Alles over Loterij Stortingsbonus in 2023

Online gokplatforms gebruiken stortingsbonussen om nieuwe spelers aan te trekken om lid te worden van hun sites en om reguliere spelers langer te laten spelen. Het is perfect zakelijk gezien vanuit het perspectief van loterijen. De meeste mensen verliezen het geld dat ze inzetten in online loterijen, dus deze operators krijgen veel meer van de spelers door hun stortingen.

Dit betekent uiteraard niet dat de loterijbonus negatieve aspecten heeft of niet in overweging moet worden genomen. Het geheim is om te weten hoe je de beste stortingsbonusloterijen effectief kunt gebruiken. Dit kan alleen worden bereikt door te begrijpen hoe stortingsbonussen werken. Hier is deze pagina essentieel.

Alles over Loterij Stortingsbonus in 2023
Alles wat u moet weten over stortingsbonussen voor loterijen

Alles wat u moet weten over stortingsbonussen voor loterijen

Lotto-sites bieden aanlokkelijk welkomstbonussen klanten te lokken. Om spelers geïnteresseerd te houden, kunnen ze regelmatig herlaadbonussen of andere speciale aanbiedingen geven. Er zijn veel promoties beschikbaar, maar de meest voorkomende is de stortingsbonus. De naam verschilt tussen de sites, maar ze werken allemaal op dezelfde manier, zoals aanmeldingsbonussen of welkomstbonussen.

Een aanbieding waarbij de loterijwebsite overeenkomt met een bepaald deel van de storting van de speler, wordt een stortingsbonus genoemd. Veel loterijen met stortingsbonussen geven een 100% matchbonus tot $500.

Het betekent dat een speler een bonus ontvangt die gelijk is aan zijn eerste storting, bijvoorbeeld een extra $300 als hij lottotickets koopt ter waarde van $300. Als een andere speler $600 stort, ontvangt hij $500 aan bonus omdat het beperkt is tot dat maximale bedrag.

Alles wat u moet weten over stortingsbonussen voor loterijen
Hoe een lotto-stortingsbonus te gebruiken?

Hoe een lotto-stortingsbonus te gebruiken?

Hoewel het misschien onmogelijk lijkt, vergeten veel spelers met weinig ervaring hun welkomstgeschenken, die vaak gepaard gaan met een stortingsbonus, of ze weten niet hoe ze hun welkomstgeschenk moeten claimen. In werkelijkheid is het verschil tussen het winnen van een jackpot en met lege handen weglopen misschien maar een paar extra dollars op je account.

Online lottospelers moeten elk aanbod, hoe klein ook, grijpen om een voorsprong te nemen voordat ze een weddenschap plaatsen. Match-up bonussen zitten vaak in het welkomstpakket en niemand heeft er ooit spijt van ze te hebben aangenomen.

De loterij-stortingsbonus is een eenvoudig voordeel, en het zou geen probleem moeten zijn om het te claimen. Maar er zijn cruciale stappen die lottospelers moeten nemen om deze online loterijbonus te bemachtigen.

 1. Open een account bij de loterijsite
 2. Ga naar het gedeelte 'Lottotickets kopen'
 3. Selecteer 'Geld storten' en de gewenste betaalmethode
 4. Als de stortingsbonus niet automatisch is, vink dan de 'opt-in'-knop aan
 5. Vul het bedrag in dat aan het account moet worden toegevoegd plus de eventuele bonuscode
 6. Verifieer de transactie

Afhankelijk van de betaalmethode zou het geld binnen enkele minuten op de lottorekening moeten verschijnen. Dat is alles wat spelers nodig hebben om het bonusgeld op hun bankrekening te krijgen en lottospellen te gaan spelen.

