Meningen van experts over bingo versus loterijen

Nieuws

2022-07-12

De laatste tijd is er veel gepraat onder gokkers over bingo en loterijen. Het geroezemoes wordt voornamelijk veroorzaakt door de behoefte van gokkers om de meest geschikte optie te vinden, rekening houdend met de winstkansen, het winnende bedrag, de beschikbaarheid van games en verschillende andere factoren. Verschillende experts hebben over het onderwerp uitgezonden en dit artikel bevat enkele van hun 'meningen' over het onderwerp. Maar eerst is een voorproefje van de twee games geweldig om te beginnen.

Meningen van experts over bingo versus loterijen

Bingo

Er zijn verschillende versies van bingo, en bijna allemaal gebruiken ze dezelfde spelprincipes. Deze inhoud zal zich echter richten op de Amerikaanse versie van bingo. Bingo is een kaartspel dat puur afhankelijk is van geluk. Punters beginnen met het kopen van kaarten met willekeurige getallen. Vervolgens proberen ze de nummers die door de gastheer worden genoemd te matchen met die op hun kaarten. Een speler wint de jackpot door een full house te krijgen, wat inhoudt dat alle nummers op hun kaart overeenkomen met de nummers die door de gastheer worden geroepen.

Loterij

Loterijen verschillen van bingo doordat gokkers het spel spelen door kaartjes te kopen voor een bepaalde loterijtrekking. Elk ticket heeft een code of serienummer waardoor het uniek en identificeerbaar is. Gokkers moeten dan hun geluksnummers kiezen voor elk ticket. Een gokker wint de jackpot als alle gekozen nummers overeenkomen met de nummers van de trekkingsresultaten. De meeste loterijen hebben meestal prijzen voor het missen van een paar nummers.

Wat zijn de belangrijkste verschillen: meningen van experts

prijzen

De meeste experts zijn het erover eens dat het prijzengeld het belangrijkste verschil is tussen deze twee spellen. Over het algemeen is het bekend dat loterijen aanzienlijk grotere prijzen toekennen in vergelijking met bingo. De reden daarvoor is dat het aantal loterijspelers het aantal bingospelers ver overtreft. De loterij heeft meer spelers omdat ze gemakkelijker te spelen zijn. Ook zijn er minder loterijen dan bingospellen, met top online loterij websites aanbevolen door rankingsites. Minder loterijen betekent dat meer spelers dezelfde loterij spelen, waardoor de jackpot sneller groeit. Het hoge aantal gekochte tickets draagt bij aan de hogere prijzengeldprijzen.

Frequentie

Een ander belangrijk verschil is de frequentie van trekkingen. Loterijen vinden doorgaans minder vaak plaats, en de meeste hebben maar één of twee keer per week trekkingen. Aan de andere kant worden de meeste bingospellen dagelijks gespeeld, wat betekent dat gokkers het jackpotbedrag elke dag kunnen winnen. Sommige experts zijn van mening dat een hoge frequentie voordelig is voor de gokkers vanwege de mogelijkheid om vaker te spelen, wat betekent dat de winstkansen per duur toenemen.

Kansen

Een van de dingen waar bijna alle experts het over eens zijn als een significant verschil tussen loterijen en bingo, zijn kansen. De kans om een loterij te winnen is vrij laag. Dat geldt zelfs voor de tweede of derde prijs, die bij sommige trekkingen meestal maar een handvol mensen wint. Afhankelijk van de grootte van de loterij, kunnen de winkansen één op een miljoen zijn, zo niet slechter.

De kansen om de jackpot te winnen in online bingo zijn ook laag, maar zijn niet zoals die worden aangeboden door loterijen. Bovendien kunnen gokkers nog steeds lagere prijzen winnen door slechts één rij te matchen. De winkansen zijn afhankelijk van het aantal spelers, maar zijn altijd beter dan loterijen.

Verschillende andere verschillen die van invloed kunnen zijn op de beslissingen van gokkers over welk spel ze willen spelen, zijn onder meer het nummerselectieproces, sociale interactie, prijscategorieën en ticketprijzen.

Laatste gedachten

De meningen van experts geven aan dat gokkers betere kansen hebben om te winnen bij bingo, maar aanzienlijk hogere prijzen kunnen winnen met loterijen. Loterijen zijn een stuk populairder dan bingo en de verwachting is dat de situatie nog langer zal duren vanwege de aantrekkelijke jackpotbedragen. De keuze van het spel komt echter neer op de voorkeuren van de speler.

Laatste nieuws

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023
2023-05-09

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023

Nieuws

Casinopromotie