Beste Melate Loterij in 2023/2024

Melate is een extreem populaire loterij die wordt gespeeld in zijn geboorteland Mexico en door andere spelers over de hele wereld. De loterij heeft twee trekkingen per week, met onbeperkte rollovers toegestaan en minimale jackpots gegarandeerd. Er zijn negen prijsniveaus waarbij het laagste niveau twee nummers nodig heeft om te matchen met een kans van 1 op 10 om het te winnen. Er zijn ook de opties om twee bonusspellen toe te voegen om nog meer winkansen te hebben.

Melate heeft niet de beste kansen om te winnen, maar de ticketprijzen zijn goedkoop met een ticket dat MXN 15 kost, minder dan één USD, indien gekocht in Mexico.

Beste Melate Loterij in 2023/2024
Waar tickets kopen voor Melate
Waar tickets kopen voor Melate

Waar tickets kopen voor Melate

Melate-tickets kunnen worden gekocht in Mexico of op een online loterijsite waar tickets voor dit spel beschikbaar zijn. Melate-tickets kunnen persoonlijk worden gekocht bij meer dan 9.000 Pronostics-bureaus in heel Mexico, of hun website, evenals bij andere online loterijsites.

Spelers moeten tickets kopen vóór de sluitingstijd van een uur als ze in Mexico kopen, dat wil zeggen vóór 20.15 uur. Andere spelers buiten Mexico die Melate online spelen, moeten ervoor zorgen dat ze een paar uur van tevoren wachten om de agenten tijd te geven fysiek gaan en de tickets kopen.

Het is gemakkelijk om te weten hoe u online een Melate-loterijticket kunt kopen. Selecteer gewoon een online loterijsite die Melate-tickets aanbiedt, registreer een account bij hen, stort geld op de account, kies zes nummers en wacht vervolgens om de trekking te controleren.

Waar tickets kopen voor Melate
Geschiedenis van Melate

Geschiedenis van Melate

Mexico heeft een lange geschiedenis van loterijachtige spellen. De eerste nationale loterij in Mexico werd aan het einde van de achttiende eeuw opgericht door koning Carlos III van Spanje. In die tijd werd het voornamelijk gespeeld door de hogere klasse van Mexico. Vanwege zijn populariteit werden er veel meer loterijen en loterijen opgericht, omdat het een goed middel was om inkomsten te genereren voor de staat. Loterijen speelden ook een sleutelrol bij het inzamelen van geld voor de Onafhankelijkheidsoorlog, wat resulteerde in het verspreiden van de populariteit van het spel, vooral onder soldaten.

In 1920 werd de voorheen genoemde Nationale Loterij Mexico, veranderd in Loteria Nacional para la asistencia Publica, of Nationale Loterij voor Openbare Bijstand. Toen werd Melate in 1984 geïntroduceerd door het door de overheid gerunde Pronosticos. Oorspronkelijk mochten alleen Mexicaanse burgers aan deze loterij deelnemen, maar dat veranderde in 2008 toen Pronosticos loten online en andere online loterijsites begon het spel aan te bieden.

Het originele Melate-spel had een ballenbak van 39 nummers die later werd veranderd in 56 nummers. In 1997 en 2010 werden nog twee spellen toegevoegd aan Melate, Revancha en Revanchita, om meer kansen te bieden om te winnen met nog steeds dezelfde Melate-nummers.

Geschiedenis van Melate
Is Melate legaal?

Is Melate legaal?

Melate is volledig legaal, maar Mexicaanse burgers moeten minstens 21 jaar oud zijn om te spelen, zowel op het land als online. Als spelers spelen via websites van loterijagenten, moeten ze de minimumleeftijd controleren die vereist is om te spelen in het land waar de website is gevestigd. Als externe agenten de juiste licentie hebben, is het voor hen legaal om loten te verkopen omdat ze de tickets namens de klant kopen, in tegenstelling tot het verkopen van tickets die ze hebben gekocht.

Is Melate legaal?
Hoe speel je Melate

Hoe speel je Melate

De Melate-loterij wordt twee keer per week getrokken, op woensdag en zondag om 21.15 uur in Mexico-Stad met een enkel ticket dat MXN 15 kost, wat minder is dan één USD. Er worden in totaal zeven ballen getrokken, zes normale of natuurlijke ballen en een extra bal. Als een speler alle zes de normale nummers evenaart, heeft hij de jackpot gewonnen.

De extra bal wordt gebruikt om enkele van de andere acht prijsniveaus te bepalen. Jackpots kunnen behoorlijk hoge bedragen bereiken omdat rollovers zijn toegestaan, en er is geen limiet voor de jackpot met een minimale uitbetaling van MXN 30 miljoen.