Hoe een lotto-stortingsbonus te gebruiken?
Waar u op moet letten bij een stortingsbonus bij een loterij

Waar u op moet letten bij een stortingsbonus bij een loterij

Lotto-spelers zouden dat moeten begrijpen online loterijen zijn geen liefdadigheidsorganisaties. Bijzondere voorwaarden moeten tot op de letter worden gevolgd. Liefhebbers van stortingsbonussen moeten zich houden aan de rollover- en geldigheidsperiode. Er zijn rollover- of inzetvereisten om spelers het bonusgeld te laten uitgeven voordat het wordt uitbetaald.

Spelers hebben het laatste woord over wat een stortingsbonus aantrekkelijk maakt. De meeste van deze aanbiedingen zijn geldig op de eerste storting, maar sommige lotto-sites kunnen het verdelen over de volgende twee of drie stortingen.

Het is essentieel om te weten dat niemand een online loterijbonus direct kan verzilveren. Gokkers laten de winst pas uitbetalen nadat ze met het bonusgeld hebben ingezet en aan alle voorwaarden hebben voldaan. Deze aanbiedingen worden beschouwd als niet-kleverige of verzilverbare bonussen. Soms kunnen de bonuswinsten niet worden uitbetaald.

Dit geldt voor sticky/non-cashable/play-only bonussen. Wanneer de speler het bonusgeld ontvangt, moet hij ermee spelen totdat hij het verliest of klaar is om op te nemen. Het gewonnen geld blijft alleen voor gokdoeleinden bij de lottosite. De meeste spelers vermijden om deze reden sticky bonussen.

Waar u op moet letten bij een stortingsbonus bij een loterij
Bonustips voor het storten van loterijen

Bonustips voor het storten van loterijen

Sommige stortingsbonussen zijn eenmalige aanbiedingen die het spel van de speler kunnen veranderen als ze ze willen grijpen. Sommige opmerkelijke deals moeten worden geclaimd voordat andere spelers dat doen. Ook is het belangrijk om de juiste bonus op het juiste moment in te zetten. Een slechte timing kan leiden tot diskwalificatie. Online loterijbonussen moeten worden gebruikt in overeenstemming met de huidige status van de speler.

Degenen die net lid worden van de lotto-site, moeten de welkomstaanbiedingen gebruiken en niet de herlaadbonussen. Sommige nieuwe gokkers maken de fout om de herlaadprijzen te claimen om meer geld te verzamelen. Toch zijn deze aanbiedingen geschikt voor dagen waarop een speler een slechte run heeft gehad en het spel gaande moet houden door geld te storten.

Bonustips voor het storten van loterijen
Algemene voorwaarden voor stortingsbonussen begrijpen

Algemene voorwaarden voor stortingsbonussen begrijpen

Inzet- of doorspeelvereisten zijn fundamentele richtlijnen die elke speler moet kennen voordat hij loterijen speelt met een stortingsbonus. Ze verwijzen naar het aantal keren dat men via hun eerste stortingsbonus moet spelen voordat deze in echt geld wordt omgezet. Hier komen misverstanden om de hoek kijken, maar een voorbeeld kan het concept helpen verduidelijken.

Een stortingsbonus die overeenkomt met 100% heeft bijvoorbeeld een inzetvoorwaarde van 30x. Dit verschilt van site tot site.

De speler stort $50 en ontvangt een bonus van $50. Dit maakt het $ 100, beschikbaar voor weddenschappen. Een 30x playthrough betekent dat de speler de $100 minstens 30 keer moet inzetten voordat hij eventuele winsten kan opnemen. Het is gelijk aan $ 3000 aan weddenschappen.

Sommige loterijsites vereisen dat deelnemers alleen het bonusgeld een bepaald aantal keren doorspelen. Met behulp van het bovenstaande voorbeeld moeten spelers de $ 50 30 keer inzetten. Ze moeten dus minimaal $1.500 inzetten voordat ze kunnen uitbetalen.

Het andere belangrijke aspect van de inzetvereisten heeft betrekking op de toegestane spellen. Veel loterijen sluiten bepaalde spellen uit van de stortingsbonus. Het is ook gebruikelijk dat sommige games hogere playthroughs hebben dan andere. Het belang van het lezen van de algemene voorwaarden op elke loterijsite kan niet genoeg worden benadrukt, omdat er veel variaties zijn.

