Beste online loterijen in Verenigde Staten 2023

Amerika's loterijen hebben een lange, rijke traditie in het ondersteunen van belangrijke openbare werken en sociale projecten. Sinds 1776 heeft de Amerikaanse regering loterijen gebruikt om geld in te zamelen, te beginnen met de Onafhankelijkheidsoorlog, die werd gefinancierd met de opbrengst van een van de eerste loterijen in het land.

Na het vroege gebruik van loterijen om fondsen te werven voor belangrijke projecten, sloeg het idee aan. Geld om vroege Amerikaanse projecten te financieren, zoals het plaveien van wegen en het bouwen van kerken, kwam van loterijfondsen.

Beste online loterijen in Verenigde Staten 2023
Geschiedenis van de loterij in de Verenigde Staten
Geschiedenis van de loterij in de Verenigde Staten

Geschiedenis van de loterij in de Verenigde Staten

Sommige Founding Fathers van het land steunden zelfs het gebruik van loterijfondsen, waaronder George Washington, die tevergeefs probeerde geld in te zamelen voor de aanleg van Virginia's Mountain Road. Zelfs Thomas Jefferson beschouwde loterijen als 'onmisbaar'. Benjamin Franklin probeerde tevergeefs geld in te zamelen om een kanon uit de Revolutionaire Oorlog in Philadelphia te kopen.

John Hancock financierde met succes de wederopbouw van Faneuil Hall in 1761. In 1832 werden 420 loterijspelen gehouden in acht staten. Het was de opbrengst van de loterij die de bouw van de universiteitsgebouwen aan Yale en Harvard financierde. In feite financierden zuidelijke staten de wederopbouw met loterijen nadat de burgeroorlog was geëindigd.

Het idee om de opbrengst van loterijen te gebruiken om overheidsprojecten te financieren kwam uit Engeland. In de 17e eeuw gebruikte Engeland loterijopbrengsten om de Jamestown-kolonie te financieren.

Het Hooggerechtshof oordeelde in 1878 dat de loterijspellen demoraliserend waren voor Amerikaanse burgers, en het Congres verbood het gebruik van post om reclame te maken voor loterijspellen. Deze acties hebben de meeste staten in de VS er echter niet van weerhouden door de overheid gerunde loterijspellen te legaliseren.

In 1898 monopoliseerde Louisiana Lottery Company (LLC) loterijen in de staat Louisiana, met een omzet van meer dan $ 20 miljoen. Meer dan 90 procent van de particuliere loterijfondsen van LLC waren van buiten Louisiana. Speciale treinen vervoerden regelmatig duizenden bonnetjes naar het hoofdkantoor van het bedrijf in New Orleans. Omdat de oprichter van het bedrijf steekpenningen betaalde, ontweek het bedrijf belastingen.

LLC verdiende 48 procent winst, zelfs na de uitgebreide steekpenningen die het bedrijf betaalde. Door onverkochte loten toe te voegen aan het vat waaruit de winnende nummers werden gekozen, manipuleerde het bedrijf vaak het systeem om zijn eigen prijzengeld te winnen. President Benjamin Harrison hekelde gewetenloze loterijbureaus en het Congres verbood het verplaatsen van loten over staatsgrenzen of per post. Het door schandalen geteisterde systeem van Louisiana's loterijen verzuurde de mening van het nationale publiek over loterijen in het algemeen.

Geschiedenis van de loterij in de Verenigde Staten
Hedendaagse loterij

Hedendaagse loterij

In het begin van de 20e eeuw begon het publiek gunstiger naar loterijen te kijken. In 1963 zamelde New Hampshire geld in voor onderwijs met sweepstakes. In 1967 begon New York een loterij, die in het eerste jaar van de operatie meer dan $ 53 miljoen aan inkomsten opleverde. Gezien het succes in New York lanceerden twaalf staten tegen de jaren zeventig loterijen. Voor deelstaatregeringen die geen belastingen willen verhogen, is een loterij een haalbare optie.

Sinds de jaren 60 zijn loterijen in Amerika geëvolueerd met vele vormen van gokken, zoals krasloten en instant-win-tickets. Meerdere staatstrekkingen, zoals Mega Millions en Powerball zijn enorm populair.

Tegenwoordig is de houding ten opzichte van de loterij rond. Sommige onderzoeken melden zelfs dat de meeste Amerikanen de online loterij goedkeuren. Zelfs degenen die niet meedoen, hebben een positieve kijk op het spelen van de loterij. Uit een Gallup-enquête uit 2014 bleek dat 62 procent van de bevolking de loterij moreel acceptabel vindt. Staatsloterijen zijn de meest populaire vorm van gokken in de VS. In feite zijn er slechts vijf staten, waaronder Utah, Nevada, Hawaii, Alaska en Alabama, die geen door de staat gerunde loterijen beheren.

