Nieuws

July 5, 2022

Dingen om te vermijden na het winnen van de loterij

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserSofie De SmetLocaliser

Iedereen droomt ervan een jackpot van miljoenen dollars te winnen. Van individuen die de lotto winnen, wordt hun leven voor altijd omgedraaid. Winnaars worden plotseling zeer rijk. Als men echter niet oplet, kunnen ze in korte tijd hun geluksslag verliezen. Daarom moet elke winnaar van een loterij een paar basisblunders vermijden.

Dingen om te vermijden na het winnen van de loterij

Als een persoon de lotto wint, wordt in dit artikel uitgelegd wat hij niet moet doen. Vaak is er een schat aan advies beschikbaar voor spelers over wat ze moeten doen als ze de lotto winnen. Er zijn echter zelden specifieke waarschuwingen. Winnaars kunnen doelwitten worden, terwijl anderen meteen vijanden worden. Sommige mensen blijken echter hun eigen ergste vijanden te zijn.

Het niet ondertekenen van een ticket

Dit is een van de meest voorkomende fouten die door winnaars worden gemaakt. Ze zijn overweldigd door de opwinding. Het kan rampzalig zijn als een persoon een niet-getekend lot verliest. Iemand anders zou het ticket kunnen ophalen en claimen. Hierover vechten zal een moeilijke taak worden.

Onmiddellijk het geld nemen

Na een paar jaar zijn de meeste loterijwinnaars weer failliet. Spelers mogen het geld nooit van tevoren aannemen zonder een plan te hebben. Het eerste zou moeten zijn om laat u adviseren door een belastingdeskundige en een gerenommeerd financieel adviseur bij een gerenommeerd geldbeheerbedrijf. Deze experts helpen een winnaar kiezen tussen een afkoopsom en lijfrente-uitkeringen.

Een persoon beschikt mogelijk niet over alle instrumenten die nodig zijn om activa tegen alle risico's te beschermen. Belasting- en vermogensbeschermingsstrategieën zijn ook essentieel voor spelers. De activa van de winnaars worden beter beschermd als ze competent en betrouwbaar personeel hebben.

Afgunst voor beroemdheden

Het kan voor sommige beroemdheden praktisch lijken om een entourage of een filmploeg hen te laten volgen. Evenzo kunnen overwinnaars zich gedwongen voelen om talloze dure auto's en zelfs privéjets te bezitten. Dit kan een loterijwinnaar heel snel failliet laten gaan. Loterijwinnaars moeten weerstand bieden aan beroemdheden en atletische jaloezie.

Spelers die winnen op any online lotto-website kan vaak de drang voelen om erover op te scheppen. Maar opscheppen kan iemand op verschillende manieren in gevaar brengen. Iedereen die ooit een gunst voor de winnaar heeft gedaan, voelt zich gerechtigd om het prijzengeld te delen. Het kan zelfs nog gevaarlijker zijn bij ontvoeringen, omdat er losgeld moet worden betaald en het kan eindigen dat sommige mensen worden gedood. Het is raadzaam anoniem te blijven zolang de overheid dit toestaat.

Proberen om belasting te ontwijken, kan sommige naïeve individuen zelfs aanspreken. Rijk zijn stelt een persoon in staat betere advocaten in te huren en zichzelf voor de rechtbank te verdedigen. Een roekeloos leven leiden met weinig respect voor de wet zal iemand echter nooit uit de gevangenis houden. Daarom mag niemand ooit geloven dat wetten en fatsoensnormen niet op hen van toepassing zijn.

Ontwikkelen tot een high roller

Spelers moeten voorkomen dat ze in een oogwenk overschakelen van een bescheiden leven naar honderdduizenden dollars per week. Spelers moeten vooraf hun verwachtingen inschatten om te voorkomen dat ze zichzelf verdoemen. High-rolling is kostbaar en de winsten gaan snel.

Het is niet raadzaam om veel persoonlijke auto's of huizen te kopen. Verder moet men zich onthouden van het kopen van alles voor vrienden en familie.

Een terugkerend thema met loterij- (en oordeels)winnaars die grote sommen geld ontvangen, is dat hun vrienden en familie hen beginnen te pushen voor tal van zakelijke kansen. Natuurlijk zullen sommigen fantastisch klinken, maar anderen zullen krankzinnig klinken. Winnaars moeten voorzichtig zijn met het ondersteunen van elk concept dat aan hen wordt gepresenteerd.

Uitgaven zonder budget

Elke loterijprijs is een eindig bedrag. Spelers moeten een strikt budget hebben voordat ze belangrijke aankopen doen of hun levensstijl veranderen.

Andere winnaars kunnen ervoor kiezen om te doneren aan een goed doel. Ze zullen beginnen met het schenken van donaties aan liefdadigheids- en religieuze organisaties. Helaas kunnen zich in de toekomst grote crises voordoen en kan het zijn dat men niet over de middelen beschikt om in te grijpen.

Of winnaars nu kiezen voor de afkoopsom of de lijfrente, ze mogen in de nabije of lange toekomst nooit schulden hebben. Opnieuw failliet gaan met een achterstallige hypotheek, autobetalingen en persoonlijke uitgaven is het ergste geval.

Laatste nieuws

Wereldwijde loterijuitgaven: trends en impacts
2023-11-21

Wereldwijde loterijuitgaven: trends en impacts

Nieuws