Beste SuperStar Loterij in 2023

SuperStar onderscheidt zich als een van de meest opwindende toevoegingen aan de bekendste loterij van Italië, SuperEnalotto. Het biedt gokkers een kans om extra prijzen te winnen, maar tegen een extra vergoeding. Kiezen voor de SuperStar-optie verhoogt het aantal prijzen tot 15, een stijging van de zeven die worden aangeboden voor SuperEnalotto. Het matchen van het supersternummer verhoogt ook de jackpot en kan de reguliere prijzen tot 100 keer verhogen.

De meeste online lottospelers, vooral nieuwe, uiten gewoonlijk hun zorgen over het online kopen van een SuperStar-loterijticket. Om te beginnen kunnen gokkers die in Italië wonen SuperStar-tickets kopen bij de vele verkopers van loten in het hele land. Dat is een gemakkelijk alternatief, maar kan voor veel mensen onhandig zijn, omdat het tijd kost om bij de verkopers te komen en soms zelfs in de rij staat om de kaartjes te bemachtigen.

Beste SuperStar Loterij in 2023
Waar tickets voor SuperStar te kopen
Waar tickets voor SuperStar te kopen

Waar tickets voor SuperStar te kopen

Als het gaat om het online spelen van SuperStar, wat handig is voor niet-ingezetenen, kunnen tickets alleen worden gekocht via geautoriseerde online verkopers. Een snelle online zoekopdracht kan gokkers helpen betrouwbare verkopers van loten te vinden en SuperStar-tickets te kopen. Het is vermeldenswaard dat sommige leveranciers faciliteringskosten in rekening kunnen brengen en dat andere mogelijk verborgen kosten hebben. De betalingsmethoden kunnen ook verschillen tussen de leveranciers.

Spelers krijgen ook de mogelijkheid om tickets te kopen via a loterij syndicaat. Dat verwijst naar een groep gokkers die hun geld samenvoegen en gezamenlijk meerdere tickets kopen, waardoor de kans op het winnen van de loterij wordt vergroot. Punters moeten extreem kieskeurig zijn wanneer ze lid worden van een syndicaat om ervoor te zorgen dat ze niet worden opgelicht.

Waar tickets voor SuperStar te kopen
De geschiedenis van SuperStar

De geschiedenis van SuperStar

De SuperStar-loterij, en SuperEnalotto is in het algemeen eigendom van en wordt beheerd door de SISAL Company. SISAL Company werd opgericht in 1945, maar het duurde tot 1997 voordat SuperEnalotto werd opgericht. SuperEnalotto volgde SuperEnalotto op, dat al sinds de jaren vijftig aan en uit liep. De eerste trekking vond plaats op 3 december 1997. SuperEnalotto werd al snel de toploterij in Italië en Europa. SuperStar is op 28 maart 2006 geïntroduceerd om het aantal prijswinnaars te vergroten.

De SuperStar-loterij zorgde voor opwinding omdat het gokkers enorme winstkansen bood, maar de meeste elite-gokkers blijven enigszins sceptisch over de 'onrealistische kansen'. Het duurde echter tot 2 december 2008 toen een lot overeenkwam met alle zes hoofdlotnummers en het SuperStar-nummer. Het ticket trok een jackpot van € 45 miljoen en nog eens € 2 miljoen voor het matchen van het SuperStar-nummer. De jackpot werd gewonnen door een syndicaat van 30 gokkers in Cosenza.

De geschiedenis van SuperStar
Is SuperStar Lottery legaal?

Is SuperStar Lottery legaal?

SuperStar-loterij is legaal. Het wordt gerund door een bedrijf dat geautoriseerd is om gokdiensten te verlenen door de Malta Gaming Authority, onder licentienummer MGA/B2C/609/2018. Er zijn echter beperkingen met betrekking tot wie de loterij kan spelen vanwege jurisdictiekwesties.

Gokkers uit verschillende landen mogen niet deelnemen aan de loterij, vooral niet die uit rechtsgebieden waar gokken verboden is. Er is ook een leeftijdsbeperking voor gokkers die kunnen speel de loterij online. Gokkers moeten 18 jaar of ouder zijn, of 21 jaar in sommige landen.

Is SuperStar eerlijk?

SuperStar is een eerlijk loterijspel. Alle trekkingen worden transparant gehouden en gecontroleerd door de relevante regelgevende instanties. Er zijn ook geen gevallen ingediend van fraude of andere soortgelijke problemen met betrekking tot de loterij.

Is SuperStar Lottery legaal?
Hoe SuperStar Lottery te spelen

Hoe SuperStar Lottery te spelen

Het spelen van de SuperStar-loterij is vrij eenvoudig. Gokkers moeten beginnen met het kopen van een SuperEnalotto-ticket via een van de hierboven genoemde methoden. Vervolgens moeten ze zes geluksgetallen van 1 tot 90 selecteren. Als alle zes de nummers overeenkomen, wint u de jackpot.

Ze kunnen echter een toeslag van € 0,50 per inzending betalen om kans te maken op deelname aan de SuperStar-loterij. Daardoor kunnen ze een extra nummer kiezen uit een andere reeks nummers, variërend van 1 tot 90. Dat betekent dat gokkers hetzelfde nummer kunnen selecteren voor hun eerste selectie en de SuperStar-selectie. Gokkers kunnen ook een verscheidenheid aan snelselectietools of generatoren voor willekeurige getallen gebruiken.