In 2016 rapporteerde New York de hoogste inkomsten uit loterijen van alle staten met meer dan $ 8 miljoen. In 2017 gaven inwoners van de VS meer dan 70 miljard uit aan het kopen van loten. Staten in de buurt van de grens ontvangen een extra bonus in contanten voor verkoop over de grens, vooral voor enorme Mega Millions- en Powerball-jackpots.

Hedendaagse loterij
Toekomst van loterij in de VS

Toekomst van loterij in de VS

Loterijtechnologie blijft zich ontwikkelen. Overheden onderzoeken blockchain als de toekomst van gaming. Voor de loterij is vertrouwen essentieel. Blockchain-technologie is vrijwel onmogelijk te hacken of te veranderen. Voor instant-, trekkings- en andere loterijspellen kan blockchain-technologie het vertrouwen van spelers in de uitkomst van het spel vergroten. Het kan echter enige tijd duren om de manier waarop consumenten de loterij spelen te veranderen.

Voorlopig biedt de allernieuwste online technologie een alternatieve manier voor gokkers om kaartjes te kopen en deel te nemen aan loterijspellen. Aangezien de loterijmarkt de komende jaren naar verwachting een waarde van meer dan $ 625 miljard zal bereiken, proberen regelgevers, overheid en beheerders de kracht van technologie te benutten om de consumentenuitgaven voor tickets te volgen en een naadloze end-to-end-ervaring voor allemaal betrokken.

attractie

De kansen op online loterijen zijn notoir slecht in vergelijking met andere spelopties. De jackpots zijn echter enorm, wat de belangrijkste attractie is voor kopers van loten in de Verenigde Staten. Vooral loterijen met grote uitbetalingen, zoals Powerball, stimuleren de kaartverkoop wanneer de jackpot blijft rollen. Amerikanen die loten kopen, fantaseren erover om instant miljonair te worden.

Online

De kracht van internet dient alleen om de verkoop te verhogen. In 2011 kregen staten de bevoegdheid om online loterijproducten te distribueren. Het ministerie van Justitie bracht een memorandum uit, waarin werd uitgelegd dat de Wire Act alleen van toepassing was op sportweddenschappen. Deze interpretatie van de wet maakte de weg vrij voor online loterijspellen, die verschillende staten hebben aangeboden aan enthousiaste inwoners.

Wetten

Historisch gezien hebben kansspelen publieke en private entiteiten geholpen om fondsen te werven in de VS. In 1765 hielden bijvoorbeeld zowel Harvard als Yale loterijen om geld in te zamelen. Harvard begon bijna tien jaar eerder in 1747 geld in te zamelen met loterijen. In de jaren vijftig steunden 11 Amerikaanse staten legale bingo. Tegenwoordig zijn de beste loterijsites legaal in 48 staten, Puerto Rico, de Maagdeneilanden en het District of Columbia. Wyoming is onlangs begonnen met loterijen in 2013. Alle loterijen worden door de staat beheerd in de VS en hebben een vergunning van staatsloterijcommissies.

Toekomst van loterij in de VS
Populaire loterijen in de Verenigde Staten

Populaire loterijen in de Verenigde Staten

Powerball

Powerball is populair door het hele land en trekt spelers aan die geïnteresseerd zijn in het winnen van de grote jackpots. Met twee trekkingen per week op zaterdag en woensdag, kiezen spelers vijf nummers van 1 tot 69 voor een kans om te winnen, plus het Powerball-nummer tussen 1 en 26.

De jackpot van het spel begint bij $20 miljoen en loopt door totdat iemand wint. Degenen die verliezen, kunnen ook andere prijzen winnen, waardoor spelers een kans van 1 op 25 hebben om iets te winnen. Loterij US Powerball jackpot winnaars kunnen ervoor kiezen om het geld gedurende bijna 30 jaar in een jaarlijkse betaling te ontvangen of een forfaitair bedrag in contanten te accepteren.

Mega Miljoenen

Als een wereldwijd populair spel, Mega Miljoenen biedt spelers de mogelijkheid om op vrijdag en dinsdag miljoenen te winnen met trekkingen. Spelers kiezen vijf cijfers tussen 1 en 70, plus een Mega Ball-cijfer tussen 1 en 25. Zoals bij de meeste loterijspellen, kunnen consumenten het loterijcomputersysteem toestaan een willekeurig gegenereerd getal te kiezen.

Als een speler het winnende nummer heeft geraden of de jackpot van de Amerikaanse loterij heeft gewonnen met de willekeurige nummers, mag hij zijn winst innen. De jackpotkansen van Mega Millions zijn echter slecht, slechts 1 op 302 miljoen. Gelukkig is de kans dat een speler wat geld wint, met negen prijsniveaus, 1 op 24. Net als Powerball kiezen winnaars of ze een volledige contante uitbetaling of jaarlijkse betalingen accepteren.

