Een voorproefje van trends in loterijbestedingen

Nieuws

2022-10-18

De meeste mensen kopen loterijen in de hoop een fortuin te winnen. Interessant is dat de meeste loterijspelers ervan overtuigd zijn dat een van hen moet winnen. Maar hoewel er op een bepaald moment een winnaar moet zijn, zijn de kansen om een loterij te winnen meestal verbazingwekkend laag.

Een voorproefje van trends in loterijbestedingen

Kijkend naar het aantal Amerikanen dat massaal naar online loterijsites, blijft het duidelijk dat loterijspelers veel dingen nog steeds niet begrijpen, waarbij waarschijnlijkheid prominent aanwezig is. Tijdens het spelen van de Mega Millions-jackpot is de kans om te winnen bijvoorbeeld 1 op 302.575, 350. Deze kansen suggereren dat een speler eerder wordt gedood door een automaat of tot president wordt gekozen dan een loterij te winnen.

De nummers

De gemiddelde Amerikaanse volwassene geeft jaarlijks meer dan $ 300 uit aan loten. Hoewel dit misschien niet veel lijkt, vormen die ogenschijnlijk kleine bedragen opgeteld aanzienlijke waarden. En helaas, van de miljoenen die actief loten kopen, winnen de meesten geen substantieel bedrag in hun leven.

Loterijspellen zijn een van die leuke dingen die de meeste mensen doen terwijl ze proberen rijkdom te vergaren. Hoewel dit voor sommige mensen waar kan zijn, is het meestal geen uitstekend idee voor mensen met beperkte middelen. Volgens gokstatistieken in de VS zijn veel lottospelers die in de lagere economische klassen.

Idealiter, als het een geweldig idee is om af en toe aan loterijen te spelen, is de veronderstelling dat loterijen een investering zijn ongetwijfeld een slecht idee.

Waar gaat loterijgeld heen?

Een veel voorkomende vraag. Kijkend naar de hoeveelheid geld die naar loterijen gaat, willen de meeste gokkers vaak ontdekken waar al dit geld naartoe gaat. Wie profiteren naast die paar winnaars van de inkomsten van loterijen?

Idealiter worden de inkomsten uit loterijen onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: uitbetalingen aan winnaars en kaartverkopers, overheadkosten en distributie naar staten. Een aanzienlijk deel van het loterijgeld, 50 -60%, gaat naar de winnaars. Retailers daarentegen claimen ongeveer 5% van het aandeel, waarvan 10% voor administratieve kosten. Ten slotte gaat de rest van het geld naar staten die deelnemen aan de loterijen.

Elke staat beslist onafhankelijk hoe het geld dat wordt opgehaald uit loterijen gebruikt. De meeste staten besteden wat geld aan de ontwikkeling van infrastructuur en andere projecten die de samenleving ten goede komen. Ook moet elke staat een deel van het geld opzij zetten om de gevaren van gokverslaving te verminderen.

De bijdrage van een speler bij het kopen van een loterij

Bij het spelen van een loterij, bijvoorbeeld Mega Millions, is de kans om te winnen extreem laag. Maar hoewel het risico van een speler om te verliezen meestal hoog is, kan wedden op een loterij een leuke manier zijn om kans te maken op een levensveranderend bedrag. Daarbij is de bijdrage van een speler aan goede doelen ongetwijfeld voordeliger.

Tijdens het spelen van een loterij is het ongetwijfeld voordeliger om loterijgeld te gebruiken voor goede doelen. Dit wil zeggen dat er behoefte is aan een mentaliteitsverandering tijdens het spelen van loterijspellen - speel voor de lol en niet als een serieuze investeringsmogelijkheid.

Laatste gedachten

Als het weekend komt, is het spelen van de loterij meestal een van de beste vormen van entertainment. Maar, hoewel de meeste loterijspelers zich meestal bewust zijn van het feit dat een overwinning onwaarschijnlijk is, waarom zijn loterijen dan nog steeds populair?

Het is niet ongebruikelijk om verhalen van loterijwinnaars tegen te komen. Echter, met jackpotwinnaars die voortdurend in de krantenkoppen verschijnen, worden rapporten over spelers die decennialang niets 'belangrijks' hebben gewonnen, vaak verbannen naar de vergetelheid.

Voor de goedkope kop koffie kan men enkele gelukkige momenten doorbrengen met fantaseren over de mogelijkheid om een grote overwinning te behalen. Hoewel de opwinding misschien genoeg is om de kosten te rechtvaardigen, wordt spelers ook geadviseerd om verantwoord gokken te omarmen.

Laatste nieuws

BetGames lanceert zijn inaugurele online loterijspel Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lanceert zijn inaugurele online loterijspel Instant Lucky 7

Nieuws