Hoe de loterij zeven keer te winnen?

Nieuws

2022-02-15

Ze zeggen dat de bliksem niet twee keer op dezelfde plek inslaat. Dus hoe is het mogelijk dat iemand de loterij niet één keer, niet twee keer, maar een record ZEVEN keer kan winnen?

Hoe de loterij zeven keer te winnen?

Dit was een realiteit voor de Florida-man Richard Lustig. In een periode van twee jaar won hij zeven keer de staatsloterij, met een totale prijzenpot van $ 1.047.060,50. Gezien het feit dat hij vóór zijn loterijsucces doordrenkt was van schulden, is het veilig om te zeggen dat deze overwinningen levensveranderend waren.

Deze overwinningen zijn niet van de ene op de andere dag gebeurd

Hij speelde meer dan twintig jaar voordat hij succes vond. Lustig stelt dat je je moet inzetten om te winnen en het spelen van loterijen als een baan moet behandelen - het kost tijd en moeite.

Lustig besloot zijn winnende strategie in zijn boek te publiceren "_Leer hoe u uw kansen om de loterij te winnen kunt vergroten_Hierin beschrijft hij de tools die hij in de loop van de jaren van het spelen van de loterij heeft ontwikkeld, en welke hij hem heeft geholpen om zijn doelen te bereiken om te winnen.

Tips om de loterij 7 keer te winnen

Enkele van zijn tips die in zijn boek worden beschreven en die erop gericht zijn om de kansen in uw voordeel te vergroten, zijn de volgende:

Koop geen loten met geld dat je niet hebt. Lustig stelt dat je nooit al je geld, of bijvoorbeeld je huur of boodschappengeld, mag gebruiken voor loten.

Vorm een loterijsyndicaat. Groeperen met een paar vrienden en familie betekent dat je een groot aantal tickets kunt kopen en je winkansen kunt vergroten. Dit betekent echter dat je het prijzengeld moet verdelen, maar dit is prijzengeld dat je misschien niet zou hebben als je het syndicaat niet had gevormd.

Speel minder populaire loterijspellen met minder spelers. Hierdoor heb je minder concurrenten en vergroot je je winkansen. U kunt een website zoals lottoranker.com gebruiken om u te helpen het juiste spel voor u te vinden.

Volg de drukte niet. Net als de tip hierboven, is het belangrijk om op zoek te gaan naar minder populaire spellen met minder spelers. Waar er een enorme jackpot in het spel is, zullen duizenden mensen hetzelfde spel spelen, waardoor uw kansen op een grote overwinning kleiner worden.

Doe je onderzoek. Zorg ervoor dat je wat onderzoek doet naar zowel de spellen die je wilt spelen als de nummers die je wilt gebruiken. Zoek naar wat de winnende nummers in het verleden zijn geweest, en dat geeft je een indicatie of de door jou gekozen nummers winnende nummers kunnen zijn. Dit zal tijd kosten, maar het zal zeker zijn vruchten afwerpen en is een van de belangrijkste manieren om tot succes te leiden.

Kies niet voor snel kiezen. Kies liever uw cijfers op basis van uw onderzoek naar eerder succesvolle cijfers, zoals hierboven aangegeven. Quick pick geeft je nummers op basis van geen patroon of geschiedenis van winnen, en geeft je eerder opeenvolgende nummers, wat Lustig ook afraadt.

Blijf bij je cijfers. Geef uw nummers niet op alleen omdat u er de eerste keer in gebruik niet mee hebt gewonnen. Geduld is de sleutel. Als je veel succesvolle loterijwinnaars vraagt, zullen ze je vertellen dat ze een vaste selectie nummers hebben waar ze regelmatig mee spelen. Als je elke week andere nummers kiest, nemen je kansen op succes af. Vasthouden aan dezelfde nummers geeft een grotere kans op succes, vooral als je ze hebt gekozen op basis van onderzoek, omdat die nummers uiteindelijk winnende nummers moeten zijn!

Als je een regelmatige loterijspeler bent, probeer dan eens gebruik te maken van de aanbevelingen van Lustig en kijk of je de volgende winnaar van meerdere loterijen kunt zijn.

Laatste nieuws

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023
2023-05-09

Beste welkomstbonussen voor betaalkaarten voor online Lotto-spelers in mei 2023

Nieuws

Casinopromotie