Fastpay

FastPay is een platform voor online betalingen waarmee gebruikers kunnen handelen, betalen en geld ontvangen. Het is een van de snelste en handigste betaalmethoden die in 2017 werd gelanceerd door het in Koerdistan gevestigde Next-Generation Communications Company. Deze betaalmethode strekt zich uit tot regio's zoals het Midden-Oosten en de Arabische landen. Het is de toonaangevende mobiele portemonnee die wordt gebruikt om geld te storten op goksites in Irak.

FastPay wordt gebruikt om te winkelen bij fysieke en online winkels en geldoverdrachten, evenals de aankoop van loten. Vanwege de verschillende voordelen heeft deze mobiele portemonnee brede erkenning gekregen onder Iraakse lottospelers. Het enige nadeel is dat FastPay momenteel alleen beperkt is tot Iraakse gokkers. De belangrijkste reden is dat het registratieproces vereist dat de gebruiker een Iraaks mobiel nummer heeft.

Hoe een storting te doen met Fastpay
Hoe een storting te doen met Fastpay

Hoe een storting te doen met Fastpay

Als zodanig is het een uitdaging om het buiten Irak te gebruiken. Maar het bedrijf werkt aan het vinden van een oplossing om een belangrijke entree te maken op de wereldwijde gokmarkt. Gokkers laden meestal contant geld op hun FastPay-portemonnee via geldautomaten, creditcards of bankoverschrijvingen van DenizBank. DenizBank is de toonaangevende aanbieder van FastPay ATM-betalingen, hoewel niet-bancaire klanten de service ook kunnen gebruiken via de mobiele app.

Er zijn momenteel maar weinig sites die FastPay-stortingen accepteren, maar in de toekomst zullen er waarschijnlijk meer online lottoplatforms met FastPay verschijnen naarmate de online gokindustrie zich ontwikkelt. Gokkers moeten eerst nagaan of hun favoriete loterijsite FastPay accepteert voordat ze een betaling kunnen doen.

Om dit te bevestigen, moeten spelers met een klantenservicemedewerker spreken. Alvorens te storten bij a loterij site online die FastPay accepteert, moeten gebruikers de FastPay-app downloaden en zich aanmelden voor een gratis account. Dan moeten ze ervoor zorgen dat er voldoende geld op de rekening staat om de aanbetaling te dekken.

FastPay is een zeer flexibele betaling en de gebruikers kunnen dat bevestigen. Het kan worden gekoppeld aan een bankrekening, vooral voor degenen die lid zijn van DenizBank. Deze betalingsoptie is een dochteronderneming van een Turkse DenizBank in Istanbul. Een bankrekening wordt gekoppeld aan FastPay via creditcard of via het gedeelte 'geld overmaken' van een bankoverschrijving.

Hoe een storting te doen met Fastpay
Het stortingsproces

Het stortingsproces

De procedure voor het doen van een storting met deze methode verschilt niet van andere e-wallets stortingsmethoden op de markt:.

 1. De speler logt in op een FastPay-loterijsite met een gebruikersnaam en wachtwoord
 2. Ze gaan naar het bank- of kassiergedeelte en kiezen FastPay als stortingsoptie
 3. Het volgende is het invoeren van FastPay-accountgegevens (mobiel nummer en een toegangscode)
 4. De wedder specificeert vervolgens het aanbetalingsbedrag
 5. Ze moeten de instructies van de site volgen en de aanbetaling bevestigen

Een ander gunstig aspect van FastPay is dat niet-leden van de bank geld kunnen storten via de mobiele app. De applicatie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Bovendien heeft deze methode geen stortingslimieten.

Gokkers kunnen storten tot de maximale limiet die hun online loterijsites toestaan. Loterijsites hebben vaak flexibele stortingslimieten, variërend van bijvoorbeeld $10 voor gewone spelers en tot $5.000 voor high rollers. Klanten hebben het geluk om de dagelijkse stortingslimieten in te stellen via hun FastPay-accounts, waardoor ze verantwoord gokken beoefenen.

Het stortingsproces
Hoe u geld kunt opnemen met FastPay

Hoe u geld kunt opnemen met FastPay

Om een naadloze opname van winsten te garanderen, zal een online loterijsite met FastPay verschillende voorwaarden stellen. De meeste loterijsites hebben een minimale en maximale opnamedrempel.

Er is ook een limiet voor het aantal beloningen dat iemand per dag of per week mag ontvangen. Een goed voorbeeld is een loterijwebsite die vier keer per week uitbetalingen mogelijk maakt van minimaal $ 50 en maximaal $ 10.000. Om een uitbetaling aan te vragen, moet het account van de speler minimaal $50 hebben gewonnen.

