Beste Nanum Lotto Loterij in 2023

Nanum Lotto, voorheen bekend als Lotto 6/45, is de beste loterij in Zuid-Korea. Zijn populariteit komt voort uit zijn leuke gameplay en jackpots van wereldklasse. Bovendien zijn de lotto-tickets redelijk geprijsd en kosten ze minder dan een dollar. Andere opvallende voordelen van de Nanum Lotto zijn de eenvoud, forfaitaire uitbetalingen in contanten voor alle prijzen en indrukwekkende tweederangsprijzen. Helaas is de loterij alleen beschikbaar voor inwoners van Zuid-Korea, inclusief toeristen.

De trekkingen van de Nanum Lotto vinden eenmaal per week plaats, op zaterdag om 20.40 uur lokale tijd. De trekking wordt meestal live uitgezonden op een lokaal privékanaal genaamd SBS.

Beste Nanum Lotto Loterij in 2023
Alles wat u moet weten over Nanum Lotto

Alles wat u moet weten over Nanum Lotto

Sinds de start van de loterij heeft het meer dan een miljoen prijswinnaars opgeleverd, waarvan 4.789 met de jackpot wegliepen. in tegenstelling tot de meeste online loterijen, de loterij adverteert meestal niet met gegarandeerde minimum jackpots. Toch zet het 75% van zijn totale prijzenpot opzij voor de jackpot.

De jackpot kan maximaal drie keer worden omgedraaid. Na de derde rollover rollen de bedragen naar de secundaire prijsniveaus.

Alles wat u moet weten over Nanum Lotto
Waar tickets kopen voor Nanum Lotto?

Waar tickets kopen voor Nanum Lotto?

De eerste zorg voor de meeste nieuwe spelers is hoe ze online een Nanum Lotto lot kunnen kopen. Nanum Lotto-tickets kunnen alleen worden gekocht bij fysieke ticketverkopers verspreid over Zuid-Korea. In tegenstelling tot veel andere nationale loterijen hebben gokkers tegenwoordig niet de mogelijkheid om online loten te kopen.

Het beste van het kopen van een ticket voor Nanum Lotto is dat het proces probleemloos is. Een 'in aanmerking komende' speler, 18 jaar of ouder, hoeft zich alleen aan te melden bij een aangewezen verkooppunt.

Waar tickets kopen voor Nanum Lotto?
De korte geschiedenis van Nanum Lotto

De korte geschiedenis van Nanum Lotto

Nanum Lotto ontstond pas twee decennia geleden, nadat het publiek een betrouwbare en eerlijke loterij eiste. Het bedrijf dat de loterijdiensten levert, was eigendom van en werd beheerd door Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc. werd in 2007 de enige dienstverlener voor online loterijen en weddenschappen via een officieel contract met de Korea Lottery Commission.

In 2013 heeft het ministerie van Economische Zaken en Financiën de organisatie toestemming gegeven om alle vormen van loterijen in het land over te nemen. Dat hielp om hun loterij toen de enige legale te maken.

In 2009 ontving de organisatie een niveau 1 certificaat van de World Lottery Association kader voor verantwoord spelen en een niveau 2-certificaat in 2013. Deze referenties en vele andere die de loterijaanbieder in de loop der jaren heeft verzameld, hielpen Nanum Lotto om zichzelf als betrouwbaar en gerenommeerd te vestigen.

De korte geschiedenis van Nanum Lotto
Is Nanum Lotto legaal om te spelen?

Is Nanum Lotto legaal om te spelen?

Nanum Lotto is een gelicentieerd loterijspel legaal geëxploiteerd volgens de Zuid-Koreaanse wetten. Het wordt gereguleerd door een nationaal wetgevend kader, dat helpt om spelers gemoedsrust te geven met betrekking tot betrouwbaarheid. De Korea Lottery Commission kende het bedrijf in 2013 voor het eerst een vijfjarige licentie toe om de nationale loterij van Zuid-Korea te exploiteren.

Het juridische contract dat van Nanum Lotto de exclusieve nationale loterij in Zuid-Korea maakt, strekt zich uit tot het bieden van veiligheid en zekerheid aan gokkers. Een van de wettelijke vereisten is dat loterijen alleen mogen worden aangeboden aan gokkers boven de 18 jaar en dat gokkers gezond verstand moeten hebben.

Bovendien is de loterijaanbieder beperkt tot het leveren van zijn diensten aan gokkers in het land, wat ook betekent dat spelers Nanum Lotto niet online mogen spelen.

Is Nanum Lotto legaal om te spelen?
Hoe speel je Nanum Lotto

Hoe speel je Nanum Lotto

Nanum Lotto gebruikt de standaard loterijregels in trekkingsstijl. Om het spel te starten, moeten spelers zoveel tickets kopen als ze willen op de trekkingsdata die ze willen spelen. Vervolgens moeten ze zes hoofdnummers selecteren uit een pool van 45 nummers.

Er zijn geen andere pools voor het selecteren van bonusnummers of add-on-spellen, waardoor Nanum Lotto een van de meest toegankelijke loterijen is om te spelen. Spelers moeten dan wachten op de trekking nadat ze de loten handmatig hebben gemarkeerd met de geselecteerde nummers.

