, volgens statistieken die ze al enkele jaren verzamelen.

Nationale Loterij onthult de meest populaire nummers

Volgens de Nationale Loterij kiezen de meeste loterijgokkers meestal combinaties met veelvouden van zeven, namelijk 42, 35, 28, 21, 14 en 7. Een deel van de verklaring is dat de nummer zeven wordt in de meeste culturen als een geluksgetal beschouwd. Ondanks dat veelvouden van zeven populair zijn, worden ze echter zelden in één trekking samengebracht. Het hebben van deze nummers zal een speler waarschijnlijk een lager prijsbedrag opleveren en niet de jackpot van de loterij.

Andere geluksgetallen

Het rapport van de Nationale Loterij geeft ook aan dat veelvouden van vijf ook vaak door de meeste spelers worden gekozen en de op één na populairste nummerreeks zijn. Een interessant onderdeel van het rapport was welke nummerreeks in populariteit op nummer drie komt, gebaseerd op een populaire tv-show genaamd Lost.

De serie, Lost, is gebaseerd op een groep mensen die betrokken zijn bij een vliegtuigongeluk en gestrand zijn op een eiland. Een van de slachtoffers had voor de vliegtuigcrash de loterij gewonnen met de geluksgetallen 4, 8, 15, 16, 23 en 42. Velen online loterij spelers hebben dezelfde nummerreeks gebruikt, waardoor het de op twee na populairste nummerreeks in de geschiedenis van loterijen is.

Andere combinaties zijn veelvouden van negen en tien en één tot zes. 7, 17, 27, 37, 47, 57 is een andere opmerkelijke combinatie, ook wel 'All 7s' genoemd

De Nationale Loterij deelde deze informatie vlak voor de trekking van 20 miljoen euro, wat een jackpot is die je moet winnen.

De meningen van de Nationale Loterij

De senior adviseur van de winnaars, Carter Andy Camelot, beschouwde de populaire geluksgetallen als een geheim waar de organisatie lang over had gedebatteerd voordat ze besloot ze vrij te geven. Zijn grootste zorg was dat het vrijgeven van de informatie het aantal gokkers zou vergroten die de nummerreeksen kozen. Als een van de reeksen in de uitkomst van een trekking voorkomt, zouden er te veel jackpotwinnaars zijn die de prijs delen, zodat het bedrag dat elk zou ontvangen niet veel zou zijn.

Aan de andere kant heeft het vrijgeven van populaire nummers en nummerreeksen geen invloed op de trekkingen. Bovendien hebben gokkers nog steeds de mogelijkheid om andere nummerreeksen te kiezen, aangezien elke nummerreeks mogelijk de jackpot kan winnen. Die redenering deed de loterijorganisatie besluiten de informatie met het publiek te delen.

Meningen van populaire Punters

Veel gokkers die meespelen met de loterij hebben hun mening gegeven over de rapporten van de Nationale Loterij. De meningen wijzen op gemengde gevoelens bij de gokkers. Sommigen van hen zijn nogal ongelukkig dat de informatie openbaar is gedeeld. Dat komt vooral omdat ze het gevoel hebben dat ze een geheim hadden van de gelukkigste nummercombinaties waarop ze vertrouwden, dat nu aan de hele wereld is blootgesteld. Ze hebben echter geen basis, aangezien de cijfercombinaties nooit in een Nationale Loterij-trekking zijn verschenen, en er is geen garantie dat ze zullen verschijnen.

Andere gokkers denken dat het een goede beslissing was om de informatie vrij te geven. Dat komt omdat het gokkers informatie geeft over welke nummers als geluksgetallen worden beschouwd of informatie over nummerreeksen die ze moeten vermijden als ze de jackpot niet willen delen met veel andere gokkers voor het geval ze winnen.

Al met al moeten deze nummers of reeksen worden gebruikt als wegwijzers en mogen ze niet worden aangezien als de sleutels tot het ontgrendelen van loterijwinsten.

Laatste nieuws

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023
2023-05-09

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023

Nieuws

Casinopromotie