Beste Lotto 6/45 Loterij in 2023/2024

Een belangrijk loterijspel dat beschikbaar is in Kroatië is Lotto 6/45. Het hoofdkantoor van de loterijexploitant in Zagreb zendt de trekkingen op donderdag en zondag twee keer per week om 2000 uur lokale tijd uit op de nationale televisie. Op trekkingsdagen eindigt de online verkoop van Lotto 6/45-tickets om 1830 uur lokale tijd en begint kort daarna opnieuw.

Kroatië mag op grond van artikel 9 van de wet op de kansspelen slechts één loterij hebben. Deze beperking geldt ook voor de verkoop van online loterijspellen, die alleen kunnen worden verkregen bij Hrvatska Lutrija, een bedrijf met een staatsvergunning.

Hoe een Lotto 6/45 Loterij Ticket online te kopen
Hoe een Lotto 6/45 Loterij Ticket online te kopen

Hoe een Lotto 6/45 Loterij Ticket online te kopen

Tickets zijn elk 2 HRK ($ 0,2) en spelers kunnen gemakkelijk leren hoe ze tickets voor Lotto 6/45 kunnen kopen, die online beschikbaar zijn op de officiële Hrvatska Lutrija-website.

Als alternatief zijn tickets verkrijgbaar bij geautoriseerde loterijwinkels in heel Kroatië. Spelers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om deel te nemen. Helaas kunnen deelnemers van buiten Australië momenteel niet deelnemen aan Loto 6.

Geschiedenis van Lotto 6/45

Vanaf de eerste trekking van de Joegoslavische Loterij in Belgrado in oktober 1945 zijn er moderne Kroatische loterijen gehouden en georganiseerd. Loterijen zijn gedocumenteerd in Kroatië sinds 1762 in Zagreb.

Als onderdeel van de Joegoslavische loterij, de Hrvatska Lutrija, een van de veel regionale loterijen, werd opgericht in 1951. Het werd onafhankelijk en werd twintig jaar later een aparte entiteit binnen de Socialistische Republiek Kroatië. Het is nog steeds de enige organisatie die in Kroatië loterijspellen mag aanbieden, waaronder internetgamen.

Toen Kroatië in de jaren zestig nog een communistische natie was, begon de regering gokken toe te staan. De overheid tolereerde gokken, maar het mocht alleen tijdens voetbalwedstrijden.

Toen de Sovjet-Unie in 1991 instortte, mocht de eerste exploitant met een overheidsvergunning gokkers uit Kroatië accepteren. De inzet was beperkt en kon alleen beschikbaar zijn bij bepaalde spelcabines of winkels.

De inaugurele Loto 6-trekking vond plaats op 6 november 1988 en Hrvatska Lutrija leidde deze. Deze trekking vond plaats op zondag en een tweede trekking werd toegevoegd op 22 maart 2018.

Hoe een Lotto 6/45 Loterij Ticket online te kopen
Is Lotto 6/45 legaal om te spelen?

Is Lotto 6/45 legaal om te spelen?

Online gamen is legaal in Kroatië voor burgers en buitenlandse bezoekers die minstens 18 jaar oud zijn. Spelers zouden idealiter alleen websites moeten bezoeken die op dit moment een overheidslicentie hebben. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor Kroaten, waaronder online spelen of op een van de fysieke locaties van het land.

Zoals elke branche die onderhevig is aan regelgeving, bevat de kansspelmarkt verschillende regels die bedoeld zijn om kansspelactiviteiten te legitimeren. De Kroatische regering negeert de populariteit van offshore-sites. De kansspelwet, aangenomen in 2009, versoepelde enkele gokwetten.

Deze nieuwe regelgeving hielp de weg vrijmaken voor de ontwikkeling van fysieke locaties, waardoor spelers meer uitstekende opties kregen.

Door de 20 procent btw-heffing zijn kleine kansspelondernemingen in 2009 van de markt gevlucht; deze situatie duurt vandaag voort. Het grootste deel van de overheidsinkomsten van Kroatië werd verdiend door loterijen en bingo, die de game-industrie domineerden.

Na toetreding tot de EU moest Kroatië zijn kansspelwetgeving wijzigen om te voldoen aan de rest van de leden. Als onderdeel van de nieuwe ontwikkeling moesten alle nationale gokbedrijven licentiebetalingen betalen. Kroatië heeft momenteel een bloeiende goksector en online gaming-operators willen hier graag van profiteren.

Is Lotto 6/45 legaal om te spelen?
Hoe Lotto 6/45 online te spelen

Hoe Lotto 6/45 online te spelen

Om te spelen, selecteren gokkers zes nummers tussen 1 en 45 of een Quick Pick voor een set van willekeurig gekozen nummers. Twee keer per week, op donderdag en zondag, wordt Lotto 6 gespeeld. Van de resterende ballen in de trommel wordt één extra bal getrokken. Spelers moeten alle zes getrokken hoofdballen matchen om de Lotto 6/45 jackpot te winnen.

