Beste SuperLotto Loterij in 2023/2024

SuperLotto is een populaire online loterij die plaatsvindt in Californië. Elke week zijn er twee trekkingen op woensdag- en zaterdagavond. Ze beginnen meestal net voor 20:00 uur PT. Spelers moeten hun ticket voor 19:45 uur kopen om in aanmerking te komen. Dit is het afkappunt voor elke trekking. In de afgelopen jaren hebben mensen ervoor gekozen om SuperLotto online te spelen vanwege het extra gemak. Een aanzienlijk aantal gokkers koopt ze echter nog steeds graag bij fysieke retailers.

Jackpots beginnen vaak bij de $ 7 miljoen. Dit cijfer rolt door totdat iemand uiteindelijk wint. Er is geen limiet gesteld aan hoeveel de jackpot kan groeien. In 2002 bereikte het een totaal van $ 193 miljoen.

Beste SuperLotto Loterij in 2023/2024
Waar tickets voor SuperLotto te kopen
Waar tickets voor SuperLotto te kopen

Waar tickets voor SuperLotto te kopen

Als de speler op de ouderwetse manier een kaartje wil bemachtigen, kan hij naar een geselecteerde winkel gaan. Er zijn er minstens 21.000 in de hele Verenigde Staten staat van Californië. Dankzij internet kunnen gokkers van dit spel genieten zonder zelfs maar het huis te verlaten. Mensen die willen weten hoe ze online een SuperLotto lot kunnen kopen, zullen blij zijn te lezen dat het proces eenvoudig is.

Er zijn websites die diensten aanbieden waarbij een agent loten namens klanten zal kopen. Ze worden veilig opgeborgen totdat de trekking begint. Als het een winnaar is, zal de site de speler kort daarna op de hoogte stellen. Helaas zijn er in het verleden meldingen geweest van zwendelwebsites. Daarom moet de gokker ervoor zorgen dat de service die hij kiest legitiem is.

Waar tickets voor SuperLotto te kopen
Geschiedenis van SuperLotto

Geschiedenis van SuperLotto

De California State Lottery werd voor het eerst opgericht in 1984. Er ging een wetswijziging aan vooraf. Kiezers kregen de kans om te beslissen of ze een nieuwe loterij wilden creëren. Toen Proposition 37 werd aangenomen, kon de CSL verder gaan. Een aantal variaties op het standaardspel begon te worden ontwikkeld. Dit omvatte de SuperLotto in 1986. Het was ontworpen om een vergelijkbaar formaat te hebben als Mega Millions.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van in Californië gevestigde loterij spellen hebben een geschiedenis om dit zeer snel te doen. Dit komt omdat de Loterijwet zeer strakke tijdlijnen voorschrijft voor het voltooien van dergelijke projecten. Als gevolg hiervan zijn in de loop der jaren nieuwe online loterijspellen zoals de SuperLotto in korte tijd van de planningsfase naar de operationele status verhuisd.

Geschiedenis van SuperLotto
Is SuperLotto legaal?

Is SuperLotto legaal?

Alvorens SuperLotto-tickets online te kopen, is het belangrijk dat de speler ervoor zorgt dat ze wettelijk in aanmerking komen. Ze moeten 18 jaar of ouder zijn. Verder moeten gokkers zich legitimeren. Veel andere loterijen in de Verenigde Staten staan anonimiteit toe. Dit is niet het geval voor degenen die in Californië zijn gevestigd. Als gevolg hiervan is het moeilijker voor mensen die niet in aanmerking komen om een kaartje te kopen.

Mensen in de loterijgemeenschap controleren altijd de legitimiteit van de spellen die ze spelen. De SuperLotto wordt als veilig en betrouwbaar beschouwd. Het wordt gerund door de California State Lottery en is ook lid van de Multi-State Lottery Association. Het Hooggerechtshof van Californië heeft in het verleden wetten aangenomen om de SuperLotto zo eerlijk mogelijk te houden. Hierdoor kunnen spelers het als een zeer betrouwbare vorm van gokken beschouwen.

Is SuperLotto legaal?
Hoe SuperLotto te spelen

Hoe SuperLotto te spelen

Er zijn nummers variërend van 1 tot 47 in elke trekking. De speler moet er vijf kiezen, evenals een MEGA-nummer. Deze varieert van 1 tot 27. Het is gemakkelijk om SuperLotto online te leren spelen. Er zijn opties om zowel specifieke nummers te kiezen als in plaats daarvan een geluksduik aan te gaan.