Algemene voorwaarden voor stortingsbonussen begrijpen
Welke loterijen bieden een stortingsbonus?

Welke loterijen bieden een stortingsbonus?

Loterijen zijn enkele van de nieuwste trends in de online gokscene. Sommige sites geven fans de kans om rechtstreeks deel te nemen aan internationale loterijen, terwijl andere spelers toestaan te wedden op loterijresultaten met vaste kansen. Naast de miljoenen dollars en geweldige kansen, zullen er verschillende bonussen zijn om van te profiteren. Hier zijn de beste stortingsbonusloterijen.

Welke loterijen bieden een stortingsbonus?
EuroMillions

EuroMillions

Een van de grootste Europese loterijen is EuroMillions, gespeeld in negen landen, waaronder het VK, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Luxemburg, België en Ierland. Online spelers hoeven echter geen ingezetenen van deze Europese gebieden te zijn om deel te nemen aan de EuroMillions-loterij. Een voorbeeld van een uitstekende hub om online lotto-tickets te kopen, is Eurolotto, een goksite met een MGA-licentie.

EuroMillions stortingsbonussen zijn de ideale aanbiedingen voor elke lottospeler. Ze zijn beschikbaar voor nieuwe en loyale gokkers, casual en high-roller spelers. Om de bonus te ontgrendelen, moet men zich registreren en de EuroMillions-promotiecode invoeren. Voor het welkomstaanbod gelden enkele beperkingen. Spelers moeten bijvoorbeeld 18 jaar en ouder zijn.

Opgemerkt moet worden dat de promotiecodes van EuroMillions tijdgebonden zijn. Tijdens de aanbiedingsperiode wordt voor elk gekocht EuroMillions-ticket een bonuscode gegenereerd. De kaarthouder doet mee aan aanvullende trekkingen en kan de bonuschecker op de EuroMillions-site gebruiken om te zien of hij een prijs heeft gewonnen.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Gespeeld in 45 staten, de Maagdeneilanden, het District of Columbia en Washington, de MegaMillions loterij is een van Amerika's kolossale loterijen. Spelers kiezen vijf nummers en matchen ze met een Mega Ball. De first-time deposit bonus is de meest verwachte aanbieding. Hier doen de deelnemers hun eerste stortingen en krijgen $10 om MegaMillions-tickets te kopen.

De bonus wordt automatisch bijgeschreven zonder invoer van een bonuscode. Er is ook een match-up stortingsbonus voor trouwe fans, die via sms en e-mail wordt aangekondigd.

De MegaMillions-loterij komt overeen met een bepaald percentage van de aanbetaling van de speler, tot bijvoorbeeld $ 100. Daaropvolgende stortingen ontvangen meer wedstrijden, wat bijdraagt aan de online portemonnee van de speler. Gewoonlijk gaat de MegaMillions-stortingsbonus gepaard met gratis spelen, zodat gokkers nieuwe spellen kunnen proberen.

MegaMillions
Powerball

Powerball

Powerball is niet alleen populair in Michigan, maar ook over de hele wereld. Het is een doorrolloterij, dus als niemand de jackpot wint, draagt Powerball het prijzengeld over naar de volgende trekking, en het blijft zich opstapelen. Meestal is de eerste storting ergens tussen $ 10 en $ 200. Het komt in aanmerking voor een 50% cashback-bonus. Bijvoorbeeld, $50 levert de speler direct een extra $25 op om mee te wedden.

In 2022 kunnen Powerball-fans enkele exclusieve bonuscodes gebruiken om gratis spellen te spelen. De couponcodes kunnen op retailwebsites worden gewijzigd. Een recente promocode is medio januari 2022 toegevoegd. Over het algemeen mogen spelers elke week nieuwe Powerball-bonuscodes verwachten.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

De Pennsylvania Lottery of PA iLottery biedt bonuscodes met stortingsbonussen en welkomstaanbiedingen tot een bepaald bedrag, zoals $500. Een voorbeeld van een PA iLottery-promotiecode voor 2022 is de LOTTOPA die nieuwe spelers $20 gratis geld beloont bij registratie. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er dagelijkse promoties beschikbaar op de officiële website. Hier is een eenvoudig proces om de stortingsbonus te claimen.