Melate is een heel eenvoudig spel om te spelen, net als veel andere loterijen in de wereld. Spelers van Melate hoeven slechts zes nummers te kiezen uit de nummers 1-56. De gekozen nummers kunnen de eigen keuze van de speler zijn of willekeurig door de site worden gegenereerd.

Er is ook de mogelijkheid om de twee bonusspellen Revancha en Revanchita te spelen, waarbij nog steeds dezelfde zes oorspronkelijk geselecteerde nummers worden gebruikt. Voor deze twee spellen worden er meer ballen getrokken, wat kan resulteren in een minimale jackpot van MXN 20 miljoen voor het matchen van alle zes nummers, evenals meer prijsniveaus.

Hoe speel je Melate
Wat zijn de kansen om Melate te winnen?

Wat zijn de kansen om Melate te winnen?

Vanwege het relatief brede scala aan nummers is de kans op het winnen van de Melate-jackpot behoorlijk hoog. Dit zijn niet de slechtste kansen ter wereld en zijn goed te vergelijken met een aantal internationale loterijen. Sommige of deze loterijen bieden hogere jackpots, maar hun ticketprijzen zijn ook hoger. De schoonheid van de Melate-loterij zit in de goedkope loten en de vele verschillende prijsniveaus die het biedt, evenals een gegarandeerde minimale jackpot die een onbeperkt aantal keren kan worden doorgeschoven.

Deze negen niveaus bieden veel manieren om duizenden prijzen te winnen bij elke trekking. De kansen worden kleiner naarmate de prijsniveaus afnemen totdat het een kans van één op tien bereikt om twee nummers te matchen. De totale winkans is één op vijftien. De zevende bal, of extra bal, geeft de mogelijkheid om te winnen op vier van de prijsniveaus.

Wat zijn de kansen om Melate te winnen?
Uitbetalingsopties als je het spel wint

Uitbetalingsopties als je het spel wint

Loterijwinsten in Mexico worden belast tegen een tarief van 7%, terwijl internationale spelers in hun eigen land mogelijk extra belastingen moeten betalen. Prijzen moeten binnen 60 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de winnende trekking worden geclaimd. Alle prijzen worden uitbetaald als eenmalige betalingen zonder optie voor lijfrentes. Mexicaanse spelers kunnen elke prijs claimen bij de vele Pronosticos-agentschappen of vanuit hun hoofdkantoor in Mexico-Stad, of rechtstreeks op de website.

Online spelers die buiten Mexico spelen, ontvangen hun winst rechtstreeks op hun account op de site. De tijd varieert echter van site tot site met sommige betalingen het duurt een paar dagen voordat het wordt vrijgegeven. Sommige sites vereisen mogelijk dat spelers hun ID en huisadres verifiëren, maar als dit eenmaal is gebeurd, zal dit in de toekomst niet meer nodig zijn. Spelers moeten ook de T's en C's van de site lezen, aangezien sommigen een commissie vragen over de grote prijzen.

Uitbetalingsopties als je het spel wint
Tips en trucs om Melate te spelen

Tips en trucs om Melate te spelen

hoewel alle loterijen genereren willekeurige getallen, kunnen statistieken worden gebruikt om de winkans van een speler te verbeteren. Statistieken van eerdere spellen tonen aan dat een speler moet zorgen voor een balans tussen oneven en even getallen, aangezien het onwaarschijnlijk is dat alle winnende getallen even of oneven zijn.

Het zal hoogstwaarschijnlijk een mix zijn van 2/4, 4/2 of 3/3, aangezien deze meer dan 80% van de tijd voorkomen. Winnende nummers komen ook het meest voor over het volledige bereik van nummers, waarbij hoge en lage nummers waarschijnlijker zijn in dezelfde mixen als hierboven voor de oneven en even nummers.

Het kan ook blijken dat bepaalde nummerreeksen (bijv. tieners, twintigers enz.) in het verleden niet zijn getrokken met winnende nummers, wat betekent dat als een speler die uit zijn mix laat, hij een betere kans heeft.

Een andere strategie is om alle getallen die een speler voor een spel heeft gekozen bij elkaar op te tellen en ervoor te zorgen dat ze tussen de 131 en 211 uitkomen, aangezien 70% van alle Melate-jackpotwinsten binnen dit bereik vallen. Er zijn andere strategieën, maar uiteindelijk is loterij nog steeds een kansspel.

Tips en trucs om Melate te spelen