Het kost $1 per spel, met de optie om dit maximaal vijf keer te doen op één speelstrookje. Sommige mensen gebruiken graag de Advance Play-functie. Het voegt ze automatisch toe aan opeenvolgende toekomstige trekkingen. Dit kan in totaal 20 keer.

Zodra de wedder zijn betaling heeft gedaan, ontvangt hij een SuperLotto-ticket. Ze moeten hier voor zorgen, want het zal dienen als een ontvangstbewijs in het geval van een overwinning. Jackpots worden behaald als alle vijf hoofdnummers en het MEGA-nummer overeenkomen. Er zijn ook acht lagere prijsniveaus.

Een daarvan wordt bijvoorbeeld gewonnen door simpelweg het MEGA-nummer te matchen. Onlangs is de SuperLotto 2nd Chance-code geïntroduceerd. Het zorgt ervoor dat spelers in aanmerking komen voor een extra trekking die een jackpot van $ 15.000 biedt aan vijf gelukkige winnaars.

Hoe SuperLotto te spelen
De kansen om SuperLotto te winnen

De kansen om SuperLotto te winnen

Met 9 mogelijke winkansen kan het verleidelijk zijn om een lot te kopen voor de SuperLotto. Echter, hoe hoger de prijs, hoe kleiner de kans om te winnen. Als het gaat om de hoofdjackpot, is de kans ongeveer 1 op 42 miljoen. Als gokkers op deze manier naar de loterij kijken, kunnen ze twijfelen om mee te doen. Er is een kans van 1 op 1.500.000 om alle hoofdnummers te matchen, maar niet het MEGA-nummer.

Van daaruit worden de kansen groter met lagere prijsniveaus. In feite is het matchen van het MEGA-nummer zonder een van de hoofdnummers 1 op 49. Deze kansen zijn over het algemeen beter dan zowel de Powerball Lottery als de Mega Miljoenen. Bovendien wordt bij elke niet-opgeëiste trekking meer geld aan de pot toegevoegd. Miljoenen dollars kunnen zich opstapelen zonder dat de winkansen worden aangetast.

De kansen om SuperLotto te winnen
Uitbetalingsopties

Uitbetalingsopties

Zodra de trekking is voltooid, is er een periode van 180 dagen om aanspraak te maken op een winnend lot. Als de prijs minder dan $ 600 is, kan de persoon naar zijn plaatselijke winkelier gaan en een uitbetaling in contanten krijgen. Als alternatief kunnen ze een claimformulier samen met hun ticket naar het hoofdkantoor van de loterij in Sacramento sturen. Dit is ook een optie voor winsten van meer dan $600.

Jackpotprijzen worden jaarlijks in 30 termijnen uitbetaald. Het staat bekend als een lijfrente. Hoewel dit de standaard uitbetalingsoptie is, kan de persoon in plaats daarvan een alternatief voor contante waarde claimen. Ze hebben 60 dagen na de goedkeuring van een claim om een dergelijk verzoek in te dienen. Het zal echter uiteindelijk minder zijn dan de geadverteerde jackpot. Dit is te wijten aan het feit dat de hoofdprijswaarden van SuperLotto gebaseerd zijn op annuïteiten die in de loop van de tijd zijn geïnvesteerd.

Uitbetalingsopties
Tips en trucs bij het spelen van SuperLotto

Tips en trucs bij het spelen van SuperLotto

Wanneer de nummers voor een lot online kiezen sommige spelers houden ervan om even en oneven te combineren. Twee even en drie kansen zijn gebruikelijk bij deze tactiek. Daar is een belangrijke reden voor. Er zijn zeer kleine kansen op een gelijkspel dat eindigt met alle kansen op even. Ondertussen kunnen 2 even/3 odds of 2 odds/3 evens de passende combinatie zijn in 65% van de SuperLotto-spellen.

Speel SuperLotto online om te winnen door ervoor te zorgen dat de nummers van het lot optellen tussen 89 en 151. Wanneer eerdere trekkingen worden geanalyseerd, wordt het duidelijk dat nummers in deze totalen in de overgrote meerderheid van de overwinningen voorkomen. Regelmatige loterijspelers kiezen ook graag zowel hoge als lage nummers.

Het is gebruikelijk om jubilea en verjaardagen te kiezen. Het probleem is dat dit het hoogst mogelijke aantal beperkt tot slechts 31. Daarom is deze optie misschien niet zo gelukkig als het lijkt. Bepaalde nummers worden vaak gekozen door een groot aantal mensen. Deze omvatten 7, 13 en 23. Door ze te vermijden, verkleint u de kans dat u de jackpot met iemand anders moet delen.

Tips en trucs bij het spelen van SuperLotto