Beste Lotto Max Loterij in 2023

Een van de meest populaire online loterijprogramma's in Canada is Lotto Max, dat wordt beheerd door de Interprovincial Lottery Corporation. Elke week zijn er twee Lotto Max-trekkingen: dinsdag en vrijdag. Sommige geïnteresseerde spelers weten misschien niet hoe ze online een Lotto Max lot kunnen kopen. Anderen proberen de basisregels van het spel, de winkansen en suggesties van experts te begrijpen. Dit bericht gaat op de juiste manier in op deze zorgen.

Omdat het een nationale loterij is, wordt Lotto Max in alle Canadese regio's gespeeld. Elke provincie heeft een uniek computersysteem; daarom verifiëren online ticketdistributeurs alleen tickets die in hun regio zijn gekocht. Degenen die Lotto Max online willen spelen, mogen alleen tickets kopen van geautoriseerde sites. In de meeste gevallen moeten ze een account aanmaken bij het door hen gekozen platform.

Beste Lotto Max Loterij in 2023
Waar tickets kopen voor Lotto Max
Waar tickets kopen voor Lotto Max

Waar tickets kopen voor Lotto Max

Vanaf daar is het eenvoudig online een lot kopen. De meeste dealers die Lotto Maxtickets online verkopen, hebben ook andere spellen op hun webpagina's. Dus wanneer een klant inlogt, moet hij het type loterij specificeren waaraan hij wil deelnemen. Na het klikken op de "Koop Ticket"-knop, moeten ze hun geluksnummers kiezen die automatisch worden gegenereerd.

Het is absoluut noodzakelijk om de details, bijvoorbeeld het aantal spelen, te bekijken voordat u afrekent met een geschikte betalingsmethode. Het toevoegen van een Multi-Draw is een bijkomend voordeel. Abonneren op nieuwsbrieven wordt ten zeerste aanbevolen om te voorkomen dat u een trekking mist.

Waar tickets kopen voor Lotto Max
Geschiedenis van Lotto Max

Geschiedenis van Lotto Max

Lotto Max, dat zijn voorganger Lotto Super 7 overnam, werd gelanceerd op 19 september 2009. Het spel werd voor het eerst getrokken op 25 september 2009, met een jackpot van 50 miljoen CAD. Overal goed ontvangen Canada, waren de inkomsten van Lotto Max in de eerste tien maanden hoger dan die van Super 7 in zijn best verkochte jaar.

De totale prijzenpotten, die dicht bij de grootste Amerikaanse jackpots liggen, waren de reden achter het onmiddellijke succes van dit spel. Bovendien wordt aangenomen dat de MaxMillion-functie de kans van de speler om een grotere prijs te winnen vergroot.

In juli 2015 had de hoofdjackpot C $ 60 miljoen bereikt. Het jaar daarop werden grote veranderingen doorgevoerd door de Interprovincial Lottery Corporation, maar deze werden van kracht bij de trekking van 2019, die plaatsvond op 14 mei. Op 8 juni 2018 registreerde de trekking in totaal 50 MaxMillion-prijzen, maar deze werd overtroffen door de trekking van oktober. trekking die in hetzelfde jaar plaatsvond. De trekkingen van 26 oktober bedroegen maar liefst C$115 miljoen voor de 55 MaxMillions. De winnaar van die trekking kwam uit Edmonton

Geschiedenis van Lotto Max
Is Lotto Max legaal?

Is Lotto Max legaal?

De Canadese wet staat provinciale overheden toe om loterijen te beheren en te controleren, waaronder de Lotto Max. Zowel burgers als internationale inwoners mogen deelnemen aan deze spellen en ze moeten online loten kopen in Canadese dollars. De provinciale trekkingen in Ontario staan bijvoorbeeld onder toezicht van Ontario Lottery and Gaming Corporation.

Volgens het Wetboek van Strafrecht, online loterij operators kan geen prijzen toekennen louter op basis van puur gebrek. De deelnemers moeten weddenschappen financieren met geld of een waardevol item. In Quebec moeten organisaties die lotto's organiseren zich registreren bij de autoriteiten, tenzij hun spellen een internationale reikwijdte hebben of gericht zijn op spelers uit andere provincies. Bovendien moeten exploitanten belastingen betalen, de beveiliging nakijken en de details van alle winnaars indienen.

Is Lotto Max legaal?
Hoe Lotto Max online te spelen

Hoe Lotto Max online te spelen

Een loterijticket geeft een speler het recht om deel te nemen aan Lotto Max. Een enkeltje kost C $ 5 en wordt geleverd met twee extra snelle keuzes. Er zijn 50 nummers beschikbaar en deelnemers moeten er zeven kiezen. De speler kan ofwel hun eerste set van zeven nummers selecteren of een Quick Pick voor een willekeurige keuze uit 3 sets. Elk ticket biedt maximaal vijf spelen of 15 selecties. Met een extra C$1 kan men automatisch vier nummers laten selecteren en kans maken op een half miljoen.