Spelers kunnen de getrokken nummers vergelijken met de geselecteerde nummers. Als alle zes de nummers overeenkomen, wint de ticketeigenaar de jackpotprijs. Het missen van een paar nummers komt ook in aanmerking voor verschillende secundaire prijzen, die meestal ook aanzienlijk zijn.

Daarnaast is een bonusbal wordt over het algemeen bovendien getrokken naar de zes hoofdnummers tijdens de trekking. Het matchen van de bonusbal kwalificeert gokkers voor verschillende bonusprijzen.

Als meerdere spelers de jackpot winnen in een enkele trekking, wordt het prijsbedrag gelijkelijk verdeeld over de winnaars. Als niemand de jackpot wint, wordt deze drie keer doorgerold en vervolgens naar de lagere prijsniveaus.

Hoe speel je Nanum Lotto
Wat zijn de kansen om Nanum Lotto te winnen?

Wat zijn de kansen om Nanum Lotto te winnen?

Nanum Lotto biedt enkele van de beste winkansen in vergelijking met andere nationale loterijen. Dit komt omdat het vijf verschillende prijsniveaus heeft die gokkers kunnen winnen met een enkel ticket. Het verschil tussen de winkansen voor de vijf prijsniveaus is echter relatief groot, waarbij het winnen van de jackpot de laagste kansen heeft.

De kans om de jackpot te winnen door alle zes geluksgetallen te matchen is 1 op 8.145.060. Het matchen van vijf geluksgetallen plus de bonusbal, die de tweede prijs wint, heeft een kans van 1 op 1.357.510. De derde prijs is voor het matchen van vijf van de zes hoofdnummers.

De kans daarvoor is 1 op 5.725. Bijpassende vier hoofdballen winnen de vierde prijs. De kans daarvoor is 1 op 733. De laatste prijsklasse is voor het matchen van drie van de zes hoofdnummers met een kans van 1 op 11.

De twee laagste prijsniveaus hebben relatief aantrekkelijke kansen. De winstbedragen voor die prijsniveaus staan echter vast en zijn relatief erg laag. De prijzen voor de derde en tweede prijsklassen zijn vergelijkbaar, ondanks het enorme verschil in de winkansen.

Wat zijn de kansen om Nanum Lotto te winnen?
Uitbetalingsopties als je Nanum Lotto wint

Uitbetalingsopties als je Nanum Lotto wint

Uitbetalingen voor de Nanum Lotto-winnaars kunnen worden gedaan bij de ticketwinkels of de Nanum Lotto-kantoren, afhankelijk van het gewonnen bedrag. Lagere bedragen worden betaald vanuit de winkel waar de winnende tickets zijn gekocht.

Grotere winsten worden uitbetaald vanuit de kantoren van Nanum Lotto na bevestiging van de identiteit van de winnaar en validatie van het winnende lot.

Iets om op te merken is dat alle Nanum Lotto-winsten onderworpen zijn aan belastingen en dat spelers nog geen kans krijgen om Nanum Lotto-tickets online te kopen. De Zuid-Koreaanse overheid heft een belasting van 22% op alle winsten van minder dan 50 miljoen KRW (ongeveer 35.800 USD) en 33% op alle winsten die de limiet overschrijden. De tarieven van de loterijbelasting behoren tot de hoogste ter wereld.

Uitbetalingsopties als je Nanum Lotto wint
Tips en trucs om Nanum Lotto te spelen

Tips en trucs om Nanum Lotto te spelen

Koop meer tickets

De meest effectieve manier om de wiskundige kans om te winnen te vergroten, is door voor elke trekking meer loten te kopen. Het kopen van meer loten, zelfs bij de beste online loterijen, verbetert de winkansen van een speler niet, maar het verbetert in ieder geval hun kansen.

Met name wanneer een speler meerdere loten voor dezelfde trekking koopt, moet een speler strategisch zijn en de lotnummers diversifiëren om zijn winkansen te vergroten. Gokkers kunnen tal van effectieve nummerselectiestrategieën om ervoor te zorgen dat de gekozen nummers goed gediversifieerd zijn.

Speel na de derde jackpot-rollover

Een ander praktische tip om te spelen de Nanum Lotto moet wachten tot de jackpot voor de derde keer wordt doorgerold. Het jackpotbedrag is op dat moment meestal het hoogst, aangezien de loterij maximaal drie rollovers toestaat. De strategie stelt gokkers in staat om de eerste fooi te gebruiken, omdat ze hun ticketgeld kunnen sparen tot na de derde rollover en meer tickets kunnen kopen voor de volgende trekking.

Word lid van een loterijsyndicaat

Loterijsyndicaten worden meestal gebruikt door online loterijspelers, waar spelers geld samenbrengen om online loten te kopen. Deelnemen aan een loterijsyndicaat is een andere waardevolle tip voor spelers die ernaar uitkijken om hun kansen op het winnen van de Nanum Lotto te vergroten.

Echter, gokkers die offshore-gebaseerde loterijsyndicaten niet geschikt voor hen vinden, kunnen hun eigen loterij vormen door vrienden en familieleden uit te nodigen om dezelfde loterij te spelen. De verhoogde winstkansen die door loterijsyndicaten worden geboden, gaan echter ten koste van het delen van winsten onder de syndicaatleden.

Tips en trucs om Nanum Lotto te spelen