 1. Volg de PA iLottery-link om u aan te melden
 2. Voeg het stortingsbedrag (minimaal $ 10) toe aan de nieuw geopende rekening
 3. Gebruik de promotiecode, bijvoorbeeld LOTOPPA, in het daarvoor bestemde vak
 4. Het account wordt gecrediteerd met 100% van de aanbetaling tot $ 500 plus de eerste storting

De PA iLottery vereist dat gokkers hun eerste storting + bonus 10 keer inzetten voordat ze een uitbetaling aanvragen. De algemene voorwaarden veranderen echter in de loop van de tijd en deze pagina zal deze informatie voortdurend bijwerken.

PA iLottery
Multi Lotto

Multi Lotto

De Multi Lotto-stortingsbonus is beschikbaar voor nieuwe spelers, maar in specifieke landen. Op dit moment is de minimale storting voor deze aanbieding €10. Registratie is een probleemloze procedure. Men moet hun officiële naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en land van verblijf opgeven.

Na het aanmaken van een wachtwoord voor het Multi Lotto-account, kan de speler de bonuscode invoeren in het vereiste veld. Multi Lotto stuurt een bevestigingsbericht naar het geregistreerde telefoonnummer om de speler te verifiëren.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt dit platform verschillende loterijen aan zoals Eurojackpot. Hiermee kunnen gebruikers hun geluksnummers kiezen en de laatste loterijresultaten na de tekeningen. Multi Lotto-bonuscodes zijn toegankelijk op mobiel en pc, dus iedereen kan zich registreren met de promotiecodes. De Multi Lotto-site kan bonuscodes hebben voor de volgende loterijen, afhankelijk van beschikbaarheid.

 • Mega Miljoenen
 • Powerball
 • Lotto 6
 • Thunderball
 • Mega-Sena
 • Oostenrijk Lotto
 • Britse Nationale Loterij
 • Bonoloto
 • Lotto Max
 • Megalot
 • Californië SuperLotto
 • Viking Lotto
 • Canada Lotto 6/49
 • New Jersey Kies zes
 • La Primitiva
 • Turkije Lotto 6/49
 • Dubbele Lotto
 • Melate
Multi Lotto
Verantwoord gokken

Verantwoord gokken

Lottospelers moeten weten dat de loterij geen manier is om in hun levensonderhoud te voorzien. In plaats daarvan is het een vorm van entertainment, maar het moet worden gedaan met vooraf vastgestelde limieten. Een intelligente speler moet een strategie hebben met een gokbudget en tijdschema om te voorkomen dat hij een gokprobleem ontwikkelt.

Verantwoord gokken begint met de wetenschap dat de meeste loten niet winnen. Hoe lucratief de kans ook lijkt, men zal zeker verliezen als ze lang genoeg spelen. Het heeft geen zin om verliezen na te jagen.

Het heeft geen zin om een bankrekening leeg te pompen om een hoop loten te kopen. De beste aanpak is om een winnende strategie te ontwikkelen met zelfgestuurde principes. Aan de andere kant moeten de winsten verstandig worden geïnvesteerd.

Loterijaanbieders willen dat hun spellen altijd leuk zijn. Helaas ontwikkelen sommige mensen een gokverslaving. Ze kunnen professionele hulp zoeken bij organisaties als National Problem Gambling, de Florida Council on Compulsive Gambling en Gamblers Anonymous.

Deze entiteiten bieden gokkers tal van bronnen, waaronder werkboeken voor zelfhulpherstel, behandeling met gekwalificeerde counselors en ondersteuningsgroepbijeenkomsten. Ze werken ook samen met de familieleden van de verslaafde gokker om de beste oplossing te vinden.

Verantwoord gokken