New York Lotto

New York Lotto biedt topprijzen, de grootste jackpot bereikte $ 72,5 miljoen. Om kans te maken op soortgelijke jackpots, kopen spelers twee keer per week loten voor de loterij. Door zes nummers tussen 1 en 59 te kiezen, maakt een kaartkoper kans op de minimale jackpot van $ 2 miljoen. Door de juiste bonusbal te kiezen, mogen spelers de secundaire prijs mee naar huis nemen. Als echter niemand wint, blijft de jackpot groeien.

Populaire loterijen in de Verenigde Staten
Betalingsmethoden voor loterijen in de VS

Betalingsmethoden voor loterijen in de VS

MasterCard en Visa zijn verreweg de meest populaire manieren om te betalen voor de beste online loten online en bij vestigingen op het vasteland. Naarmate de Amerikaanse lotto echter evolueert en meer spelers tickets kopen van internetwebsites, veranderen ook de manieren om te betalen. Hier zijn een paar manieren waarop Amerikaanse loterijspelers zijn: betalen voor kaartjes.

Rekening

Om een lot te kopen bij de beste loterijsites, moeten Amerikaanse spelers een account openen bij een geautoriseerde website. Meestal is het openen van een account een eenvoudig proces, met een paar eenvoudige stappen. Een speler moet bijvoorbeeld contactgegevens indienen, een e-mailadres bevestigen en identiteitsverificatiegegevens verstrekken. Nadat de informatie is bevestigd, zullen de meeste online loterijwebsites de speler toestaan om loten te kopen.

E-portemonnee

Een e-wallet geeft klanten de mogelijkheid om online geld te storten, vast te houden en over te maken. Met behulp van een creditcard of betaalpas stort de speler geld in een e-wallet, die de loterijsite accepteert. Spelers kunnen ook geld overmaken naar een e-wallet met een bankoverschrijving. Spelers gebruiken vaak andere e-wallets om geld te storten op een e-wallet-account. Door geld te storten op een Amerikaanse loterijrekening met een e-wallet, kan een speler loten kopen zonder zijn bankrekening- of creditcardgegevens aan de loterij bekend te maken

Betalingsmethoden voor loterijen in de VS
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is de grootste Powerball-jackpot die ooit in Amerika is gewonnen?

Het record van de Powerball-jackpot is $ 1,58 miljard. Het werd verdeeld door drie winnaars die elk een kaartje kochten in Tennessee, Florida en Californië. Op 13 januari 2016 wonnen Marvin en Mae Acosta uit Californië, John en Lisa Robinson uit Tennessee, en David Kaltschmidt en Maureen Smith uit Florida $ 528 miljoen voorafgaand aan belastingverplichtingen.

Alle winnaars kozen ervoor om de volledige forfaitaire optie van $ 327 miljoen te accepteren. In 2019 ontving een gelukkige winnaar de grootste jackpot voor één winnaar in de geschiedenis van het spel. De annuïteiten van $ 768 miljoen van de winnaar zouden moeten betekenen dat de inwoner van Wisconsin voor het leven is ingesteld.

Hoe kiezen winnaars tussen lijfrentebetalingen en een forfaitaire contante uitbetaling?

Voor winnaars van online loterijen in de VS wordt betaling op twee manieren aangeboden: volledige betaling in contanten of jaarlijkse betalingen gespreid over 29 jaar. De lijfrente heeft een hogere waarde dan de afkoopsom. De keuze tussen de twee uitbetalingsopties hangt af van de doelstellingen van de winnaar. Een winnaar kiest vaak voor de lumpsum-optie, omdat hij of zij wil bepalen hoe het geld wordt geïnvesteerd.

Forfaitaire uitbetalingen kunnen jackpotwinnaars helpen zich te ontdoen van belastingverplichtingen op lange termijn en een winnaar het geld geven om te investeren in aandelen, onroerend goed en andere hoogrentende opties. De langetermijnuitkeringen uit een lijfrente hebben echter fiscale voordelen. Federale belastingen op de forfaitaire betaling zullen onmiddellijk een aanzienlijk deel van de loterijwinsten wegnemen.

Is er een manier om het winnen van de loterij in de Verenigde Staten te garanderen?

Ja, een lotkoper wint gegarandeerd als hij of zij loten koopt voor elke afzonderlijke lotnummercombinatie. Voor de meeste spelers is dit systeem om de online loterij te spelen niet realistisch. Iemand die miljoenen over heeft, kan echter elke combinatie kopen voor een kans van $ 1 miljard of meer.

Wanneer de jackpot groeit, zullen de meeste spelers tickets kopen in een pool met familieleden of collega's, waardoor de kans om te winnen groter wordt naarmate de groep meer tickets koopt.

Veelgestelde vragen