Bij Systeeminvoer selecteren spelers maximaal 20 nummers die op een andere manier in de trekking worden opgenomen. Deze inzending is een geweldige strategie om de kans om te winnen te vergroten, maar het verhoogt ook de kosten van de tickets.

Spelers kunnen de jackpot winnen door de zes willekeurige getallen te matchen die ze ontvangen als onderdeel van het extra Joker-spel, dat HRK 5 ($ 0,65) kost om mee te doen.

De hoogste beloning in Lotto 6 is slechts een deel van de totale prijzenpot op basis van het aantal verkochte tickets en heeft geen minimale jackpot. Er zijn geen beperkingen op het aantal winnaars of de jackpotwaarde in Lotto 6/45. HRK 16.584.320 ($ 2167290) was de hoogste Loto 6 jackpot ooit gewonnen in 1995.

Hoe Lotto 6/45 online te spelen
Wat zijn de kansen om Lotto 6/45 te winnen?

Wat zijn de kansen om Lotto 6/45 te winnen?

De kans om de Lotto 6-jackpot te winnen is 1 op 8.145.060 en er zijn vijf verschillende beloningsniveaus beschikbaar voor spelers. De kans op zes overeenkomende nummers voor de tweede prijs is 1 op 8.145.060.

De kansen voor de derde en vierde prijscategorie, 5+ Bonusbal en 5, zijn respectievelijk 1 op 1.357.510 en 1 op 35.724. De uiteindelijke prijscategorieën zijn 4, met een quotering van 1 op 733, en 3, met een quotering van 1 op 45.

Lotto 6/45 winnaars hebben tot 60 dagen de tijd om een claim in te dienen, en winsten worden alleen uitbetaald als forfaitaire betalingen. Belastingvrije winsten tot 750 HRK ($ 98). Van HRK 750 tot HRK 10.000 ($ 1300) op winsten wordt 10% belasting geheven. Er wordt 15% belasting geheven op winnaars tussen 10.000 en 30.000 HRK ($ 3920), en 20% belasting wordt toegepast op winsten tussen 30.000 en 500.000 HRK ($ 653415).

Voor meer dan 500.000 HRK aan winsten wordt 30% belasting geheven. Omdat belasting aan de bron wordt ingehouden, is het opgeven van winsten niet essentieel.

Wat zijn de kansen om Lotto 6/45 te winnen?
Uitbetalingsopties voor Lotto 6/45 winnaars

Uitbetalingsopties voor Lotto 6/45 winnaars

De officiële munteenheid van Kroatië is de Kuna, die voornamelijk wordt gebruikt in vestigingen op het vasteland en door de enige door de staat erkende internetprovider. Op online locaties hebben gebruikers een verschillende betalingsopties. Enkele van de beschikbare methoden zijn bankoverschrijvingen, e-wallets, debet-/creditcards, prepaidkaarten en digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum.

Online loterijspelers in Kroatië hebben verschillende methoden om hun rekeningen te financieren en winsten uit te laten betalen. Deze strategie maakt krediet- en debetopties van VISA en MasterCard beschikbaar. Er zijn nog steeds extra keuzes, zoals Neteller, PaySafeCard en Skrill. Al deze zijn legitiem en beschikbaar.

Uitbetalingsopties voor Lotto 6/45 winnaars
Tips en trucs om Lotto te spelen 6/45

Tips en trucs om Lotto te spelen 6/45

Lotto 6/45 odds van 8.145.060 geven aan dat er in de volgende trekking 8.145.060 combinaties kunnen worden getrokken. Niemand en geen enkel computerprogramma kan correct voorspellen welke exacte zes hoofdballen zullen worden geselecteerd in de volgende Loto 6-trekking. Spelers kunnen echter nog steeds hun winkansen vergroten door Lotto 6/45 strategisch te spelen.

Hoewel lotnummers willekeurig worden gekozen, kunnen spelers sommige trends zien en benutten die vaak voorkomen bij de beste online loterijen. Spelers moeten proberen een relatief even mix van oneven en even getallen te hebben bij het kiezen van hun online lot voor Kroatië.

Slechts één procent van de tijd worden alle even getallen of alle oneven getallen getrokken. Meestal zijn winnende nummers verspreid over het hele nummerveld. De lage helft en de hoge helft van een getallenveld worden verkregen door ze in tweeën te delen.

Nummers 1 tot en met 19 en 20 tot 39 zouden zich in de lage en hoge helft van een spel met 39 nummers zoals Croatia Loto bevinden. Slechts één procent van de tijd worden alle hoge of alle lage nummers tegelijkertijd getrokken. De ideale verhouding is 3/4 of 4/3, wat overeenkomt met respectievelijk drie hoogtepunten en vier dieptepunten of vier hoogtepunten en drie dieptepunten.

Tips en trucs om Lotto te spelen 6/45