Na het selecteren van de nummers moeten gokkers wachten op de relevante trekking. SuperStar-loterijtrekkingen worden meestal drie keer per week gehouden, op dinsdag, donderdag en zaterdag. De trekkingen bepalen de winnende nummers.

Als alle trekkingsnummers overeenkomen met wat de gokker heeft gekozen bij het kopen van het ticket, wint de gokker de jackpot en een extra € 2 miljoen voor het supersternummer. Er zijn ook verschillende andere prijsniveaus voor de loterij, wat betekent dat gokkers kunnen winnen door slechts drie van de hoofdnummers en het SuperStar-nummer te matchen.

Hoe SuperStar Lottery te spelen
Wat zijn de kansen om SuperStar te winnen?

Wat zijn de kansen om SuperStar te winnen?

De kansen op het winnen van de SuperStar-loterij zijn afhankelijk van die van het winnen van de SuperEnalotto-hoofdtrekking. De kansen voor het matchen van alle zes hoofdnummers en het SuperStar-nummer zijn 1: 56.035.316.700. De prijs daarvoor is de jackpot plus € 2 miljoen. Het matchen van vijf hoofdnummers, vrolijk, en het SuperStar-nummer heeft een kans van 1: 9.339.219.450.

Het matchen van vijf nummers plus het SuperStar-nummer heeft een kans van 1:112.520.716. De prijsniveaus gaan zo laag als alleen overeenkomen met het SuperStar-nummer, dat een quotering van 1:138 heeft. De algemene kans dat een gokker een supersterprijs wint, is 1:90.

prijzen

De prijzen voor het matchen van het SuperStar-nummer variëren afhankelijk van het nummer van de zes belangrijkste nummers die zijn gekoppeld aan de SuperEnalotto-loterij. Als alle zes de nummers overeenkomen, wint u de jackpotprijs en een extra € 2 miljoen. Bij het matchen van vijf nummers, het vrolijke nummer en het SuperStar-nummer verdient de winnaar 25 keer de Match 5-prijs.

Vier en drie overeenkomende nummers plus het SuperStar-nummer hebben respectievelijk 100 keer de Match 4 en Match-prijs. Gokkers die alleen overeenkomen met het SuperStar-nummer en geen van de hoofdnummers verdienen een prijs van €5.

Wat zijn de kansen om SuperStar te winnen?
Uitbetalingsopties

Uitbetalingsopties

De uitbetalingsopties zijn afhankelijk van het gewonnen bedrag en de betaalmethode die is gebruikt om het lot te kopen. Iets om op te merken is dat gokkers hun prijzen binnen 90 dagen nadat de lottrekking heeft plaatsgevonden, moeten claimen, waarna ze de prijs verliezen. Bovendien zijn alle prijzen boven de € 500 onderworpen aan 20% belasting.

Spelers kunnen altijd prijzen van minder dan € 520 claimen bij kaartverkopers of de 39.000 retailers door heel Italië. Gokkers kunnen het bedrag contant of per cheque ontvangen. Prijzen tussen € 521 en € 5.200 kunnen alleen worden geclaimd in de respectievelijke winkel waar het ticket is gekocht of in de SISAL-kantoren. Ten slotte kunnen prijzen van meer dan € 52.000 alleen worden geclaimd bij SISAL-kantoren en worden betalingen via bankoverschrijvingen gedaan.

Uitbetalingsopties
Tips en trucs om SuperStar Lottery te spelen

Tips en trucs om SuperStar Lottery te spelen

Er zijn geen specifieke tips of trucs die gokkers kunnen gebruiken die garanderen dat ze de SuperStar-loterij winnen. Sommige kunnen echter de winkansen aanzienlijk vergroten, waarvan er enkele hieronder worden uitgelicht.

Koop meer inzendingen

Idealiter vergroten gokkers die SuperStar online spelen hun winstkansen door meer tickets te kopen. Echter, de gekozen geluksgetallen op een gegeven loterij ticket online voor dezelfde trekking moet anders zijn.

De kosten van het kopen van te veel loten voor een online loterij kunnen voor veel gokkers overweldigend zijn. Deelnemen aan loterijsyndicaten is een gemakkelijke manier om de kosten laag te houden en tegelijkertijd de winstkansen te vergroten, hoewel het prijzengeld moet worden verdeeld onder alle syndicaatleden.

Speel vaak

Idealiter hebben gokkers die geen online lot voor een trekking kopen, geen enkele kans om de loterij te winnen. Door vaak te spelen, hebben gokkers dus meer kans om te winnen, ondanks dat de winstkansen voor elke trekking hetzelfde blijven.

Gebruik een effectieve strategie om geluksgetallen te kiezen

Er zijn talloze strategieën die gokkers kunnen gebruiken om geluksgetallen te kiezen. De meeste strategieën zijn ontworpen om de nummers zo te spreiden dat gokkers de grootste kans krijgen om de getrokken nummers te matchen. Strategieën zijn effectiever voor gokkers die meerdere SuperStar-tickets online kopen voor een trekking.

Tips en trucs om SuperStar Lottery te spelen