Mobiele telefoons zijn handig bij het opnemen van geld op Android en iOS. Iets dat het vermelden waard is, is dat spelers hun winsten alleen kunnen uitbetalen met de betalingsoptie die ze hebben gebruikt bij het maken van de storting. Als een klant bijvoorbeeld een andere methode gebruikt om te storten, mag hij/zij FastPay niet gebruiken voor opname.

Hoe u geld kunt opnemen met FastPay
Het terugtrekkingsproces

Het terugtrekkingsproces

De verwerkingsperiode voor opnames varieert van de ene online loterijsite tot de andere. Het is belangrijk op te merken dat elke loterijsite een unieke procedure heeft voor het afhandelen van opnames. De fundamentele stappen zijn echter identiek voor bijna alle online loterijsites. Het basisproces is als volgt.

 1. Na het inloggen op de loterijsite waar iemand is geregistreerd, gaat de gebruiker naar de kassierpagina
 2. De gebruiker gaat verder met het selecteren van een betaalmethode en, in dit geval, FastPay, om een opname aan te vragen
 3. De klant voert vervolgens het mobiele nummer in dat is gekoppeld aan zijn FastPay-account
 4. Dan vullen ze het bedrag in om op te nemen
 5. De loterijsite heeft bewijs nodig dat de gepresenteerde informatie eigendom is van de legitieme accounteigenaar
 6. De overdracht gebeurt onmiddellijk nadat de website de identiteit van de speler heeft geverifieerd

Top FastPay-loterijsites bieden gratis loterij-uitbetalingen. Als een wedder echter meer dan het maximaal toegestane bedrag wil opnemen, moet hij mogelijk een toeslag betalen.

Het terugtrekkingsproces
Veiligheid en beveiliging bij FastPay

Veiligheid en beveiliging bij FastPay

Beveiliging moet in overweging worden genomen wanneer het geld van de klant en vertrouwelijke gegevens in het spel zijn. Klanten moeten er zeker van zijn dat hun geld niet in gevaar komt of dat persoonlijke informatie niet wordt gelekt. Volgens FastPay-portemonnee gebruikt het de strengste beveiligingsmaatregelen, versleutelingen en methoden voor gegevensbescherming.

Met een HTTPS-protocol (SSL-codering) zijn alle FastPay-webplatforms en mobiele applicaties veilig. De portemonnee is ook (PA-DSS) gecertificeerd, wat de veiligheid van gebruikersgegevens en transactie-informatie versterkt. Om datalekken te voorkomen, gebruikt de website een firewall wanneer er een financiële transactie plaatsvindt. Firewalls worden zelden gepenetreerd door hackers of andere kwaadwillende gebruikers die fraude willen plegen.

Een sterk wachtwoord, vingerafdruk en gezichtsafdruk worden allemaal gebruikt om een FastPay-account te beschermen. Dergelijke gegevens worden tijdens het registratieproces van de klant verzameld. Biometrische componenten zijn uniek onder gebruikers en kunnen niet worden vervalst door fraudeurs, vooral de vingerafdruk en de gezichtsafdruk.

Fraudeurs kunnen ook valse telefoonnummers en e-mails gebruiken die beweren FastPay-dealers te zijn. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat FastPay-contacten worden weergegeven op hun officiële website. Telkens wanneer een ander e-mailadres of telefoonnummer contact opneemt met klanten, waarschuwt FastPay dat dergelijke pogingen moeten worden genegeerd en onmiddellijk moeten worden gemeld.

Veiligheid en beveiliging bij FastPay
Opties voor Fastpay-klantenondersteuning

Opties voor Fastpay-klantenondersteuning

Klantenvertegenwoordigers zijn het gezicht van het bedrijf, dus hun communicatie moet zeer effectief zijn. Klanten zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de uitdagingen die ze tegenkomen.

Gelukkig gebruiken de supportdeskprofessionals van FastPay de taal van de klant om technische termen te vereenvoudigen. Ze bieden 24 uur per dag toegang tot hun betrouwbare hulp. De volgende methoden kunnen worden gebruikt om contact op te nemen met het ondersteunend personeel:

Een betalingsprovider moet uitstekende klantenservice benadrukken. Dat gezegd hebbende, FastPay heeft beleefde klantenservicemedewerkers. Dankzij een onberispelijke klantenservice heeft het bedrijf kunnen groeien door loyale klanten te behouden. Klantenondersteuning omvat ook de sectie Veelgestelde vragen, waarin algemene antwoorden op veelgestelde vragen worden behandeld.

Klanten worden aangemoedigd om de sectie Veelgestelde vragen te raadplegen voor instructies over het oplossen van kleine problemen, zelfs voordat ze het ondersteuningspersoneel bellen. Als alternatief kunnen gebruikers een contactformulier invullen met hun naam en e-mailadres. Op die manier kunnen klantenservicemedewerkers gemakkelijk betalingsgerelateerde problemen en andere technische problemen oplossen.

Opties voor Fastpay-klantenondersteuning