De hoofdtrekking levert een jackpotprijs op van minimaal C$10 miljoen en maximaal C$70 miljoen. Als de prijs C $ 50 miljoen bereikt, worden er meer trekkingen gedaan voor de MaxMillions-hulpprijzen, die elk C $ 1 miljoen bedragen. De MaxMillions blijven zich opstapelen totdat er een winnaar is gevonden.

Elke week zijn er extra prijzen als er geen jackpot van C$50 miljoen of meer is geclaimd. Als iemand de hoofdjackpot wint, wordt de niet-opgeëiste MaxMillions-prijs toegevoegd aan de jackpot. Een forfaitair bedrag wordt belastingvrij aan de winnaars uitbetaald.

Om de prijs van een elders gekocht online lot te claimen, moet de speler terugkeren naar waar hij het lot oorspronkelijk heeft gekregen en het naar het respectieve retouradres sturen. Het is raadzaam om de wettelijke naam en het retouradres af te drukken en bij het claimformulier te voegen. Dit zorgt ervoor dat niemand anders de winst opeist in het geval dat het ticket verloren gaat.

Hoe Lotto Max online te spelen
Wat zijn de kansen om Lotto Max te winnen?

Wat zijn de kansen om Lotto Max te winnen?

De vermelding van een gokprobleem kan de gedachte oproepen van een gokker die zijn bankrekeningen en spaargeld leegmaakt om Lotto Max online te spelen. Maar de waarheid is dat het spelen van een online loterij een vorm van gokken is. Het kan echter geen kwaad om wat kaartjes te pakken voor de lol en een kans om meer geld te winnen.

Het aantal Canadezen dat deelneemt aan Lotto Max en elk jaar een jackpot wint, is extreem laag in vergelijking met degenen die verliezen. Aangezien de werkelijke kansen klein zijn, moeten spelers hun gokbudget plannen op basis van de kans om te winnen om te hoge uitgaven te voorkomen.

Lotto Max heeft misschien een kleine kans om te winnen, maar zijn de kosten de potentiële prijs waard? Kijkend naar de winkansen voor verschillende wedstrijden, hier zijn de cijfers.

Prijskaartje van € 5 in drie selecties

 • Hoofdjackpot: 33.294.800
 • MaxMillions 7/7: 33.294.800
 • 6/7+ Bonusnummer: 4.756.400
 • 6/7: 113.248
 • 5/7+Bonusnummer: 37.749
 • 5/7: 1.841
 • 4/7+Bonusnummer: 1,105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonusnummer: 82.9
 • 3/7 ($ 5 gratis spelen): 8.5
 • Elke prijs: 7

Voor MaxMillions, tenzij de speler overeenkomt met 7/7-nummers, kunnen ze geen secundaire prijs winnen. Als er geen winnend lot is, wordt de hoofdjackpot overgedragen naar de volgende trekking. In het geval van meerdere winnende selecties, wordt de totale prijs dienovereenkomstig verdeeld. Opgemerkt moet worden dat de 4/7, 3/7 en 3/7+Bonus deel uitmaken van het prijzenfonds, terwijl de rest wordt betaald uit het poolfonds.

Prijskaartje van € 1 in vier selecties

Het Extra-ticket, dat € 1 extra kost, betaalt als volgt.

 • 1/4: 6.8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9,906
 • 4/4: 3.764.376

De hoofdprijs voor Extra is C$500.000. Elke winnaar krijgt het volledige bedrag, zelfs in het geval van meerdere winnende nummers.

Wat zijn de kansen om Lotto Max te winnen?
Tips en trucs om Lotto Max te spelen

Tips en trucs om Lotto Max te spelen

Het succes van een online loterijticket gaat niet alleen om geluk. De geschiedenis leert dat spelers die de juiste strategieën onder de knie hebben, een grotere kans hebben om de Lotto Max jackpot te winnen. Er zijn gevallen geweest waarin mensen meerdere keren grote prijzen mee naar huis namen. Bepaalde technieken zijn cruciaal als een speler zijn winkansen wil vergroten.

 1. Inzetten op patronen en veelvouden vermijden
 2. Getallen selecteren met een som van 141 en 240
 3. Geen inzet op 7 opeenvolgende nummers
 4. Slechts één nummer uit de vorige trekking spelen
 5. Combineren van 3/4 of 4/3 oneven tot even getallen

Over het algemeen is het raadzaam om meer Lotto Maxtickets online te kopen, rekening houdend met iemands financiële mogelijkheden. De reden waarom opeenvolgende nummers worden afgeraden, is dat de meeste winnende nummers (ongeveer 70%) een totaal vormen van 104 tot 176. Evenzo zijn nummers in dezelfde nummergroepen of met vergelijkbare laatste cijfers geen goede keuze.

Het is vermeldenswaard dat elk online lot een gelijke kans heeft om te winnen. Hoewel geen enkele bekende applicatie de exacte winnaar kan voorspellen, is het beter om met de meest unieke en ongebruikelijke nummers te spelen.

Tips en trucs om Lotto Max te spelen